בוקר טוב,
רקע כללי:
מעבר דירה קרב ובא, לחצים בעבודה, בית, הרגשתי שהכל סוגר עליי. הטריגר שהיה עם אמא מאוד הפעיל אותי יחד עם הטיפול שאני עושה שבסוף הבנתי שבמקום להעביר הלאה את מה שאמא שלי נתנה לי אני עם הגב לעולם והפנים אליה, וחייבת להחזיר לה כל מה שנתנה לי במקום להעביר הלאה. כאילו בכלל צריכה להגיד לה תודה שטרחה והביאה אותי לעולם.
לא, לא חייבת לה כלום.
הייתי בחרדה כשבוע, בכיתי המון, ניקיתי ממני עוד שכבה, יחד עם המון אסימונים שנופלים.
הרגשתי חנוקה לא היה לי אויר יותר, תרתי משמע.
בכיתי, רציתי רק להיום, רק לרגע, הורים להישען עליהם, להיעזר.
היה תהליך עמוק עם המטפלת שלי, של התנסות בגוף, ולא רק במילים. להסכים לשחזר את הטראומה שאמא מרביצה לי ואוסרת עליי לבכות
הנשימה נעתקה, זה היה סיוט לחוות את זה בגוף, הבנתי איך ברחתי למיינד להיגיון, הייתי בטוחה שזה יהרוג אותי
נתתי אמון במטפלת שלי, המתמסרתי
זה היה ממש לא פשוט, אבל אסימונים מטורפים נפלו, הקלה גדולה, חזר האוויר
במקביל האצלתי סמכויות, שיקפתי בעבודה ועם בת הזוג שלי, הורדתי ממני דברים
גם עם אמא, רק בלי לומר יותר מדי, פשוט להחליט, אני לומדת שזה עובד איתה בכן לא שחור לבן.
כעסתי על העולם שאני תמיד צריכה לשלם יותר מכולם על טיפולים, על תאונת דרכים רגשית שאמא שלי עשתה טעות והביאה אותי לעולם ואני משלמת על זה!!!
היה גל מאוד מאוד קשה.
רקע לחלום: זו חברה שמטרגרת אותי כי יש לה הכל. משלמים לה: דירה, חשמל, מים, ארנונה, קופ"ח, חתונה, פלאפון.. הכל!
בעצם אני תוהה מה היא בכלל משלמת
משהו לא מאוזן
הצטערתי שנתתי לבעלה להתערב לי בחיים, לייעץ לי, שהוא בכלל רדום רציני. הרבה במשפחה מדברים על זה שהוא הגיע על מוכן, הם גם עשו הסכם ממון.
סליחה לי שנתתי לו י.כוח עליי, היא פאסיבית.
היא חברה מהתיכון של שנים, אבל התעוררתי ומשהו מתחיל להשתנות.
הבנתי כמה היא פאסיבית באמת, משהו שם ממש לא תקין, הוא שולט בה והרחיק את כולם ממנה.
כי על פניו זה נראה מדהים, אבל זה לא באמת.
**תזכורת לחלום קודם: בעלה חנק את התינוק והייתה אדישה.
החלום:
חלמתי שהייתי עם חברה (אין לי מושג מי) והלכתי לדירה של החברה הטובה (הפאסיבית), דירה ריקה.
לא פרצנו, ידעו שבאנו אבל אני לא זוכרת אם היא ביקשה שנגיע.
אין לי מושג גם איפה הם היו.
הבית שלה היה רדוף רוחות! אמאלה
אני לא זוכרת אם הרוחות דברו איתי, זה מפחיד. זה הגיע מהחלון במטבח
יש לי צמרמורת מלכתוב
התינוק שלה הושאר לבד
ישן על השיש, בקצה כמעט נופל, באתי ותפסתי אותו בזמן
היו 2 סלונים בדירה: 1 רגיל, והשני (חדש) שבכלל לא מזמין לשבת.
הספה צמודה לשולחן שצמוד למזנון
רקע כללי:
מעבר דירה קרב ובא, לחצים בעבודה, בית, הרגשתי שהכל סוגר עליי. הטריגר שהיה עם אמא מאוד הפעיל אותי יחד עם הטיפול שאני עושה שבסוף הבנתי שבמקום להעביר הלאה את מה שאמא שלי נתנה לי אני עם הגב לעולם והפנים אליה, וחייבת להחזיר לה כל מה שנתנה לי במקום להעביר הלאה. כאילו בכלל צריכה להגיד לה תודה שטרחה והביאה אותי לעולם.
לא, לא חייבת לה כלום.
הייתי בחרדה כשבוע, בכיתי המון, ניקיתי ממני עוד שכבה, יחד עם המון אסימונים שנופלים.
הרגשתי חנוקה לא היה לי אויר יותר, תרתי משמע.
בכיתי, רציתי רק להיום, רק לרגע, הורים להישען עליהם, להיעזר.
היה תהליך עמוק עם המטפלת שלי, של התנסות בגוף, ולא רק במילים. להסכים לשחזר את הטראומה שאמא מרביצה לי ואוסרת עליי לבכות
הנשימה נעתקה, זה היה סיוט לחוות את זה בגוף, הבנתי איך ברחתי למיינד להיגיון, הייתי בטוחה שזה יהרוג אותי
נתתי אמון במטפלת שלי, המתמסרתי
זה היה ממש לא פשוט, אבל אסימונים מטורפים נפלו, הקלה גדולה, חזר האוויר
במקביל האצלתי סמכויות, שיקפתי בעבודה ועם בת הזוג שלי, הורדתי ממני דברים
גם עם אמא, רק בלי לומר יותר מדי, פשוט להחליט, אני לומדת שזה עובד איתה בכן לא שחור לבן.
כעסתי על העולם שאני תמיד צריכה לשלם יותר מכולם על טיפולים, על תאונת דרכים רגשית שאמא שלי עשתה טעות והביאה אותי לעולם ואני משלמת על זה!!!
היה גל מאוד מאוד קשה.
רקע לחלום: זו חברה שמטרגרת אותי כי יש לה הכל. משלמים לה: דירה, חשמל, מים, ארנונה, קופ"ח, חתונה, פלאפון.. הכל!
בעצם אני תוהה מה היא בכלל משלמת
משהו לא מאוזן
הצטערתי שנתתי לבעלה להתערב לי בחיים, לייעץ לי, שהוא בכלל רדום רציני. הרבה במשפחה מדברים על זה שהוא הגיע על מוכן, הם גם עשו הסכם ממון.
סליחה לי שנתתי לו י.כוח עליי, היא פאסיבית.
היא חברה מהתיכון של שנים, אבל התעוררתי ומשהו מתחיל להשתנות.
הבנתי כמה היא פאסיבית באמת, משהו שם ממש לא תקין, הוא שולט בה והרחיק את כולם ממנה.
כי על פניו זה נראה מדהים, אבל זה לא באמת.
**תזכורת לחלום קודם: בעלה חנק את התינוק והייתה אדישה.
החלום:
חלמתי שהייתי עם חברה (אין לי מושג מי) והלכתי לדירה של החברה הטובה (הפאסיבית), דירה ריקה.
לא פרצנו, ידעו שבאנו אבל אני לא זוכרת אם היא ביקשה שנגיע.
אין לי מושג גם איפה הם היו.
הבית שלה היה רדוף רוחות! אמאלה
אני לא זוכרת אם הרוחות דברו איתי, זה מפחיד. זה הגיע מהחלון במטבח
יש לי צמרמורת מלכתוב
התינוק שלה הושאר לבד
ישן על השיש, בקצה כמעט נופל, באתי ותפסתי אותו בזמן
היו 2 סלונים בדירה: 1 רגיל, והשני (חדש) שבכלל לא מזמין לשבת.
הספה צמודה לשולחן שצמוד למזנון
נערך לאחרונה ב: