חלום על מישהו שעשה לי ראיון עבודה - מה קרה לפני וגם אחרי החלום

זרדית

New member
לפני שאני כותבת אני מעלה פה את הפרטים היבשים:
מין - אישה
גיל - 39
עובדת כמורה
רווקה.

הרקע לחלום:
כבר הרבה זמן שאני ללא זוגיות. אני מורה בשני בתי ספר. באחד מהם יש לי תלמידה עם אבא גרוש שלפעמים מתחיל איתי בעדינות. הייתי רוצה יותר מזה (ואפילו הבת שלו החמודה שואלת אותי כל שבוע מתי אבוא לבקר את אבא שלה - אין לי מושג אם מבינה עד הסוף או לא). בכל מקרה חוץ מהפלירטים המאוד שטחיים איתו אין לי כלום. אני נכנסת לאפליקציות של היכרויות אבל לא יצא מהם משהו מיוחד לאחרונה.
בנוסף, אני רוצה להחליף את אחד מבתי הספר שאני מלמדת בהם (לא זה עם האבא, אלא השני). לפני שבוע היה לי ראיון עבודה באיזה מקום. תמיד לפני שאני מגיעה לראיון עבודה אני מבררת טוב טוב על המקום ועל מי שהולך לראיין אותי. חשוב לי שיהיה לי מנהל או מנהלת הגונים וגם שתהיה ביננו זרימה טובה והבנה.
המנהל שראיין אותי עשה רושם ממש מקסים, וגם נעשה רושם שיש לנו גישה די דומה בהרבה תחומים שקשורים בעבודה. (לפחות בראיון נוצר הרושם הזה). קבענו שאגיע בהמשך לשיעור ניסיון שלרוב זה גם סימן טוב.
אחרי הראיון איתו קיוויתי מאוד שזה יסתדר. המנהל שם עשה לי ממש טוב על הלב.
לאחר כמה ימים חלמתי חלום. בחלום התחלתי איזו מסגרת חדשה ובמסגרת הזו פגשתי בחור מסוים. ביני לבין הבחור נוצר איזה קליק ומאוד התחברנו. הוא חיפש הרבה את קרבתי. בשלב מסוים בחלום גם התנשקנו ואני הרגשתי מאוד מחוזרת ונהינתי שאני בתחילתו של קשר שעושה רושם רציני.
כשהתעוררתי מהחלום הייתי מאוד מתוסכלת כי הרגשתי שקרה שם משהו שמאוד הייתי רוצה שיקרה לי גם במציאות. בנוסף, הרגשתי שהדמות בחלום דומה מאוד למנהל שראיין אותי.
מאז החלום חשבתי אפילו יותר על המנהל הזה.
עדיין לא קבעתי איתו מתי אגיע לשיעור ניסיון.
היום בבוקר (חג שבועות) הלכתי לים.
רצה הגורל ופגשתי בים את המנהל הזה שהיה מאוד חביב.
דיברנו לא יותר מ - 5 דקות, בכל זאת לא רציתי להפריע לו.
משהו בשילוב עם החלום והמפגש הלא צפוי הזה גורם לי לחשוב עליו אפילו יותר.
אשמח לשמוע תובנות, מה חושבים וכמובן כל דבר נוסף בנושא.
תודה וחג שמח.

אלישבע777

Well-known member
שלום זרדית וברוך שובך לפורום!

החלום שלך קצר וממצה את מה שאת רוצה שיקרה. החלום טיפוסי ביותר לחלומות מסוג "מילוי משאלה". מסגרת חדשה היא בעצם החלפת מקום עבודה מבית הספר אחד למקום אחר. פגישה עם בחור (שגם דומה למי שהיית רוצה שיהיה) שמייד נוצר קליק של חיבור נשמות, התחלת קשר רציני, ללא בעיות, ללא חשש, הכל מתחיל יפה. ואכן ההרגשה בזמן היקיצה היתה... תסכול - שזה היה רק חלום ולא מציאות.

אני מוצאת שחלומות של מילוי משאלה, הם בעצם מאוד עצובים כי הם כמו סוג של נס שהתבדה. אבל הם מעמתים את החולם להתמודד עם המציאות באומץ, וגם לא לצפות לניסים, אלא לבצע אותם! אבל... לקחת אחריות! אם את הולכת אחרי החלום ורוצה להגשימו את גם לוקחת סיכון לכישלון. בחלום שלך- הכל הולך מהר חלק ואין עננה בשמים. במציאות....אין קיצורי דרך. הקשרים הזוגיים שנפתחים בסערה, שאין בהם שום מהמורה, לא פעם נידונים לכישלון. הם דורשים עבודה איטית, יסודית עם הרבה סבלנות וגם את שיתוף הפעולה של הפרטנר.

פרוש נוסף - עצם העובדה שהתעוררת מהחלום הנהדר הזה, שהיה מאוד קצר, מעלה אצלי את הסברה - שאת עצמך בחלום - הבנת שקשר כזה שנוצא במהירות הבזק, אינו בר קיימא ויגרום לך רק שברון לב, אז מוטב להתעורר מהחלום עכשו!!!

איני חסידת החלומות הנבואיים. לא שאין כאלה בכלל, אבל הם נדירים ביותר ואנו יודעים שהם "היו נבואיים", רק אחרי זמן שהארוע עליו חלמנו ( לא בהכרח אירוע טוב), התרחש. בכל החלומות של השנים האחרונות שפרשתי, אני זוכרת במעומעם על חלום נבואי אחד שמישהו סיפר אחרי שהאירוע קרה.
בעבר היו לך חלומות מילוי משאלה דומים באופן עקרוני, אם כי ארוכים מעט יותר מהחלום הנוכחי: חלום על המורה 10.10.21 וגם חלום על הבן של המרצה 5.3.21 את יכולה לגלול אחורה לתאריך הנכון, בפורום ולקרוא אותם שנית ואת הפרושים שלי.

אודה לך על חוות דעת מה התאים ומה לא, אני לומדת מהפרושים שלי וחוות הדעת תעזור לי גם בפרוש החלומות הבאים שלך, כפי שאת רואה עיינתי בחלומות הקודמים לפני פרוש החלום הזה.

זרדית

New member
היי אלישבע,
קודם כל ממש תודה על התשובה הארוכה והמפורטת. גם על ההשקעה לחזור אחורה ולקרוא חלומות שלי מפעם.
לא כתבתי כאן הרבה זמן - אני עושה זאת רק כאשר חלום מערער אותי.
לגבי הפירוש - אהבתי את הדגש על כך שצריך לעשות ולפעול כדי שדברים יקרו. החלום שם לי זרקור על העובדה שאני די מבואסת להיות ככה כבר לא מעט זמן.
לגבי העבודה - מקווה מאוד להתקבל לשם - המקום עשה עלי רושם טוב.
תודה לך.

למעלה