חלום על מאטריקס 2

ainsanto

New member
חלום על מאטריקס 2

היה לי חלום אתמול בלילה הוא הולך ככה: חלמתי שאני מורידה את הסרט מאטריקס 2 מקאזה ובמהלך ההורדה אני צופה בו. בסרט, ניו יורד מקרון רכבת הוא לבוש בכזה מעיל בלשים חום (נראה לי) ואיזה ילד טינאייג´ר, ג´ינג´י (כנראה) מחכה לו בתחנה. איזה שוטר עוצר את ניו וניו אומר לו: מה שאתה לא יודע זה שאני לא ב"וויקס" (נראה לי שזה היה השם של המאטריקס בחלום שלי) והשוטר מנסה לתת לניו אגרוף בבטן אבל הבטן של ניו נהפכת לעשן אפור וכאן התעוררתי על ידי השעון המעורר ימח שמו! היה המשך אבל אני לא זוכרת אותו. ואמה מכירים את מטבעות החמישה שקלים שמצד אחד מצויר עליהם משהו? חיים ויצמן, לדעתי. מה הסיפור עם זה??? קונספירציה או מקרה???

IC4

New member
חלום נחמד ../images/Emo13.gif

WIX רדסטורם , היית בחלום שלה... ג´ינג´י בהכחשה שכמותך ! ainsanto במקרה את גרה בתל אביב
? לא שזה כזאת מקריות לגור שם בקשר לשאלתך עם הכסף ואנשים עליהם - אני מציע שתלמדי מהטאגליין שנקרא "זה לא קונספירציה. זה שאלה" ללכת לפורום שאלה קטנה ולשאול שם.

IC4

New member
יש לך איזהשהו קשר עם שיכון ל´?

אולי בבית ספר שלך אנשים שלומדים משם ? או שאת גרה שם או חברה שלך ?

ainsanto

New member
אייסי מה אתה רוצה מחיי??

מה זה חשוב לך איפה אני גרה ומה "פריקס " יואאוט?

IC4

New member
שיקבלו קצת אור סגלגל

מה אני רוצה מחייך? את מדברת איתנו על חלום על מאטריקס 2 עם ג´ינג´י ואת גרה בתל אביב בשיכון ל´ אותו מקום שרדסטורם יוצר הפורום הג´ינג´י הזה גר.... כל מה שאני רוצה זה למצוא את מה שאני מחפש את מבינה אני כמו מורפיוס רק לבן ובלי משקפיים מאטריקסות ואני מאמין שרדסטורם הוא האחד
בערך הוא אדם אנרגטי והוא צריך לדעת ולנצל את זה את אולי ההוכחה .. אולי הוא עבר לידך ואיך שהוא השפיע עליך לא יודע סתם השערות שאני נהנה להתעמק בהם

IC4

New member
על מה ?

שאת גרה באותו מקום שחברי הטוב רדי גר? אולי הוא בא מחר , בואי גם ! תפגשו, תדברו ברכבת תכירו אחד השני יותר טוב

ainsanto

New member
מוזר אבל

עכשיו כשאני חושבת על זה, בכל ל´ אני מכירה רק ג´ינג´י אחד.... וזה בהחלט לא אתה... (אלא אם כן אתה בן 14 אינפנטילי מופרע עם קוצים) טוב, אני מניחה שאפשר להאשים בזה את אישיות הלא-בדיוק-סופר-חברתית שלי. ול´ זה באמת לא מקום שאתה מצפה שיבואו ממנו אנשים לפורום....

חזיר בר

New member
ממה שלי ידוע

המטבעות המיוחדים הם מהסידרה הראשונה שהטביעו את אותו המטבע

Bassman

New member
וזה לוי אשכול...

הוא הופיע פעם על השטרות של 5 ש"ח (במונופולים הישנים רואים את זה) יש גם מטבעות של 10 עם התמונה של גולדה!

למעלה