חלום על בית חולים

נעמה283

Active member
היה חלום נוסף שחלמתי הלילה... שכחתי לשתף ולראות מה פרושך ,....
חלמתי שאני מגיעה לבית חולים אבל לא מהצד של המיון והחולים אלא מהצד השני ,של הייעוצים וכו' ,שזה בעצם גם חולים ... ואני מגיעה דרך פתח שהוא נראה כמו כניסה למטוס משהו כזה... ואז אני רואה דוכן של אוכל ושתייה לפני שנכנסים לבית חולים ... ואני קונה לעצמי חטיפי בריאות...
מחכה לתגובותך תודה!

אלישבע777

Well-known member
הי נעמה

הפרוש שלי לחלום ע
\ל בית חולים

להגיע לבית חולים זה אף פעם לא בגלל בריאות אלא בגלל ... אי בריאות.. זה מקום שהוא לא פעם מאיים ומפחיד ועוברים בו בדיקות לא נעימות וטיפולים ואם מגיעים והכל בסדר – אז סתם בזבזנו זמן על בדיקה שאמרה שהכל בסדר...

אבל את מסתבר, לא מגיעה לחדר מיון אלא לסוג של מרפאות ייעוץ או מרפאות חוץ. לא משהו נורא כל כך ואין שם בלאגן נוראי וסבל כמו במחלקת מיון או מחלקות אישפוז. עד כאן הפתיחה נעשית רגועה קצת ופחות מאיימת.

ןהנה בהמשך – את בכלל מגיעה ל... מטוס ויש בו דוכן מזון ושתיה... מה יותר טוב מזה? ולבסוף קנית לך חטיף בריאות טעים ויצאת [מבית החולים אחרי בילוי נחמד בריאה לגמרי כמובן... ובוודאי רגועה – מתאים לפרשנות שלך על החלום על הים)

זה חלום שהתחיל קצת רע והלך והשתפר צעד אחרי צעד. כל התקדמות לשלב הבא, הביאה איתה את המזל שלה. בסוף יצא שבית החולים היה כמעט כמו בית קפה בשבילך ולא בית סוהר כמו שהוא לחולים הסובלים הבאים בשעריו...

החלום אומר לך – תתקדמי! עכשו את במקום פחות טוב, אבל אם תפעלי, את תתקדמי למקום יותר טוב ובסוף יחכה לך איזה ממתק טעים!

למעלה