חלום על דירה

מועדים לשמחה ושבת שלום,
מבחינת רקע: רווקה, ללא זוגיות, עובדת, מתגוררת בדירה שכורה לבד.
אני משתפת בשתי חלומות, שניהם לדעתי קשורים לדעתי למחשבות שיש לי על נושא מציאת בן זוג, נושא שנשכח ממני והייתי רוצה להחזיר לחיי.
בחלום ה-1, אני מתגוררת בדירה גדולה ומוזנחת עם שתי שותפות. יש בדירה כל מיני חפצים. אני מסבירה למישהי חדשה (שותפה / מועמדת לגור ) על הדירה ולא מצא בעיני בעל הדירה ההסבר שלי אז הוא הסביר בעצמו ואז קמתי והתחלתי להסביר עם יותר התלהבות ויוזמה על היתרונות של הדירה וידעתי שבעל הדירה מרוצה.
אותה מועמדת לדירה, אמרה על חפץ מסוים שהיא מקווה שהוא לא יישאר אמרתי שאם הדיירת שהחפץ שייך לה תישאר לגור בדירה החפץ יישאר, אך אולי היא תסכים להזיז אותו. בנוסף, יש חלק שהיה רחוק אחד מהשני והראיתי לה שאפשר לקרב או להרחיק אם רוצים, בעזרת שולחן וכיסא ומצד שני טוב שיש גם מרחק.
בהמשך החלום ראיתי כלב גדול לבן ויפה, מלא חיים קופץ משמחה בחצר, בעלת הדירה אמרה שיותר היא לא תביא לנו את כלב והוא יישאר מחוץ לבית. מצד אחד שמחתי כי זה טוב, הדירה פחות תתלכלך. מצד שני, חששתי שאם אקשר לכלב הוא ייעלם. אני משערת שהכלב בחלום מייצג זוגיות.

חלום שני- אני מתגוררת בשכירות בדירה גדולה ומוזנחת. בעלת הדירה החליטה להשכיר לעוד אנשים את הדירה והיא ממלא את הבית באנשים, בכל מטר גר דייר, בצורה לא הגיונית ובמקום שאדם לא יכול להיכנס. בחלק שלי היא לא נגעה עדיין, היה לי הסכם אחר איתה ואני מקווה שהיא לא תיגע בו (במציאות יש לי קשר טוב עם בעלת הדירה שלי, שיש לה כמה דירות שהיא משכירה).
פתאום אני רואה בעלי חיים מפחידים, שלא ידעתי שהם קיימים, משהו שנראה כמו עכביש מפחיד ואני חושבת שהחוזה שכירות תכף עומד להסתיים, חשבתי אולי אעבור דירה, למרות שסביר להניח שלא אעבור דירה.
בחלום יש בחור חמוד שכל יום אני רואה אותו בחנות ליד. הוא ממש עושה לי את היום. פתאום אני רואה אותו למטה עם שני חברים ומסתבר שהוא השכן החדש שלי . הוא סיפר לחבריו שיש מכונת כביסה וכל מיני חפצים שהשאירו בדירה שהוא משתמש בהם, אמרתי שזה של דייר קודם והוא יכול לקחת אליו. חברתו אמרה שיברר כמה שכ"ד כל אחד משלם וחשבתי לעצמי, שאני לא אגלה אם ישאלו אותי.
הוא חייל וסיפר שיש לו יום כניסה יום יציאה מהצבא, שבו הם סוחבים ציוד כבד. חשבתי שזה לא הגיוני והם חייבים לעשות משהו, אבל אין לי דרך לסייע להם. בנוסף, שאלתי את הבחור איך הרגיש כשהוא שמע שאני השותפה שלו, הוא אמר שהוא הרגיש טבעי, כי כל יום אנחנו נפגשים. הוא מצא חן בעיני, נראה טוב, אם כי צעיר מאוד לגילי.
במציאות יש לי קשר חברי בעבודה בלבד עם בחור שצעיר ממני בעשור. קדם לחלום, שאקס שלי שכיום אנו ידידים בלבד, חשבנו להיפגש ולטייל באחד מימי החג.

תודה רבה, אשמח לפירוש, נראה ששני החלומות קשורים לזוגיות.

אלישבע777

Well-known member
מועדים לשמחה ושבת שלום,
מבחינת רקע: רווקה, ללא זוגיות, עובדת, מתגוררת בדירה שכורה לבד.
אני משתפת בשתי חלומות, שניהם לדעתי קשורים לדעתי למחשבות שיש לי על נושא מציאת בן זוג, נושא שנשכח ממני והייתי רוצה להחזיר לחיי.
בחלום ה-1, אני מתגוררת בדירה גדולה ומוזנחת עם שתי שותפות. יש בדירה כל מיני חפצים. אני מסבירה למישהי חדשה (שותפה / מועמדת לגור ) על הדירה ולא מצא בעיני בעל הדירה ההסבר שלי אז הוא הסביר בעצמו ואז קמתי והתחלתי להסביר עם יותר התלהבות ויוזמה על היתרונות של הדירה וידעתי שבעל הדירה מרוצה.
אותה מועמדת לדירה, אמרה על חפץ מסוים שהיא מקווה שהוא לא יישאר אמרתי שאם הדיירת שהחפץ שייך לה תישאר לגור בדירה החפץ יישאר, אך אולי היא תסכים להזיז אותו. בנוסף, יש חלק שהיה רחוק אחד מהשני והראיתי לה שאפשר לקרב או להרחיק אם רוצים, בעזרת שולחן וכיסא ומצד שני טוב שיש גם מרחק.
בהמשך החלום ראיתי כלב גדול לבן ויפה, מלא חיים קופץ משמחה בחצר, בעלת הדירה אמרה שיותר היא לא תביא לנו את כלב והוא יישאר מחוץ לבית. מצד אחד שמחתי כי זה טוב, הדירה פחות תתלכלך. מצד שני, חששתי שאם אקשר לכלב הוא ייעלם. אני משערת שהכלב בחלום מייצג זוגיות.

חלום שני- אני מתגוררת בשכירות בדירה גדולה ומוזנחת. בעלת הדירה החליטה להשכיר לעוד אנשים את הדירה והיא ממלא את הבית באנשים, בכל מטר גר דייר, בצורה לא הגיונית ובמקום שאדם לא יכול להיכנס. בחלק שלי היא לא נגעה עדיין, היה לי הסכם אחר איתה ואני מקווה שהיא לא תיגע בו (במציאות יש לי קשר טוב עם בעלת הדירה שלי, שיש לה כמה דירות שהיא משכירה).
פתאום אני רואה בעלי חיים מפחידים, שלא ידעתי שהם קיימים, משהו שנראה כמו עכביש מפחיד ואני חושבת שהחוזה שכירות תכף עומד להסתיים, חשבתי אולי אעבור דירה, למרות שסביר להניח שלא אעבור דירה.
בחלום יש בחור חמוד שכל יום אני רואה אותו בחנות ליד. הוא ממש עושה לי את היום. פתאום אני רואה אותו למטה עם שני חברים ומסתבר שהוא השכן החדש שלי . הוא סיפר לחבריו שיש מכונת כביסה וכל מיני חפצים שהשאירו בדירה שהוא משתמש בהם, אמרתי שזה של דייר קודם והוא יכול לקחת אליו. חברתו אמרה שיברר כמה שכ"ד כל אחד משלם וחשבתי לעצמי, שאני לא אגלה אם ישאלו אותי.
הוא חייל וסיפר שיש לו יום כניסה יום יציאה מהצבא, שבו הם סוחבים ציוד כבד. חשבתי שזה לא הגיוני והם חייבים לעשות משהו, אבל אין לי דרך לסייע להם. בנוסף, שאלתי את הבחור איך הרגיש כשהוא שמע שאני השותפה שלו, הוא אמר שהוא הרגיש טבעי, כי כל יום אנחנו נפגשים. הוא מצא חן בעיני, נראה טוב, אם כי צעיר מאוד לגילי.
במציאות יש לי קשר חברי בעבודה בלבד עם בחור שצעיר ממני בעשור. קדם לחלום, שאקס שלי שכיום אנו ידידים בלבד, חשבנו להיפגש ולטייל באחד מימי החג.

תודה רבה, אשמח לפירוש, נראה ששני החלומות קשורים לזוגיות.
הי קרן אור וברוך שובך לפורום!
ש לי מספר בקשות.
א. הקטע הראשון בחלום הראשון לפני הקטע עם הכלב לא היה לי ברור. מהו החפץ מה הכוונה "להזיז"? להזיז אותו ממקומו או לקחת אותו? מה אפשר לקרב ולהרחיק? ב. אנא כתבי תמיד רקע , או מחשבות או הערות רק מחוץ לחלום ולא בתוך החלום. לא תמיד אני יכולה לדעת שהערה או מחשבה היא רקע או חלק מהחלום. ג. אבקש שתכתבי לי משוב על הפרוש מה התאים לך ומה לא. בחלומות הקודמים שלך - התגובות שלך לא נתנו לי משוב והמשוב הזה חשוב לי מאוד גם לפרושים של החלומות הבאים שלך. ד. כתבי את גילך ואם אפשר מה את לומדת. אם לא נוח לך בפורום - כתבי בהודעה פרטית אם אינך מעוניינת זה גם בסדר, לא חובה רק רצוי. ה. להבא כל חלום כתבי בפורום לחוד כי חלומות נפרדים הם חלומות שונים גם אם הם דומים.
אנסה לפרש תחילה את חלום ב'. מאחר שאת נתת לי את הכיוון לפרוש, אתחשב בו יותר מאפשרויות אחרות אם יש.

ש לי מספר בקשות.
א. הקטע הראשון בחלום הראשון לפני הקטע עם הכלב לא היה לי ברור. מהו החפץ מה הכוונה "להזיז"? להזיז אותו ממקומו או לקחת אותו? מה אפשר לקרב ולהרחיק? ב. אנא כתבי תמיד רקע , או מחשבות או הערות רק מחוץ לחלום ולא בתוך החלום. לא תמיד אני יכולה לדעת שהערה או מחשבה היא רקע או חלק מהחלום. ג. אבקש שתכתבי לי משוב על הפרוש מה התאים לך ומה לא. בחלומות הקודמים שלך - התגובות שלך לא נתנו לי משוב והמשוב הזה חשוב לי מאוד גם לפרושים של החלומות הבאים שלך. ד. כתבי את גילך ואם אפשר מה את לומדת. אם לא נוח לך בפורום - כתבי בהודעה פרטית אם אינך מעוניינת זה גם בסדר, לא חובה רק רצוי. ה. להבא כל חלום כתבי בפורום לחוד כי חלומות נפרדים הם חלומות שונים גם אם הם דומים.
אנסה לפרש תחילה את חלום ב'. מאחר שאת נתת לי את הכיוון לפרוש, אתחשב בו יותר מאפשרויות אחרות אם ישבת

ש לי מספר בקשות.
אנסה לפרש תחילה את חלום ב'. מאחר שאת נתת לי את הכיוון לפרוש, אתחשב בו יותר מאפשרויות אחרות אם יש.
שבת שלום אלישבע,
חפץ הכוונה לרהיט כלשהו שהפריע לאותה דיירת שעמדה לעבור לדירה או שקלה לעבור, אני לא זוכרת איזה חפץ בדיוק, ולכן הצעתי שאפשר להזיז אותו למקום אחר בדירה, כדי שלא יפריע לה. ציינתי שבמידה ובעלת אותו רהיט, שהיא גם שותפה בדירה, אם היא תעזוב את הדירה אז היא תיקח אותה כשהיא תעזוב.
לגבי לקרב ולהרחיק, נראה לי שהכוונה למרחק בין מרחבים מסוימים בדירה עצמה, ובעזרת רהיט כלשהו ששמים או מזיזים, אפשר לתת תחושה של יותר קרבה או ריחוק.

אגב לא הצלחתי להיכנס עם הכינוי שם הקודם שלי, איפסתי סיסמה ונשלחה הודעה למיל, אבל לא היה בה קישור.
הגיל שלי- 38. אני לא לומדת, אני עובדת כמה שנים באותו מקום עבודה.

תרצי שאכתוב בנפרד את החלום השני? מחכה בסקרנות לפרשנות שלך.. )

אלישבע777

Well-known member
שבת שלום אלישבע,
חפץ הכוונה לרהיט כלשהו שהפריע לאותה דיירת שעמדה לעבור לדירה או שקלה לעבור, אני לא זוכרת איזה חפץ בדיוק, ולכן הצעתי שאפשר להזיז אותו למקום אחר בדירה, כדי שלא יפריע לה. ציינתי שבמידה ובעלת אותו רהיט, שהיא גם שותפה בדירה, אם היא תעזוב את הדירה אז היא תיקח אותה כשהיא תעזוב.
לגבי לקרב ולהרחיק, נראה לי שהכוונה למרחק בין מרחבים מסוימים בדירה עצמה, ובעזרת רהיט כלשהו ששמים או מזיזים, אפשר לתת תחושה של יותר קרבה או ריחוק.

אגב לא הצלחתי להיכנס עם הכינוי שם הקודם שלי, איפסתי סיסמה ונשלחה הודעה למיל, אבל לא היה בה קישור.
הגיל שלי- 38. אני לא לומדת, אני עובדת כמה שנים באותו מקום עבודה.

תרצי שאכתוב בנפרד את החלום השני? מחכה בסקרנות לפרשנות שלך.. )
הי קרן יער,
תודה על ההסברים. אנסה לפרש בהמשך. ושאלה חשובה - אם הכינוי הקודם שלך אינו קרן אור, אנא כתבי לי את הכינוי הקודם. אני תמיד מסתמכת על חלומות ורקע קודמים!! שלא אסתמך על חלומות אחרים חלילה...

אלישבע777

Well-known member
שלום קרן יער,

לחלום א שלושה חלקים שהשניים הראשונים קשורים בקשר רופף והחלק השלישי הוא בעצם חלום נפרד:

חלק א הפתיחה :

את , שתי השותפות לדירה, בעל הדירה ודיירת מועמדת חדשה - נמצאים בדירה השכורה שלך שהיא גדולה מוזנחת מלאה חפצים. במעמד זה את מתחילה להסביר למועמדת החדשה על הדירה ודברייך אינם מוצאים חן בעיני בעל הבית. מן הסתם – לא שיבחת את הסחורה... שהרי כל אחד יכול לראות שהדירה מוזנחת ואינה מסודרת, ובוודאי שלא יכולת ללמד עליה סנגוריה... בקטע הזה את עצמך – אומרת את דעתך הכנה והנכונה, אבל... בכך את פוגעת בבעל הדירה שלך! ואז הוא מסביר בעצמו. החלום אומר – לפעמים לא אומרים כל האמת בפנים... לפעמים אמת יכולה לפגוע בצד שלישי ואפילו בך. בחלום את תופסת את העניין הזה מהר ומייד מתחילה בהתלהבות לשבח את הדירה, לשביעות רצונו של בעל הבית. מה שקורה זה שהפכת את עורך בשניה! הקטע מראה שיש לך יכולת לשנות מצבים ולהפוך שחור ללבן, בן רגע בהתאם לדרישות הסמויות מגבוה. מה שחסר לך הוא הראייה מראש של המצב. את יכולה לדבר על כל דבר מכל זווית אבל... את צריכה לקלוט מראש – מה נדרש ממך! החלום אומר לך – יש לך כשרון של עורכת דין אבל חסרה לך ראייה פסיכולוגית ( או מה שאנו קוראים בשם טאקט) ואת העניין הזה – צריך לשפר. מכל מקום הצלחת יפה במעמד למרות "חוסר הטקט". לצערנו - אמירת האמת בפנים – אינה תמיד לטובתנו. צריך לדעת מתי לומר אותה או אם לומר אותה בכלל... הטאקט הוא שמן כל גלגלי החברה האנושית והוא חלק ממערכת יחסי האנוש הטובים בין אנשים שנפגשים גם לצורך עסקים.

בחלק ב' - המועמדת החדשה שעדיין לא ברור אם היא תגור בדירה – מפריע לה איזה רהיט בבית. למרות שיש לה דרישות מקדימות ממך, לא מבעל הבית וזה בכלל לא עניינך. את אינך כועסת עליה כלל! מסבירה את העניין באריכות ואפילו מציעה פתרונות רצויים. יש לך יכולת לעזור ולהציע פשרות הגיוניות ופשוטות בשלוות נפש ואינך חוסכת זמן. מה שחסר בקטע הוא ההמשך - הקטע אינו מצביע האם ההצעות שלך מתקבלות!

כאן המקום לבדוק עם עצמך – א. אם הקטע שחסר כאן – אולי מצביע על כך שאת עושה מאמצים לשווא והסובבים אינם מתייחסים להצעותייך הפשוטות וההגיוניות והן אינן זוכות לתגובה או ליישום. אם זה נכון – זה מסר החלום בקטע הזה.

ב. במידה שזה לא נכון, והצעותייך כן מתקבלות על לב השומעים ( למרות שזה חסר בקטע), מסר החלום הוא אחר – יש לך סבלנות ויחסי אנוש טובים ואת מוכנה לעזור לכל אחד, גם אם זה לא תפקידך.

ויתכן שזה גם זה וגם זה.. בחלומות שני פרושים סותרים אפשריים כמו בחיים. לא הכל שחור לבן ( אף על פי שאת יודעת להפוך שחור ללבן!)

חלק ג' הוא חלום נפרד.

אכן הקטע מצביע על יחסך לזוגיות. הכלב הנהדר הלבן ( כמו "האביר על הסוס הלבן") הוא לא רק יפה, הוא גם מלא שמחת חיים. כלב – כל- לב. יצור שכולו לב! למרות שהוא נפלא, בעלת הבית מודיעה שהוא יישאר בחוץ! בחצר. חופשי אולי אבל לבד. הכלב מציין בן זוג נפלא, שאפילו אם הוא נפלא – הוא עלול ללכלך את הדירה. הוא לא סתם שותפה בחדר נפרד, בן זוג לחיים הוא תובעני ויש לו דרישות ויש לו גם הרגלים שהם לא תמיד נוחים לנו הרווקות ( ואפילו לא לנשואות...) ויש עוד דבר חשוב – כשנקשרים לכלב כמו לבן זוג – הוא עלול להיעלם. אם הכלב יהיה בחצר הוא אינו מפריע ( מלכלך) ואינו קושר אותך אליו. אם ייעלם, זה לא נורא כמו מי שגר איתך בדירה. הכלב ויחסך אליו מציינים את היחס שלך להעדר זוגיות ואפילו מצדיקות את מצב ללא בן זוג. אולי בן זוג מכניס שמחה לחיים, אבל הוא עלול גם להציב בעיות חדשות. או כמו חוק מרפי – כל פתרון מציב בעיות חדשות...

אשמח לחוות דעתך על הפרוש - מה התאים ומה לא התאים.

איזה פרשנות מעמיקה ומעניינת, קלעת בדיוק!
אחרי שקראתי את הפרשנות אני מבינה, שיש פה מסר שקשור לעבודה, החלום מזהיר אותי להתנהל בצורה דיפלומטית במקום לומר את האמת בפנים/ בלי טאקט, בפני שני מצבים שונים- אני יודעת על מה מדובר.
שתי האפשרויות שהצעת יכולות להיות נכונות. אני בהחלט אקח את המסרים ואגיב בצורה זהירה יותר. תודה!
לגבי הכלב שמשקף זוגיות, זה בדיוק כמו שכתבת, הדילמות שיש לי, היתרונות לצד החסרונות.

תוכלי לפרש גם את החלום השני)

אלישבע777

Well-known member
איזה פרשנות מעמיקה ומעניינת, קלעת בדיוק!
אחרי שקראתי את הפרשנות אני מבינה, שיש פה מסר שקשור לעבודה, החלום מזהיר אותי להתנהל בצורה דיפלומטית במקום לומר את האמת בפנים/ בלי טאקט, בפני שני מצבים שונים- אני יודעת על מה מדובר.
שתי האפשרויות שהצעת יכולות להיות נכונות. אני בהחלט אקח את המסרים ואגיב בצורה זהירה יותר. תודה!
לגבי הכלב שמשקף זוגיות, זה בדיוק כמו שכתבת, הדילמות שיש לי, היתרונות לצד החסרונות.

תוכלי לפרש גם את החלום השני)
תודה על תגובתך היא תשמש גם רקע, לחלומות הבאים.

אלישבע777

Well-known member
שלום קרן יער,

הפרוש שלי לחלום על הדירה השכורה המוזנחת, בעלי החיים, בעלת הבית והשכן החייל

חלק א – הדירה מלאה דיירים

גם בחלום זה את גרה באותה הדירה הגדולה והמוזנחת ובקטע הזה בעלת הבית ( שאינה דומה לזו שבמציאות) משכירה אותה להמון בצפיפות מרובה, מה שמעלה אסוציאציה לבית כלא, או מחנה שבויים!
לעת עתה בעלת הבית מקיימת איתך הסכם ביניכן והיא נותנת לך לגור לחוד, באותה דירה.

חלק זה מראה כמה יהיה קשה לך, לגור עם בן זוג אחד, כשתמצאי. זה ירגיש לך צפוף כמו בית סוהר, משהו לא הגיוני, משהו לא טבעי לך. את רוצה להיות בעלת הבית של עצמך ואת לא תוכלי או יהיה קשה, אם יהיה לך בעל ( בעל בית!) כרגע בעלת הבית ( את עצמך!!) מאפשרת לך לגור במרחב משלך. יש לך הסכם איתך... את בינתיים חופשיה יותר מאחרים הנתונים בעול משפחה חונק.

חלק ב- הדירה מלאה חיות

כהרף עין הדירה מתמלאת חיות מפחידות , סיוט של ממש ואפילו עכביש (מן הסתם ארסי) . את מתלבטת אם לעבור דירה עכשו כשחוזה השכירות עומד להסתיים. בחלק הזה – את כבר ממש לכודה. אולי אין מסביבך המון דיירים, אבל יש מסביבך המון חיות רעות וזה לא פחות גרוע. כשתהיי בזוגיות או בעלת משפחה מורחבת – זה יכול להיות די מפחיד. ואז לא תוכלי לקום ולשכור דירה על המקום. גם אם החוזה ( חוזה הנישואין, או החברות). גם אז סביר שלא תעברי דירה.

חלק ג – הוא חלום אין מה לדאוג (?)

מסתבר לך, ששותפך לדירה הוא חייל חמוד (שהמשך הוא וחבריו סוחבים ציוד כבד ואת חושבת שזה לא הגיוני ואין לך אפשרות לעזור להם ) שאת כבר מכירה מהחנות הסמוכה. בקטע הזה את כן עוזרת! מציעה לו לקחת חפצים שנזנחו על ידי הדייר הקודם. הוא בחור חמוד ויש לו חברה, והוא גם מוכר לך, צעיר, ואינו מאיים עליך ולא ינסה חלילה להתחיל איתך. כיף לך להציע לו דברים שהוא יצטרך ואת ממילא אינך צריכה. הנה כאילו בן זוג פוטנציאלי (מצא חן בעייניך נראה טוב הוא מרגיש נוח בחברתך) – אבל מייד החלום אומר לך – הוא לא!

העולם שייך לצעירים ואת לא שם. החלום אומר לך – אין את מי להכיר בשלב הזה של החיים. כולם עדיין צעירים והמבוגרים הפנויים אולי הם בבית סוהר? במחנה שבויים? חיות מפחידות? אולי בכל אין מבוגרים פנויים, ולכן אין מה להרהר בבן זוג בכלל ולכן זה מקנה לך שקט נפשי . אין ממילא את מי להכיר, ולכן אין מה לדאוג או לחפש.

אפשרות אחרת – כן יש לך מה לדאוג. אף כי הכנסת בן זוג לחייך עלולה להיות בעייתית מכל מני סיבות, אין מסביבך אנשים בני גילך המתאימים להכרות. עלייך לקום ולחפש אותם לא בשכנות, אלא לעשות מעשה ונסות להכיר לא באקראי, אלא באופן אקטיבי ולקחת סיכונים של פרדה ( הכלב הלבן מהחלום הקודם), הצפיפות בבית, חוסר החופש, אנשים יכולים להיות חיות רעות.

שתי האפשרויות מתקבלות על הדעת אף כי הן סותרות. שכר הדירה שאת לא רוצה לגלות לאף אחד הוא מה שתשלמי אם לא תכירי בן זוג, או אם כן תכירי.

אשמח אם תחווי את דעתך - מה התאים ומה לא, או גם וגם.

תודה אלישבע יקרה, מעניין מאוד.
אני מתחברת לכל מה שכתבת, הפרשנות הראשונה סביר להניח, אלו מחשבות מהתת מודע שלי..
אני מתחברת לפירוש השני, כיוון שאלו מחשבות שהעסיקו אותי על הפסיביות שלי בנושא הזוגי ועל הצורך להתחיל להיות אקטיבית..
המון תודה על הזמן שהקדשת

אלישבע777

Well-known member
תודה אלישבע יקרה, מעניין מאוד.
אני מתחברת לכל מה שכתבת, הפרשנות הראשונה סביר להניח, אלו מחשבות מהתת מודע שלי..
אני מתחברת לפירוש השני, כיוון שאלו מחשבות שהעסיקו אותי על הפסיביות שלי בנושא הזוגי ועל הצורך להתחיל להיות אקטיבית..
המון תודה על הזמן שהקדשת
תודה על התגובה. אכן תהיתי במה תבחרי. היססתי רבות בפרוש השני, כי אני מנסה למצוא מסרים חיוביים גם בחלומות קשים בהרבה. מאחר שנתת לי כיוון ברור, היה לי יותר קל לכתוב בהתאם לכיוון שלך. הפרשנות הקובעת היא זו של החולם עצמו. כל החלומות הם שיח פנימי של החולם! מעין דיבור עצמי של החולם אל עצמו, אבל בתמונות בעיקר וקצת בדיאלוג.

נערך לאחרונה ב:
למעלה