חלמתי שאני נמצאת בבית וילה של ערבים שהם חברים שלנו, ויש אזעקות שמאיימות על הביטחון שלנו.
הבית ממוקם במקום שבו גן השעשועים סמוך לבית הילדות בו גדלתי.
יש שם שיירה של וילות שמבחוץ כולן נראות אותו דבר, לכל וילה יש כמה קומות, ומתוך כל קומה יש יציאה לחצר ירוקה עם ערוגות יפות ומסודרות.
בוילה יש קומה מינוס 1 ומינוס 2, קומה מינוס 1 זה הסלון.
קומה 0 כנראה שאין.
בקומה הכי תחתונה יש ממד.
בעל הבית מרשה לנו להיות בקומה מינוס 2 ולחכות בחוץ עם בגדי ים.
יש שם עוד נשים שזה סוג של תנאי אם אנחנו רוצות להיות מוגנות אצלו בבית. להיות שם ולחכות בחוץ עם בגדי ים ושכולם יסתכלו. אני לא מרגישה נוח בבגד ים ואני מעדיפה לחכות בקומה פחות מוגנת ולהתכסות. אני מעדיפה לא לבחון את בעל הבית ולא לראות מה קורה אם אני לא עושה מה שהוא אומר, למרות שהוא ובני המשפחה שלו הבנים שלו מאוד נחמדים ומארחים אותנו עם שתייה קלה.
גם אחיות שלי שם ואני מצליחה לשוחח איתן כנראה בעניין שאני מוגנת. ואני חושבת מתי זה זמן טוב לצאת משם בלי שתהיה אזעקה.
רקע: בת 39 נשואה+ 2 ילדים קטנים. עובדת בעבודה בטוחה ומסודרת.
לאחרונה עברתי לידה שקטה בשבוע 20 להריון.
תודה.
הבית ממוקם במקום שבו גן השעשועים סמוך לבית הילדות בו גדלתי.
יש שם שיירה של וילות שמבחוץ כולן נראות אותו דבר, לכל וילה יש כמה קומות, ומתוך כל קומה יש יציאה לחצר ירוקה עם ערוגות יפות ומסודרות.
בוילה יש קומה מינוס 1 ומינוס 2, קומה מינוס 1 זה הסלון.
קומה 0 כנראה שאין.
בקומה הכי תחתונה יש ממד.
בעל הבית מרשה לנו להיות בקומה מינוס 2 ולחכות בחוץ עם בגדי ים.
יש שם עוד נשים שזה סוג של תנאי אם אנחנו רוצות להיות מוגנות אצלו בבית. להיות שם ולחכות בחוץ עם בגדי ים ושכולם יסתכלו. אני לא מרגישה נוח בבגד ים ואני מעדיפה לחכות בקומה פחות מוגנת ולהתכסות. אני מעדיפה לא לבחון את בעל הבית ולא לראות מה קורה אם אני לא עושה מה שהוא אומר, למרות שהוא ובני המשפחה שלו הבנים שלו מאוד נחמדים ומארחים אותנו עם שתייה קלה.
גם אחיות שלי שם ואני מצליחה לשוחח איתן כנראה בעניין שאני מוגנת. ואני חושבת מתי זה זמן טוב לצאת משם בלי שתהיה אזעקה.
רקע: בת 39 נשואה+ 2 ילדים קטנים. עובדת בעבודה בטוחה ומסודרת.
לאחרונה עברתי לידה שקטה בשבוע 20 להריון.
תודה.