חלום על המשפחה של בעלי .

חולמת4000

Active member
בחלום זה אני נכנסת למשפחה . אחיו של בעלי יחד עם אשתו ואנו מדברים ואז אני צריכה ללכת ואני מתכוננת לכיוון היציאה ואז אחיו של בעלי צועק עלי מה זה את הפלת את זה אז תרימי בסוג של השפלה וציווי .ואני בהלם כי זה הוא הפיל את זה ואני לא נשארת חייבת וצועקת עליו את כל העצבים שלי ומי הוא חושב שהוא ושהוא ירים את זה . הןא עומד בהלם ולא עונה לי ואני הולכת . הרגשתי מושפלת והרגשתי כמו שפחה. ככה הוא מתנהג לאשתו ביום יום ואני לא סובלת את זה ומרחמת עליה .הקשר שלי איתו תמיד היה רעוע אבל אין יותר מידי דיבורים או שיח.

אלישבע777

Well-known member
שלום חולמת,

פרוש החלום על יחסו של גיסך אלייך מיום 1310.24

החלום משקף די טוב את הקשר ביניכם וגם את הקשר בין גיסך לגיסתך: האשמות שווא והשפלה. אולי במציאות לא תתרחש סצנה כזו צעקנית, החלומות נוטים להקצין את המציאות וגם לעוות אותה מעט או הרבה, אבל זה לא משנה את הפרוש.

החלום אומר לך – אל תיכנעי להשפלות! אינך שפחה! ואינך חייבת לקבל את יחסו הגרוע כפי שמקבלת ממנו אישתו המסכנה. תני מנה אחת אפיים ותעמידי אותו ( ואת כל הפוגע בך ומעליל עלייך עלילות ) במקום הראוי לו. אם עושים לך שיימינג, תעשי בחזרה! כאן בחלום ענית כהלכה. את ידעת את האמת, והוא לא היה יכול להכחיש אותה! כך תנהגי תמיד כלפי השקרנים! לחשוף צביעות ושקרים בציבור- שיראו אחרים וייראו. אם תהיי חזקה וצודקת – יחשבו פעמיים, אם אפשר להעליב אותך. ה

חלום אומר לך- להתרחק ממנו כפי שאת ממילא עושה. החלום משקף את רגישותך לעלבונות ויתכן שהוא מעמיד ראי לעצמך – כשאת נעלבת ומושפלת גם המשפילים רואים זאת - והם מרוצים מהצלחתם.

אשמח לחוות דעתך על הפרושים.

חולמת4000

Active member
שלום חולמת,

פרוש החלום על יחסו של גיסך אלייך מיום 1310.24

החלום משקף די טוב את הקשר ביניכם וגם את הקשר בין גיסך לגיסתך: האשמות שווא והשפלה. אולי במציאות לא תתרחש סצנה כזו צעקנית, החלומות נוטים להקצין את המציאות וגם לעוות אותה מעט או הרבה, אבל זה לא משנה את הפרוש.

החלום אומר לך – אל תיכנעי להשפלות! אינך שפחה! ואינך חייבת לקבל את יחסו הגרוע כפי שמקבלת ממנו אישתו המסכנה. תני מנה אחת אפיים ותעמידי אותו ( ואת כל הפוגע בך ומעליל עלייך עלילות ) במקום הראוי לו. אם עושים לך שיימינג, תעשי בחזרה! כאן בחלום ענית כהלכה. את ידעת את האמת, והוא לא היה יכול להכחיש אותה! כך תנהגי תמיד כלפי השקרנים! לחשוף צביעות ושקרים בציבור- שיראו אחרים וייראו. אם תהיי חזקה וצודקת – יחשבו פעמיים, אם אפשר להעליב אותך. ה

חלום אומר לך- להתרחק ממנו כפי שאת ממילא עושה. החלום משקף את רגישותך לעלבונות ויתכן שהוא מעמיד ראי לעצמך – כשאת נעלבת ומושפלת גם המשפילים רואים זאת - והם מרוצים מהצלחתם.

אשמח לחוות דעתך על הפרושים.
מתחברת מאוד לפרושים שלך. אני מתעקשת ולא מוותרת בחיי היום יום . זה קשה אבל בר ביצוע.

למעלה