חלום על כמה אני שקול

• פותח הנושא ga26
  • פורסם בתאריך

ga26

Member
חלמתי הלילה חלום שנראה לי משלב כמה מוטיבים מהחלומות מהלילה הקודם.
לא זוכר את כל החלום אבל בחלומי אני נמצא עם אחי (יש לי 3 אחים במציאות אבל זה לא אף אחד מהם) בהודו. זכור לי שהוא משתמש בחץ וקשת אבל בצורה פזיזה ונמהרת. הוא עמד ליד בחורה מבוגרת (לפחות 30 שנים מעל גילי) והיתה בחורה נוספת (גם מבוגרת) שעברה והוא העיר הערה שמלגלגת על מבוגרים. אני הערתי לו שזה לא יפה להתנהג ככה (הכוונה הייתה גם להערה עצמה אבל בין השורות גם רמזתי שהא "שולף" בלי לחשוב לפני).

הבחורה הנוספת הלכה והבחורה הראשונה באה לכיווני ונתנה לי יד לקחה אותי ואמרה משהו בסגנון של - אנחנו נתחתן או אנחנו נהיה זוג או משהו כזה. היא עברה ליד ילד קטן שלה והוא הסתכל עלינו ואחר כך ליד בן מתבגר שלה לכעס עליה ועל מה שהיא עושה (שוב פזיזות שלה?) ואני חשבתי לעצמי שהיא נחמדה אבל גם מבוגרת ב 30 שנים וגם אני לא מכיר אותה - מה קשור עכשיו להיות זוג?

זה החלום.

ללא ספק המוטיב המרכזי פה זו פזיזות והסלידה שלי מפזיזות ונמהרות אבל אולי (ואני חושב פה תוך כדי כתיבה) האח (שהוא למעשה "אני" אלטרנטיבי) והאישה מייצגים אותי ואת מה שיכולתי לעשות בחיים אחרים / בסיטואציות אחרות אם הייתי פחות שקול ויותר נמהר. שוב החלום רומז על פספוס אפשרי למרות שבחיי אינני מרגיש זאת. החלום בהודו - אולי מלשון הודיה? תודה. אולי אני מודה על זה שאני שקול ובזכות זה הגעתי למה שהגעתי?
לא יודע.
הרבה מחשבות.

תודה

אלישבע777

Well-known member
הפרוש לחלום

הי ga

אכן אני מסכימה שהודו היא לא סתם ארץ מופלאה, אולי ארץ אופיר התנכית ממנה הביא שלמה המלך זהב ואבנים יקרות - שמה מציין הודיה. אכן יש לך אפשרות להסתכל לאן הגעת ולאן אתה שואף להגיע בעתיד ולהודות לאל או לקוסמוס או למזל על מקומך עכשו.

אחיך זה אולי צד בעצמך – אתה יכול להיות קופידון ולצוד לבבות נשים בכל גיל בפזיזות, בחורה עם ילד מתבגר ברחוב מתחילה איתך ! אתה אטרקטיבי, מושך תשומת לב! לעולם לא תצעד לבד...) אבל אתה מזהיר את עצמך מהפזיזות האפשרית שאולי תתעורר בך. (אתה נוזף באחיך על פזיזותו ועל התייחסותו לנשים מבוגרות ואחיך הוא גם אתה בעצמך. ואתה אומר לעצמך שצריך לכבד כל אדם מבוגר ולא לזלזל)

והבן של הבחורה הזרה נוזף (כועס) באימו על כך שהיא מתחילה עם גבר צעיר ברחוב... יש לך ניסיון חיים, תבונה והישגים והאישה המבוגרת (שלה בוודאי יש ניסיון חיים של 30 שנה יותר) חשה בכך.

החלום הוא טוב והוא גם מראה על שביעות רצון גם ממה שאתה( ללא פספוסים, (בחלום אינך מנצל הזדמנות – וזה לא פספוס!!) וגם מיחסך ההוגן כלפי אנשים ונשים ואינך מתפתה לעשות שטויות שאפילו ילד כועס מהן... אכן אתה אדם שקול ובטוח בעצמו. אתה מחנך את אחיך להתנהגות שקולה כמוך והבן של האישה הזרה, מחנך את אימו... יש להניח שאחיך בחלום הוא גם אחד מילדיך. אותם אתה מחנך להיות אנשים שקולים , נאמנים וישרים – כמוך.

אשמח על חוות דעתך על הפרוש. חלום כזה טוב, בטוח שהפרוש התאים... :) אבל אולי יש לך מה להוסיף.

למעלה