בוקר טוב אלישבע
החלום התחיל בבית שסבתא ז"ל גרה בו.
בהתחלה היינו אני אמא ואחותי.
תכננתי לאחר קצת לטניס, להיות איתן. אנחנו בסלון
ישבנו כזה, שיחקתי בשיער, כזה בקרקפת ויצאו קצת קשקשים שאני אוהבת להוציא, הן ישר נגעלו -שתיים על אחת
אמא מטיחה עליי ביקורת.
אחותי שותקת
אמא אומרת לי: "זוגיות שלך זה מה שבחרת?" כן היא הדבר הכי מדהים בעולם- עניתי
אמא המשיכה להגיד על בת הזוג: "כן, אבל היא לא נותנת הרגשה טובה" (היא ביישנית)
וגם אמרה לי שכדאי לי לעבור קודם לעוד דירת חדר.
הייתי בהלם מהפער. שטוב לי, והיא מבקרת אותי, שאולי בכלל רוצה לרעתי ולטובתה.
אח"כ בת הזוג הייתה גם בסלון, אחותי נעלמה. אמא נשארה
"אני מאחרת לטניס כבר חצי שעה" אמרתי
אני צריכה מאמא אישור שתתן לי ללכת, מפחדת ממנה
לא מעניין אותה כלום.
שארוקן את שאיריות האוכל, באובססיה. למה? ככה. כי היא אמרה!!! אבל באובססיה ודיקטטורה.
אני במטבח
האוכל שרוקנתי לפח היה קופסאות ישנות, האוכל כבר התייבש, זה לא משהו מאותו יום. היא רוצה עכשיו!!! (הרגשתי את הדווקא שלה שאאחר לטניס, שאיענש, שיהיה לי רע!!)
היו נמלים מתוך הקופסאות!! ענקיות שחורות, פחדתי להיעקץ
קופסאות ישנות ממש
היה גם ברז בפח, שפכתי מים על הזבל שרוקנתי
והיא נעולה על זה! שארוקן, ואני מאחרת, אין עם מי לדבר, ואני מפחדת ממנה.
אמרתי לבת זוג (רכה)
"בבקשה תגידי לה, היא לא מבינה אותי" (התכוונתי שהיא תצליח, כי היא רכה ויוצרת שיתופי פעולה.)
נקודות לרקע:
*הבית הזה של סבתא נמכר במציאות ב2018 וזה כבר התבטא בחלומות קודמים, בזה לא.
*הייתי בשוק שאחותי שתקה תמיד או שהייתה מבקרת אותי/צוחקת עליי, או כשאמא מגזימה, נניח שברח לי פיפי מפחד, הייתה מגנה עליי.
*הרבה התעוררות והנה סביב אמא ואחותי, יאני מבינה שהמערכת אכן עובדת, זה מגיע בחלומות.
מהקטנה והגדולים, זה הגדולה והקטנים (רוחנית)
*עוד מעכלת כמה אמא לא שפויה, כמה אחותי ילדה בגוף מבוגר בעצמה..
*קצת בנתק מאמא, לא יכולה להכיל את מה שאני מעכלת לגביה. גם התפצלנו ויש לה רכב משלה, לא בשותפות רעילה. אני יוצאת לחופשי
*תודה על הזוגיות הכי טובה שיכולתי לבקש.
*טניס בא לידי ביטוי בחלום- האימון שעה. בחגים לא היה, אז משלימים לנו שעה וחצי, זו סיבת האיחור, רציתי להיות איתן כי זה מאורע יותר נדיר מהטניס, עוד לפני הביקורת אבל.
*כשאחותי עזבה את הבית, הייתי בת 13, פחדתי והייתי עצובה שעזבה. התביישתי בזה, רציתי שהיא תהיה אמא שלי
*אני תמיד משחקת בשיער, זה גם במציאות
*קלטתי את הפחד לפספס! הבנתי למה!!!!!! אמא שלי כל החיים רצתה שאפספס בכוח!! בכוונה!! דווקא!! שאסבול!!! והיא לא תעזור לי, ואישאר עם זה לבד. והיא נהנית מזה
החלום התחיל בבית שסבתא ז"ל גרה בו.
בהתחלה היינו אני אמא ואחותי.
תכננתי לאחר קצת לטניס, להיות איתן. אנחנו בסלון
ישבנו כזה, שיחקתי בשיער, כזה בקרקפת ויצאו קצת קשקשים שאני אוהבת להוציא, הן ישר נגעלו -שתיים על אחת
אמא מטיחה עליי ביקורת.
אחותי שותקת
אמא אומרת לי: "זוגיות שלך זה מה שבחרת?" כן היא הדבר הכי מדהים בעולם- עניתי
אמא המשיכה להגיד על בת הזוג: "כן, אבל היא לא נותנת הרגשה טובה" (היא ביישנית)
וגם אמרה לי שכדאי לי לעבור קודם לעוד דירת חדר.
הייתי בהלם מהפער. שטוב לי, והיא מבקרת אותי, שאולי בכלל רוצה לרעתי ולטובתה.
אח"כ בת הזוג הייתה גם בסלון, אחותי נעלמה. אמא נשארה
"אני מאחרת לטניס כבר חצי שעה" אמרתי
אני צריכה מאמא אישור שתתן לי ללכת, מפחדת ממנה
לא מעניין אותה כלום.
שארוקן את שאיריות האוכל, באובססיה. למה? ככה. כי היא אמרה!!! אבל באובססיה ודיקטטורה.
אני במטבח
האוכל שרוקנתי לפח היה קופסאות ישנות, האוכל כבר התייבש, זה לא משהו מאותו יום. היא רוצה עכשיו!!! (הרגשתי את הדווקא שלה שאאחר לטניס, שאיענש, שיהיה לי רע!!)
היו נמלים מתוך הקופסאות!! ענקיות שחורות, פחדתי להיעקץ
קופסאות ישנות ממש
היה גם ברז בפח, שפכתי מים על הזבל שרוקנתי
והיא נעולה על זה! שארוקן, ואני מאחרת, אין עם מי לדבר, ואני מפחדת ממנה.
אמרתי לבת זוג (רכה)
"בבקשה תגידי לה, היא לא מבינה אותי" (התכוונתי שהיא תצליח, כי היא רכה ויוצרת שיתופי פעולה.)
נקודות לרקע:
*הבית הזה של סבתא נמכר במציאות ב2018 וזה כבר התבטא בחלומות קודמים, בזה לא.
*הייתי בשוק שאחותי שתקה תמיד או שהייתה מבקרת אותי/צוחקת עליי, או כשאמא מגזימה, נניח שברח לי פיפי מפחד, הייתה מגנה עליי.
*הרבה התעוררות והנה סביב אמא ואחותי, יאני מבינה שהמערכת אכן עובדת, זה מגיע בחלומות.
מהקטנה והגדולים, זה הגדולה והקטנים (רוחנית)
*עוד מעכלת כמה אמא לא שפויה, כמה אחותי ילדה בגוף מבוגר בעצמה..
*קצת בנתק מאמא, לא יכולה להכיל את מה שאני מעכלת לגביה. גם התפצלנו ויש לה רכב משלה, לא בשותפות רעילה. אני יוצאת לחופשי
*תודה על הזוגיות הכי טובה שיכולתי לבקש.
*טניס בא לידי ביטוי בחלום- האימון שעה. בחגים לא היה, אז משלימים לנו שעה וחצי, זו סיבת האיחור, רציתי להיות איתן כי זה מאורע יותר נדיר מהטניס, עוד לפני הביקורת אבל.
*כשאחותי עזבה את הבית, הייתי בת 13, פחדתי והייתי עצובה שעזבה. התביישתי בזה, רציתי שהיא תהיה אמא שלי
*אני תמיד משחקת בשיער, זה גם במציאות
*קלטתי את הפחד לפספס! הבנתי למה!!!!!! אמא שלי כל החיים רצתה שאפספס בכוח!! בכוונה!! דווקא!! שאסבול!!! והיא לא תעזור לי, ואישאר עם זה לבד. והיא נהנית מזה
נערך לאחרונה ב: