חלום על בת מהתיכון

• פותח הנושא ga26
  • פורסם בתאריך

ga26

Member
שלום אלישבע
לפני כמה ימים חלמתי ובחלום היו שתי דמויות.
נטע ותמי שתיהן היו בכיתה שלי בתיכון. עם שתיהן לא הייתי בקשר מאז.
פעם ראיתי אותה ברחוב מרחוק (היא לא ראתה אותי) היא נראתה לא טוב, קצת מוזנחת.
תמי הייתה יושבת לידי כמעט כל התיכון והיינו מדברים בשיעורים ומעבירים פתקים וכאלה. עם נטע לא הייתה אינטראקציה גם בתיכון.
תמי זה גם שמה של אשתי.

בתחילת החלום אני זוכר שנטע אמרה או שהיה ברור ממנה שהיא ותמי רבו והן אינן בקשר. בהמשך הגענו לביתה, בית לא מטופח ואולי אפילו מוזנח קצת. בית קרקע עם פוטנציאל. דיברנו על כל מיני דברים ואז שאלתי אותה לגבי ילדים או משפחה אם יש לה. ואז יצאו כמה בנים (אני חושב שארבעה) שהם הילדים ששלה. ראיתי אותם והם נראו נחמדים.

עד כאן החלום.

אלישבע777

Well-known member
שלום ga

החלום היה על נטע והיא הזכירה את תמי. מאחר שדווקא עם נטע המקורית לא היה לך קשר, אבל ראית אותה פעם ברחוב והיא נראתה מוזנחת. החלום אינו עליה כמובן. היא רק סמל.

נטע – ששמה מציין שתיל רך שרק נשתל, מציינת בשמה איזה שהוא פרוייקט שהתחלת אותו והוא לא צמח, או נכשל, או הוזנח אבל יש לו פוטנציאל. בחלום אתה מבקר את נטע מהתיכון בביתה והוא מוזנח אבל עם פוטנציאל. הדבר הראשון שהיא מספרת לך שהיא רבה עם תמי. בהמשך אתה מגלה את בניה הנחמדים ( לא מוזנחים)

אני מקשרת סצנה זו לכך הפרוייקט שנזנח קשור ברעייתך. האם הקשר ביניכם נזנח? או פרוייקט משותף שלכם שנזנח אבל יש לו פוטנציאל. אולי ילד שבתכנון או פרויקט הקשור בילדים שלך ( בחלום מופיעים ילדים נחמדים) , אולי טיפול בריאותי שנזנח. ו

ויתכן שנטע זה ... אתה בעצמך. עדיין צעיר ומרגיש זנוח? או לא ממומש באיזה שהוא אופן (כי אתה מסודר כלכלית, משפחה טובה וגם העבודה שלך טובה, אלא אם השתנו דברים לאחרונה). ואם זה מתאים, הרי שזה מציין קרע שארע או אתה חושש שיקרה בינך ( נטע) לבין תמי. בחלום הן רבו.

אשמח לחוות דעתך על החלום, מה התאים ומה לא. חבל שלא ציינת רגשות בחלום. הם חשובים לרקע.

ga26

Member
תודה אלישבע. פירוש יפה ומעניין אך אינני מצליח לקשרו לשום דבר.
אני ואשתי בתקופה נהדרת מבחינת זוגיות. ואני מתקשה לחשוב על משהו שנזנח או פרוייקט שניתן היה לעשות או משהו כזה. חלום שהוא קצת חידה בשבילי.

בכל אופן תודה אחשוב על זה.
אם תהיה לי תובנה, אשתף.

אלישבע777

Well-known member
תודה אלישבע. פירוש יפה ומעניין אך אינני מצליח לקשרו לשום דבר.
אני ואשתי בתקופה נהדרת מבחינת זוגיות. ואני מתקשה לחשוב על משהו שנזנח או פרוייקט שניתן היה לעשות או משהו כזה. חלום שהוא קצת חידה בשבילי.

בכל אופן תודה אחשוב על זה.
אם תהיה לי תובנה, אשתף.
אכן חידה גם בשבילי... אולי החלום משקף חששות שמשהו עתידי לא יצליח. תנסה לשחזר רגשות שהיו בחלום או אחריו. אולי כאן המפתח לפתרון.

למעלה