חלום על טיסה

שבת שלום אודה לפירוש החלום

רקע : אין צורך לרשום , החלום שוב על האקס האחרון, עדיין אין קשר , פעם

היינו נפגשים בקאנטרי בבקרים, אני יודעת את השעות שלו אז הולכת מאוחר שלא נפגש.

החלום:

אני בבית אורזת מזוודות לנסיעה לחו"ל, מחכה בכביש למונית שתקח אותי לשדה התעופה, פתאום אני שומעת שקוראים בשמי , רואה את האקס בתוך ספינה על הכביש , עם הרבה אנשים , ואומר בואי נקח אותך גם אנחנו נוסעים לשדה התעופה, אני נכנסת אין שום שיחה בינינו ולא התרגשות. תחושה רגילה , מגיעים לשדה ,, ואני מחפשת את הטיסה שלי, מנסה להסתדר לבד לאן לפנות ומה לעשות ,מבלי לבקש עזרה, והוא בא ועוזר לי .
בזה נגמר החלום, לא הייתה עליה למטוס.

. תודה

אלישבע777

Well-known member
שלום יערונת, החלום הוא על האקס, או על הטיסה שלא התקיימה..

החלום אכן מתקשר לרקע שלך כאן. במציאות את נמנעת מלפגוש אותו בקאנטרי קלאב ומגיעה לשם, בשעות שאת יודעת שהוא אינו נמצא שם.

בחלום את עושה מעשה הרבה יותר דראסטי כדי לא לראות אותו. את עומדת לטוס לחו"ל. לשם כך את מחכה למונית ולא מחכה לו. שתי ציפורים במכה אחת – גם בריחה וגם נופש...

את רוצה לברוח והוא... "רודף אחרייך" גם בחלום!! לא די בכך שאת ממהרת לטיסה ומחכה למונית הוא ... מגיע אליך עם עוד אנשים, בכלי תחבורה שלא ראית מיימיך – ספינה על הכביש... מזהה אותך קורא בשמך ועוצר לך. הוא גם יודע לאן את ממהרת!! ומסתבר שגם הוא ממילא נוסע לשדה התעופה. ואת... מסכימה לקחת את הטרמפ איתו עם אנשיו.

הפרושים לחלק הזה עד כאן, יכול להיות משאלה. את אולי רוצה לברוח ממנו, אבל הלוואי שהוא היה רודף אחרייך "עד סוף העולם" להשיגך. או לפחות שתיתקלי בו באקראי והוא ירצה לחזור לזרועותיך.

אבל זה המשאלה מקבלת תפנית. אפילו בחלום, אי אפשר להגשים את המשאלה הזאת, שהיא כמעט כמעט הושלמה! את מקבלת את הצעתו ונכנסת לטרמפ שהוא כלי רכב ממש אל הגיוני... ספינה הנוסעת על כביש... המשאלה שלך גם היא – אינה הגיונית! והתפנית שהיא מקבלת – אין שום שיח בינך ובינו וגם האחרים שותקים. כאילו לא קרה משהו די מוזר ואפילו מפתיע בזה הרגע! הכל רגיל. בעצם ... כלום!

בחלק השני, שוב תפנית! את קצת אבודה שם, בשדה התעופה. את מחפשת את הטיסה ואת הדרך לשם. כשם שאת מרגישה במציאות אבודה קצת בעולם האמיתי, בלי בן זוג אהוב ועוזר. הנשים שאין להן חבר בחייהן , או איבדו אותו מרגישות כך לפעמים [ ממש כמו הגברים, אבל זה לא שייך לחלום...] ןהנה חלה שוב תפנית בעלילה!

האקס מגיע לעזור לך עוד פעם, כאילו הוא קורא מחשבות! נראה שהמשאלה אולי הוגשמה. הוא שוב מציע לך עזרה, אולי הוא ירצה לטוס איתך ביחד? אולי הוא מביע בכך רצון לחזור לקשר? ידוע שגברים שרוצים לחזור לקשר, מציעים עזרה בכיף! אם הגברת מקבלת את ההצעה, הרי הקשר יכול להתחדש! האומנם?

שמת לב שבחלום – שהטיסה לא התקיימה. אילו לא הזכרת עניין זה - את העדר הסצנה של העליה למטוס, היית אומרת שהמשאלה הוגשמה חלקית ויש תקווה ש- "אולי החלום יהיה נבואי..." או לפחות החלום היה בעצם טוב... אבל לא. את הרגשת שהחלום אינו גמור!

המשפט האחרון המציין מה שלא חלמת (!), הערת אגב קטנה, הוא שמסכם את החלום: לא הצלחת לברוח ממנו והוא לא הצליח להחזיר אותך אליו! מערכת היחסים שלך איתו היא בראש שלך והיא אינה גמורה, "לא לבלוע ולא להקיא". כל עוד זה המצב – יש סיכוי שעוד תחלמי עליו.

אשמח לחוות דעתך מה התאים ומה לא.

בוקר טוב, לא ראיתי ששלחת את ההודעה עד היום, שרציתי וארשום לך עוד חלום, סליחה.
אכן כן , זאת משאלה שהוא יתקשר , ולא בכדי לחזור אליו, הרי זה לא זוגיות "בריאה" . אלה רוצה שהוא ישמע מה שיש לי לומר לו
אבל לא רוצה שזה יבוא ממני.
מתחברת מאוד לעניין שהחלום קשור למשאלה שלי........ תודה

למעלה