חלום על חברה מחטיבת ביניים

חולמת4000

Active member
חלמתי על חברה מהילדות .
רקע
היינו חברות תקופה והיו לנו שיחות אבל לא שיחות עמוקות ולא היינו מחוברות ממש ביחד . היא הייתה ילדה מחוננת חכמה מאוד ואני בינונית . יותר התחברתי אליה כי רציתי מהחוכמה שלה אבל היא היתה יותר מתנשאת . הקשר נותק שכל אחת הלכה לתיכון אחר בעצם עברה לבית ספר אחר.
בחלום אני יושבת עם ספרים וגם היא וכאילו יש סוג של מבחן בחשבון. ואז היא פונה אלי שאני אעזור לה ואני אומרת לה מאיפה אני מבינה בזה הספרים שלך ברמה יותר גבוהה . אני אומרת שאני לא יודעת ומפנה לה את הגב . אני ממשיכה להתעסק בחומר שלי ובעצם לא מעניין אותי ממנה בכלל ואפילו שזה חומר יותר גבוה זה לא מעניין אותי ואני עסוקה אך ורק בעצמי.

אלישבע777

Well-known member
הי חולמת,

הפרוש שלי לחלום על חברה מהילדות

חלמת על חברה מהילדות שהיתה מוכשרת וחכמה ולכן רצית בחברתה, אבל היא... לא ממש רצתה להתחבר אליך, מתוך התנשאות (זלזול?) הרקע שכתבת משקף רצון לקשר חד צדדי, לא משהו שכיף לזכור כזיכרון מתוק מהילדות. והנה כאן החלום הוא בדיוק הפוך. מתקן את העבר ויש לו מסתר להווה!

בחלום הילדה הנערצת שביקשת את קרבתה לשווא, היא אשר מבקשת ממך עזרה במבחן בחשבון!! החומר שהיא למדה וגם הספרים שלה – ברמה גבוהה יותר משלך ועדיין ... היא זקוקה לעזרה ממך!! התהפכו היוצרות!

ואת? את מסרבת לעזור לה ואפילו ...מפנה לה את הגב! היא לא מעניינת אותך. את עסוקה בעניינים שלך.

בחלום יש גם "קצת נקמה" בילדה המתנשאת שלא רצתה להיות חברה שלך! כמובן שהילדה הזאת היא כבר במקום אחר ואין לך קשר איתה, אבל היא מסמלת את כל מי שזלזל בך בעבר וגם היום. החלום אומר שיבוא יום ואת תסרבי לתת עזרה או יחס לאנשים אלה. נראה לי שזה בהחלט נכון ומתקיים בפועל במערכת היחסים שלך עם חמותך וגיסתך. חטפת מהם מספיק ביזיונות ושתקת, היום כבר לא!

אשמח לחוות דעת כרגיל

חולמת4000

Active member
הי חולמת,

הפרוש שלי לחלום על חברה מהילדות

חלמת על חברה מהילדות שהיתה מוכשרת וחכמה ולכן רצית בחברתה, אבל היא... לא ממש רצתה להתחבר אליך, מתוך התנשאות (זלזול?) הרקע שכתבת משקף רצון לקשר חד צדדי, לא משהו שכיף לזכור כזיכרון מתוק מהילדות. והנה כאן החלום הוא בדיוק הפוך. מתקן את העבר ויש לו מסתר להווה!

בחלום הילדה הנערצת שביקשת את קרבתה לשווא, היא אשר מבקשת ממך עזרה במבחן בחשבון!! החומר שהיא למדה וגם הספרים שלה – ברמה גבוהה יותר משלך ועדיין ... היא זקוקה לעזרה ממך!! התהפכו היוצרות!

ואת? את מסרבת לעזור לה ואפילו ...מפנה לה את הגב! היא לא מעניינת אותך. את עסוקה בעניינים שלך.

בחלום יש גם "קצת נקמה" בילדה המתנשאת שלא רצתה להיות חברה שלך! כמובן שהילדה הזאת היא כבר במקום אחר ואין לך קשר איתה, אבל היא מסמלת את כל מי שזלזל בך בעבר וגם היום. החלום אומר שיבוא יום ואת תסרבי לתת עזרה או יחס לאנשים אלה. נראה לי שזה בהחלט נכון ומתקיים בפועל במערכת היחסים שלך עם חמותך וגיסתך. חטפת מהם מספיק ביזיונות ושתקת, היום כבר לא!

אשמח לחוות דעת כרגיל
מסכימה עם הפרוש מאוד תודה !. אך לא רק למשפחה גם אפס סבלנות לאנשים אחרים בעבודה או בכל מקום אחר . יחס גורר יחס. בהחלט לא מבקרת את עצמי שאחר טוב יותר ממני או פחות אלא פשוט מגינה על עצמי ושומרת כי אני הכי טובה ונקודה .

למעלה