חלום על אימון עם האקסית

אור_30

Active member
צהריים טובים,
חלום על האקסית (לפני כשבוע):
חלמתי שהתאמנתי אצלה באשדוד, אימון כושר אישי. אני לא מכירה את המקום הזה.. אני זוכרת שבחלום הייתי קצת ערמומית וחייכתי אליה ובעקיצה כזו ביקשתי ממנה איזשהו פתרון לאימון (לאלתר?) כי אני תוכי (בתנועות, מחקה אותה?) אז מה היא מציעה.. השאלה הייתה עוקצנית ולא בהכרח משקפת את האימון בפועל, אבל רציתי לבדוק מה היא תענה, איזה פתרון היא תתן לזה. קצת התהנהגות "דווקא" שלי..
בחלום בדקתי גבולות, רציתי לראות איזו עצה מקצועית היא תתן, קצת להתגרות בה/להציק לה
אח"כ זכור לי שהיה בום (אין לי מושג מה מי מו..)
זכור לי שאח"כ הייתי בחוץ (אויר פתוח, אור יום, שמש), ומישהו ירה בחץ וקשת או משהו כזה.. זוכרת חץ אדום פלסטיק עף מהכיוון שלי, החוצה (הייתי מאחורי החץ שעף קדימה). אבל לא נראלי שאני עשיתי את זה.. אין לי מושג מי עשה

מתנהגת יפה ופרידה :)
רקע:
היא מאמנת כושר במציאות
לא ברור לי למה דווקא אשדוד בחלום, זה רחוק יחסית ממני (אולי קרוב לאחותי?) (וגם לא מבינה את הקשר, אחותי פרימטיבית/ביקורתית וכו'..) במציאות האקסית עובדת ברחובות, אולי בגלל זה?
החלום נחלם אחרי שראיתי שעשתה לייק למישהי מהקהילה (ברשת החברתית) ואני לא ממש רוצה שהן תתחברנה כדי שלא ניתקל.. אני טיפה מכירה אותה והיא עושה המון פעילויות למען הקהילה (חברים משותפים שלי ושל הפעילה מהקהילה). אבל אין לי ממש שליטה על זה אם הן יתחברו או לא
רקע כללי- אני יודעת שהאקסית הכירה מישהי (הגיע אליי מחברה שיודעת מחברה) האמת שאני מעדיפה להתעסק בעצמי, להתעסק בלהחלים מהפרידה (שלפעמים מרגישה כמו ילדה שנפרדה מאמא) ולקדם את עצמי, אני עושה המון דברים ומאוד עמוסה (בדברים טובים, באמת תודה על שפע שאני לא יכולה להכיל), ביקשתי מהחברה להפריד ושהמידע לא מעניין אותי. מה שכן, הייתה לי תחרות דמיונית בראש מי מחלימה יותר מהר, אני או האקסית, ואני שומעת שהיא והבת זוג כל היום ביחד, וכמה הבת זוג חומרית (כמו האקסית), ושקרים.. וכל מיני.. זה קצת משמח אותי, כי זה מעיד על היעדר החלמה, אני עובדת על עצמאות וניתוק מתלות, התפתחות אישית וכו' קודם כל לעצמי! אז "ניצחתי" מבחינתי:)
אבל זה לגמרי שלה ולא שלי
אני מודה שהאנרגיה שלה מאוד מזכירה לי את האנרגיה של אמא שלי, וזה מפעיל לי את "ילדת הדווקא", גם לאקסית לא חסר כמובן
תודה שזה נגמר, אני רוצה לקחת משם את כל היהלומים, ולשחרר את שקי החול הכבדים באהבה.

לגבי אלתור/תוכי- היום אני יותר חופשיה מהבחינה הזו, בטוחה בעצמי מאוד מאוד. הייתי מאוד פאסיבית ותינוקית במהלך הקשר הרעיל שהיה (תודה לאל שנגמר והתבגרתי וגדלתי) היא ממש הייתה כמו "אמא" שלי (עצוב.. גיליתי שחיפשתי אמא ולא בת זוג) אני קוראת לחלק הילדי בתוכי "מרקו" שמחפש את אמא. אני חושבת שאני ממש ממש ממש בתהליך החלמה מטורף מול החלק הילדי שמדמם בתוכי, אני עובדת על להיות הורה אוהב פנימי. אני לעצמי, ללא קשר לשום גורם חיצוני.

תודה מראש
מתנצלת אם ייקח לי זמן לענות, אני עמוסה מאוד..

אלישבע777

Well-known member
הי אור,

לי נראה שאת פתרת את חלומך יפה מאוד! אז אני אוסיף משהו משלי. ואת תחליטי אם את מתחברת למה שאני אומרת או לא. אני בכוונה מציגה עמדה אחרת, שונה כי אין טעם שאני אחזור על הפרושים שלך... ומניסיוני – גם פרושים סותרים ממש יכולים להיות נכונים בעת ובעונה אחת! ופעם את בוחרת בפרוש א ופעם בפרוש ב והכל מתאים...

אין ספק שכל החלומות על האקסית, מבטאים כמה היה הקשר ביניכן עז וטעון. ומה שהיא עושה לך גם היום בלי שתיפגשי איתה – זה אימון כושר נפשי. תוך כדי החלומות, הגעגועים, הזיכרונות, הכעסים – היא ... מאמנת אותך יפה מאד!... את לומדת הרבה על עצמך ועל יכולותיך להחלים. העובדה שאת עסוקה בדברים טובים ובכל זאת את חולמת עליה, מראה שאת בתהליך פרידה מההשפעה שלה עלייך. עם זאת הרצון שלך לעקוץ אותה, להציק לה- עדין מפעפע בך בחלום ובעירות. וזה מראה שעדיין, לא נרפאת כליל ממכתה האנושה ומהפרידה.

מישהו ירה חץ אדום, ביום בהיר ואביבי ונשמע קול נפץ, מעין רעם ביום בהיר שמבשר סכנה. גם חץ פלסטיק תמים יכול לפגוע קשה ולפצוע. זה מה שהיא עשתה לך, וזה מה שאת רוצה בליבך לעשות לה, כי מגיע לה. כי היא עדיין בועטת למרות שהיא לא נמצאת בסביבתך, היא בכלל במקום אחר, אבל גם כאן, גם עכשו ממש.

אולי החץ הקטלני מסמל את העובדה שהיא התאהבה במישהי אחרת – קופידון ירה את חץ האהבה ובכלל לא מגיע לה להתאהב. מגיע לה לסבול קצת, כמו שאת סבלת.

אפשרויותת נוספת – החץ עף לכיוון שלך – הוא יכול לסמל כמה סמלים:

את חץ קופידון הפוגע בך לטובה (התאהבות), את הפגיעה שלה בך שעדיין קיימת, את הסכנה שאנו לוקחים כשאנו מתאהבים עד כלות ומאבדים את עצמנו בקשר. ונעשים גם עבדים לקשר האובססיבי, ולא יכולים ביחד ולא לחוד.

מקווה שהצלחתי בפרוש של חלום זה.

למעלה