שלום מהילה,
הפרוש שלי לחלומך על הלטאה שנשכה
הפתיחה היא קצת בנאלית – גילית לטאה צבעונית גדולה בוויטרינה בבית ילדותך שהוא ביתך גם בחלום. הוויטרינה, נמצאת בנישה מיוחדת ואפשר לפתוח אותה ולסגור אותה.
עד כאן אין משהו מיוחד. בפולקלור, לטאה היא סימן לברכה. היא יצור מביא תועלת לאדם, כי היא אוכלת חרקים מזיקים כולל בבית ובחוץ. הלטאה צבעונית ולכן היא בלתי שגרתית והבית הוא בית ילדותך והוא אולי מרמז על המשכיות העבר בחייך, לאור מעברכם לדירה חדשה בעיר הולדתך. וכאן חסר לי רקע למה אינכם מרוצים מהמעבר. בחלום קודם מיולי 21 חלמת על זר המציץ מהחלון והוא סימל כנראה את החשש שלך לקשיי ההסתגלות של בנך מהמעבר המיועד ולקרבה להורייך, בעיר הולדתך.
בחלק השני של החלום חלה התפתחות ממש בלתי נעימה ומפחידה (בניגוד למה שחושבים על לטאות) – את סוגרת את הלטאה בוויטרינה, אבל באורח פלא היא הצליחה לנשוך אותך ואת קוראת לבעלך לעזרה. חלק זה מראה על כך שעניינים שאת סוגרת אותם ואינך מטפלת בהם – נושכים מייד! אי אפשר לסגור עניינים פתוחים, או קשים, או מציקים ולהתעלם מהם. יש עניינים, או מועקות, או עלבונות או משהו בולט ( צבעוני, גדול) שאי אפשר להחביא. הוא גם כנראה קשור לעבר – לבית ילדותך, או לבית הוריך או לבית הנוכחי החדש שהוא בעיקר הולדתך. יש לסלק את המטרד או לשחרר אותו לחופשי או לטפל בו ולא לנעול אותו בוויטרינה שהיא אולי סגורה, אבל שקופה וכל אחד ובעיקר את – יכול לראות!! הטיפול בבעיה, עשוי להביא דווקא ברכה, כמו האמונה העממית בעניין לטאה בבית...
הנשיכה בשק הדמעות על יד העין, היא מסוכנת. האירוע הזה או הבעיה הזו גורמים לך לבכות או לפחות לכבוש בכי, אבל הם גם כמעט פגעו בעין עצמה. אפשרות נוספת – הזהרי מעצימת עין! עלייך להיות במלוא חושייך כדי לראות את הבעיה ולפתור אותה.
הבהלה והקריאה לעזרה – בחלום כנראה קראת לבעלך לעזרה, כי לא הצלחת להוריד את הלטאה האכזרית מפנייך. אבל - את לא בטוחה בכך. זה מראה שהמפתח לעזרה הוא בעלך, אבל את לא בטוחה שהוא יעזור, או יוכל לעזור, או ירצה בכך. יתכן שהבעיה קשורה אליו, ואת מפקפקת אם הוא האדם שצריך לקרוא לו לעזרה כי אולי הוא עצמו צריך עזרה (?) מכל מקום הוא האיש הקרוב לך. החלום היה מפחיד וזה אומר דרשני.
היה חסר לי רקע על מערכת היחסים עם בעלך. מחלומות קודמים ידוע לי שהיא השתפרה. וכן היה חסר לי רקע על היחסים עם ההורים שלך. אולי עכשו תוכלי להוסיף על הפרוש שלי, או לשנות אותו בהתאם לרקע החסר.
אשמח לחוות דעתך על הפרוש, מה התאים ומה לא וכל מה שתוכלי להוסיף.