חלום על אחותי:
(קצר מאוד)
זוכרת שהיינו ברחוב
אני, אחותי, התינוק שלה ובת הזוג שלי.
אני זוכרת שביל כזה
התינוק זרק ביצים, עוד ועוד
והיא נתנה לו שוב ושוב
והייתה ערימה מגעילה של ביצים
הייתי בהלם שהיא נותנת לו להתנהג ככה ולא מציבה גבול/מלמדת, היה שם מלא ביציםם.
רקע:
*האחיין התינוק בן שנה
מדהים איך תת המודע מוסר לי מסרים. מרגישה שהמערכת מאוד מסתנכרנת. מתעדכנת
אני בהלם מכל מה שאני מגלה על אחותי. "הגדולה של הבית" "המושלמת" שמאיישת את כיסא השופטת, שאני הקטנה שטועה בעיניה
נראלי שהיא בהלם מהצבת הגבול שלי בחג, מההתנהגות.
אני בהלם שביקשתי אישור, חשבתי שהיא תקינה. היא לא
גם היא פוסט-טראומתית, ויש בה המון שכרות רגשית. ההבדל מאמא זה שהיא פשוט לא מתעללת בילדיה, אבל בהחלט לא בתהליך החלמה מהילדות שלה.
*אני כ"כ שמחה שתת המודע מפנים את בת הזוג שלי בחיי, ושזה מתבטא בחלומות. תודה על הזוגיות הכי טובה שיכולתי לבקש.
בחג היא הייתה אחד העוגנים עבורי. זה עוזר לי שהיא איתי שם. לא מגנה עליי. רק פשוט שם, שאני לא לבד עם ה"שיכורים האלה", שעוד מישהו רואה איתי את הטירוף.
כל החיים הייתי עם זה לבד! בבידוד!!! הואשמתי, הוחרמתי, הושפלתי ומה לא.
אני ובת הזוג כמו אור שם במשפחה החשוכה הזו (אחותי גיסי ובילדים + המשפחה המורחבת של גיסי)
(קצר מאוד)
זוכרת שהיינו ברחוב
אני, אחותי, התינוק שלה ובת הזוג שלי.
אני זוכרת שביל כזה
התינוק זרק ביצים, עוד ועוד
והיא נתנה לו שוב ושוב
והייתה ערימה מגעילה של ביצים
הייתי בהלם שהיא נותנת לו להתנהג ככה ולא מציבה גבול/מלמדת, היה שם מלא ביציםם.
רקע:
*האחיין התינוק בן שנה
מדהים איך תת המודע מוסר לי מסרים. מרגישה שהמערכת מאוד מסתנכרנת. מתעדכנת
אני בהלם מכל מה שאני מגלה על אחותי. "הגדולה של הבית" "המושלמת" שמאיישת את כיסא השופטת, שאני הקטנה שטועה בעיניה
נראלי שהיא בהלם מהצבת הגבול שלי בחג, מההתנהגות.
אני בהלם שביקשתי אישור, חשבתי שהיא תקינה. היא לא
גם היא פוסט-טראומתית, ויש בה המון שכרות רגשית. ההבדל מאמא זה שהיא פשוט לא מתעללת בילדיה, אבל בהחלט לא בתהליך החלמה מהילדות שלה.
*אני כ"כ שמחה שתת המודע מפנים את בת הזוג שלי בחיי, ושזה מתבטא בחלומות. תודה על הזוגיות הכי טובה שיכולתי לבקש.
בחג היא הייתה אחד העוגנים עבורי. זה עוזר לי שהיא איתי שם. לא מגנה עליי. רק פשוט שם, שאני לא לבד עם ה"שיכורים האלה", שעוד מישהו רואה איתי את הטירוף.
כל החיים הייתי עם זה לבד! בבידוד!!! הואשמתי, הוחרמתי, הושפלתי ומה לא.
אני ובת הזוג כמו אור שם במשפחה החשוכה הזו (אחותי גיסי ובילדים + המשפחה המורחבת של גיסי)