.חלום על סיר בישול בשר עם ביצים

lili1812

Member
רקע... אני בתהליך החלמה מקורונה, קצת לחוצה מבחינה כספית ,משום שידוע לי שלא משלמים את מרב הימים במלואם עבור ימי המחלה. פתחתי ערוץ תקשורת דמיונית לזרימת כסף. זה נשמע מוזר ומצחיק,היה לי חלום שאני רואה סיר בשר צלי מבעבע ובתוכו מונחים שתי ביצים .האם יש קשר לזה, מה פירוש. תודה לפורום זה הרבה זמן לא נכנסתי לפורום. לכן אני פונה לכלל.

אלישבע777

Well-known member
שלום לילי

הפרוש שלי לחלום על סיר בשר מבעבע

זו לא פעם ראשונה שאת חולמת על אוכל. והם שיקפו את מצבך אז עם הבעיות בעבודה הקודמת ועם אימא וגם מגפת הקורונה והחל"ת. אבל החלום האחרון מחודש מרץ השנה (החלום על אורז) היה חלום יוצא מהכלל טוב והוא שיקף ניקיון חיצוני ופנימי בחייך, השקעה בדברים טובים. החלום הזה הוא על סיר הבשר, הגיע שוב בתקופה לחוצה בריאותית וכספית.

סיר בשר יכול בהחלט לסמל תקווה לתקופת שפע. אכילת בשר בכל התרבויות היא גם פולחנית ( כמו ביציאת מצרים, או אכילת בשר בחגים בצוותא בבית המקדש וגם היום בסעודת השבת והחג). אין ארוחה חגיגית ללא בשר. הבשר הוא משאת נפש ומשל לשובע ולחיי עושר. כשבני ישראל יצאו ממצרים מבית עבדים והלכו במדבר, הם התגעגעו לסיר הבשר שהיה להם במצרים ואפילו רצו לחזור...

מאידך – סיר מבעבע הוא לא רק תקווה שעוד רגע הבשר יהיה מוכן לאכילה ( ואיתה תגיע תחושת שובע) הוא גם סיר חם מאוד. סיר הבשר הלוהט, יכול להראות שאת מבעבעת באופן פנימי ונשרפת. אולי הן דאגות כלכליות או אחרות. סיר הבשר המבעבע מסמך שאת " אוכלת את הלב"!

בסיר יש שתי ביצים מן הסתם מתבשלות גם הן. ביצים יכולות לסמל פרוייקט שחושבים עליו, או קשר רומנטי או אחר, שעדיין לא בקע מהביצה, גם תקווה שעוד מעט הן יבקעו, אבל כאן הביצים לא יבקעו לעולם כי את מבשלת אותן. מקסימום הן ישמשו לאכילה. בסדר פסח, נהוג לאכול ביצה קשה כסמל לעבודה קשה שעבדו אבותינו במצרים.

ביצה קשה היא מאכל לאנשים בזמן שבעת ימי האבל שלהם. יתכן שאת מתאבלת על איזה פרוייקט שלא בקע מהביצה, למרות שעבדת קשה למענו.

יתכן שהביצים מסמלות בִּיצָה – מקווה מים עכורים שאינם ראויים לשתיה מקור ליתושים. "יתושים בראש" – זה כינוי למחשבות טורדניות או דאגות שקשה להיפטר מהן.

אפשרות נוספת: את "מבשלת משהו" מתכננת פרוייקט או אירוע או מסלול חדש כדי להתקדם ולצאת מהמצב הנוכחי.

אני ממליצה לך להעתיק את חלומותייך מהפורום עם הפרושים, ולשמור אותם בנפרד או להדפיס, כדי שיהיה לך רצף בשינויים שחלים בך ובחייך.

אשמח לחוות דעת על הפרושים

lili1812

Member
תודה רבה לך אלישבע יקירתי,אני ממקווה שהבשר זה יהיה דרך לשפע , והביצים רעיון לצאת מדרך שאני נמצאת כרגע, מחלימה בדרך.🙏 תודה רבה לך🌸.

למעלה