חלום על אמא ז"ל

שלום
אודה לפירוש החלום
הגבר בחלום יושב ברכב כהה - לא יודעת אם זה קשור , האקס האחרון יש לו רכב כהה

החלום

אני בבית של ילדותי עם אמא ז"ל , ואז אני רואה ליד הבית עומדת מכונית כהה, והנהג בפנים אני לא מכירה את הנהג קראתי לאמא ,
ואמרתי לה בשקט , "בואי תראי הוא עומד ככה כבר הרבה זמן, " ואז הוא יוצא מהרכב לכיוון הבית שלנו, אני נלחצתי , לא לחץ של סכנה,
ורצתי סגרתי את הדלת ונעלתי אותה, אמא אמרה לי תתני לו להכנס , לא רציתי, אמא פתחה לו הדלת. הוא נכנס רק הסתכלנו
אחד על השניה, ובדיוק הוצאתי מהתנור כמות גדולה של בורקס גבינה שמתי על השולחן , הוא שאל אם יכול לקחת אמא אמרה לו כן, הוא לקח ואכל .
לא היו בינינו שיחות , אבל אמא כל הזמן דחקה אותי אליו.

אשמח לדעת מה אומר בורקס גבינה לראשונה שאני חולמת על זה.

תודה

אלישבע777

Well-known member
שלום
אודה לפירוש החלום
הגבר בחלום יושב ברכב כהה - לא יודעת אם זה קשור , האקס האחרון יש לו רכב כהה

החלום

אני בבית של ילדותי עם אמא ז"ל , ואז אני רואה ליד הבית עומדת מכונית כהה, והנהג בפנים אני לא מכירה את הנהג קראתי לאמא ,
ואמרתי לה בשקט , "בואי תראי הוא עומד ככה כבר הרבה זמן, " ואז הוא יוצא מהרכב לכיוון הבית שלנו, אני נלחצתי , לא לחץ של סכנה,
ורצתי סגרתי את הדלת ונעלתי אותה, אמא אמרה לי תתני לו להכנס , לא רציתי, אמא פתחה לו הדלת. הוא נכנס רק הסתכלנו
אחד על השניה, ובדיוק הוצאתי מהתנור כמות גדולה של בורקס גבינה שמתי על השולחן , הוא שאל אם יכול לקחת אמא אמרה לו כן, הוא לקח ואכל .
לא היו בינינו שיחות , אבל אמא כל הזמן דחקה אותי אליו.

אשמח לדעת מה אומר בורקס גבינה לראשונה שאני חולמת על זה.

תודה
הי יערונת,

חיפשתי חלומות קודמים ורקע על אימך וגיליתי חלום 24.4.23 , שהוא על אימך אבל לא כתבת עליו תגובה!! עכשו אני צריכה את תגובתך לחלום ההוא. אחרי שתכתבי לי את חוות הדעת על הפרוש, אוכל לנסות לפרש את החלום הזה. אני תמיד מסתמכת על חלומות קודמים ועל רקע קודם, ואני מסתמכת גם על התגובות! ככה אני מתאימה את הפרוש שלי לכל חולם אישית. אכתוב לך בפרטי ושם את תעני לי.
אחרי שאקבל את תגובתך, אנסה לפרש את חלומך זה. יש לי רעיון לפרוש, אבל אני צריכה חיזוקים נוספים כדי להיות בטוחה

אם תגללי את החלומות אחורה, תגלי אותו.

אלישבע777

Well-known member
הפרוש לחלום על אימא שהוא בעצם חלום על האקס ( התחשבתי במה שכתבת לי בפרטי)

נהג במכונית כהה שאת אינך מכירה, הוא האקס שלך. את כן מכירה אותו במציאות, אבל הקשר היה קצר וההיכרות היא שטחית. אפשרות נוספת – אולי זו הגשמת משאלה בדיעבד – הלוואי שלא היית מכירה אותו, היה יותר טוב. הוא בגד בך ואכזב אותך ויש לך מה לומר לו על מה שהיה. המכונית הכהה מסמלת את היחס שהוא נתן לך, או אולי מכונית להסעת גופות, כי הקשר ביניכם מת בגללו (הנהג)

הנהג הזה מחכה זמן רב ולבסוף יוצא. את יודעת שהוא יגיע אלייך, אבל אינך רוצה בכך, כי הוא הרג את הקשר ביניכם, לכן את ממהרת לסגור את הדלת, כדי לא לפגוש אותו. עד כאן החלום די מתאים למציאות. את אולי מצפה לטלפון ממנו אולי התנצלות אולי יביע רצון לחידוש הקשר, אבל את לא תפתחי לו את הדלת לעולם, כי אין תוחלת לקשר ביניכם.

וכאן יש תפנית בעלילה. כמו בחיים שהיית מרדנית כלפי אימא, כאן אימא - מורדת ברצון שלך. היא רוצה להכניסו הביתה ואפילו פותחת לו את הדלת!! אימא אינה מכבדת את רצונך ולא ברור למה. אולי בליבך את כן מייחלת למשהו שיקרה והוא כן יגיע אליך, למרות שאת לא רוצה בקשר איתו, את רוצה שהוא ירצה לחדש את הקשר! אמא ז"ל היא איזה כוח עליון, איזה נס, שגורם לו להיכנס הביתה.

את עסוקה בהוצאת בורקס גבינה מהתנור אבל בו בזמן גם אתם מתבוננים זה בזה בשתיקה. ואמא עושה הכל כדי לקרב בינכם ( "דחקה אותי אליו"). שוב אימא מורדת בך. את אינך רוצה קשר איתו ואינך רוצה לדבר איתו. אבל משהו בכל זאת קורה בבית! אולי בזכות אימא, הוא מבקש רשות לטעום מהבורקס ואימא מסכימה, והוא אכל.

הבוקרס יכול להתפרש בכמה אופנים. הבורקס, הוא את עצמך. הבורקס בעל עטיפת בצק עלים נפלאה ובתוכו גבינה לא פחות נפלאה וכשהוא חם, הוא מתאים לכל עת. את גם אוהבת את הצבע הלבן, המופיע בכמה חלומות קודמים. הלבן צבע הטוהר, היושר כוונות טובות ( הכל מסמל אותך!) וגם צבע שמלת כלולת וגם... תכריכים. הוא רוצה לקום מן המתים ולפתוח את השריון שלך, ולנגוס בגבינה הלבנה שהוא ליבך, ורגשותיך או סמל לקשר מיני . אימא מרשה, ולא סתם מרשה, היא מעודדת!

יש כאן גם מילוי משאלה, שזה יקרה, אבל גם התנגדות. הלב והשכל מתנגשים. את יודעת שאם תסכימי - הוא יפצע אותך עוד פעם, מאידך את רוצה לראות שזה קורה ולזכות בניצחון המתוק הזה, הרי אימא מרשה... אבל מאידך, אימא לא תמיד צודקת. יש כאן דבר והיפוכו. אם זה יקרה והוא יפתח את ליבך, הוא גם ישבור אותו! אבל הלוואי שזה היה קורה... אולי יקרה נס והפעם זה כן יצליח? אימא התערבה בשבילי משמים, אז אולי היא צודקת?

אשמח לחוות דעתך מה התאים ומה לא. אכן החלום מבלבל כי יש בו גם וגם ואין "החלטה חד משמעית". ככה הם החלומות. הם דו שיח עם עצמנו וכמו בחיים, אין תמיד תשובה אחת נכונה, אלא גם וגם...

בוקר טוב

אכן מתאים לי הפרוש הזה במיוחד שכתבת: "מילוי משאלה, שזה יקרה, אבל גם התנגדות. הלב והשכל מתנגשים. את יודעת שאם תסכימי - הוא יפצע אותך עוד פעם, מאידך את רוצה לראות שזה קורה ולזכות בניצחון המתוק הזה, " וגם
". את אולי מצפה לטלפון ממנו אולי התנצלות אולי יביע רצון לחידוש הקשר, אבל את לא תפתחי לו את הדלת לעולם, כי אין תוחלת לקשר ביניכם. " :
. .אז אוכל להגיד לו "ולשפוך" לו עד כמה הוא פגע וזלזל , ולא לא מתכוונת לחזור אליו, יודעת שזה לא קשר חיובי בשבילי. יש לו החיים והתנהגות אחרת לחלוטין ממה שאני מחפשת. וכיום אני בורחת מאנשים שפוגעים בי.ואני כמובן לא רוצה להיות היוזמת לשיחה .
תודה ויום טוב

אלישבע777

Well-known member
בוקר טוב

אכן מתאים לי הפרוש הזה במיוחד שכתבת: "מילוי משאלה, שזה יקרה, אבל גם התנגדות. הלב והשכל מתנגשים. את יודעת שאם תסכימי - הוא יפצע אותך עוד פעם, מאידך את רוצה לראות שזה קורה ולזכות בניצחון המתוק הזה, " וגם
". את אולי מצפה לטלפון ממנו אולי התנצלות אולי יביע רצון לחידוש הקשר, אבל את לא תפתחי לו את הדלת לעולם, כי אין תוחלת לקשר ביניכם. " :
. .אז אוכל להגיד לו "ולשפוך" לו עד כמה הוא פגע וזלזל , ולא לא מתכוונת לחזור אליו, יודעת שזה לא קשר חיובי בשבילי. יש לו החיים והתנהגות אחרת לחלוטין ממה שאני מחפשת. וכיום אני בורחת מאנשים שפוגעים בי.ואני כמובן לא רוצה להיות היוזמת לשיחה .
תודה ויום טוב
תודה על חוות הדעת המפורטת!!
אשמח לקרוא את חוות הדעת שלילית או חיובית, על הפרוש שלי לאופן שבו אימא ז"ל מופיעה בחלום. זה יעזור לי בחלומות הבאים עליה.
חסרה לי חוות דעת לקטע של הבורקס. רק על הבורקס - שאלת בסוף שאלה מיוחדת ולכן הקדשתי לזה פרוש מיוחד. גם חוות הדעת הזאת, שלילית או חיובית - תעזור לי בחלומות הבאים.

לגבי הבורקס - פספסתי את התשובה, אכן מתחברת שזה אני באופי שלי, והאמת שמעניין אותי אם הוא חושב על מה שעשה לי ...
לגבי אמא שמופיעה, יש לי תחושה של חלום נבואי ממנה - לא לסגור הדלת למישהו אחר.

אלישבע777

Well-known member
לגבי הבורקס - פספסתי את התשובה, אכן מתחברת שזה אני באופי שלי, והאמת שמעניין אותי אם הוא חושב על מה שעשה לי ...
לגבי אמא שמופיעה, יש לי תחושה של חלום נבואי ממנה - לא לסגור הדלת למישהו אחר.
חלום נבואי מאימא, על האקס חסר התוחלת? שהוא אחד האנשים שפגעו בך ואת בורחת מהם?
האם את רוצה שהחלום הזה יתגשם והפעם - את (ולא אימא!), תפתחי לו את הדלת?
אם כן, זה סותר את חוות הדעת שלך מהיום ב- 8:32. מותר להתחרט כמובן! אבל צריך לעדכן. אני שומרת הכל כרקע לחלומות הבאים באותו נושא. החלום אינו על סתם "מישהו אחר"!! הוא על האקס לפי חוות הדעת שלך מהיום. מימלא, אינך סוגרת את הדלת למישהו אחר! הרבה פעמים ברקע שלך. ציינת קשר חדש, או רצון לקשר חדש!

לא הבנת אותי... אני החלטתי לעשות פסק זמן עם בני זוג .לא להכיר אחר ..ואני כתבתי לך שבחולם אולי אמא אומרת לי לא לסגור הדלת למישהו אחר..האקס שדובר עליו בחלומות האחרונים. מבחינתי בסה. ולא מתאים לי כמובן. תודה

אלישבע777

Well-known member
לא הבנת אותי... אני החלטתי לעשות פסק זמן עם בני זוג .לא להכיר אחר ..ואני כתבתי לך שבחולם אולי אמא אומרת לי לא לסגור הדלת למישהו אחר..האקס שדובר עליו בחלומות האחרונים. מבחינתי בסה. ולא מתאים לי כמובן. תודה
לא ידעתי על החלטתך זו. בחוות דעת האחרונה את ציינת שיש לך תחושה שהחלום נבואי: מעין הודעה או מסר מאימא ז"ל לא לסגור את הדלת למישהו אחר. אם כך - אני מפרשת, שאימא ז"ל, ממליצה לך - לא לקיים החלטה זו . בעתיד - תוסיפי ברקע לחלום, אם חל שינוי בהחלטה.

למעלה