חלום על צרצר

justme007

New member
חלום על צרצר

קטע מהבלוג חלומות שלי שמתקשר לאמא (במידה וגם אתם אולי אי פעם חלמתם על צרצר): חלמתי שהייתי בקניון או משהו, עם אמא שלי והיא מאוד רצתה לקנות לאחיין שלי דובי, והמוכרות הסתכלו עליינו במעין מבט כזה, כי אמא שלי לפעמים צועקת או מתעצבנת וכאילו שהיא התעצבנה שם ואחכ לא יודעת כאילו שהיא הלכה לאיבוד בקניון ונכנסתי ללחץ מזה כי אני זו שאיבדתי אותה כי לא שמרתי עליה מספיק ולא יודעת איך אחד הוביל לשני אבל היה תנור והיה בו עוגה אפיתם פעם עוגה? אז אתם בטח מכירים את השלב הזה שהעוגה עולה תוך כדי אפיה וגודלת אז אני חלמתי שכאילו מישהו פתח את התנות והעוגה הייתה מה זה גדולה, ובסוף ביצבץ מבפנים צרצר שבעצם אכל את העוגה וכאילו בגללו איכשהו העוגה גדלה וכל מה שחשבתי לי זה איך לעזאזל הצרצר לא מת או מתבשל מהחום של התנור אף פעם לא היה לי חלום על צרצר אז הלכתי למילון החלומות וזה מה שהיה כתוב: "חלום על צרצר מסמל בחינה והתבוננות עצמית, חיפוש אחר מדריך" יכול להיות שזה קשור לאמא שלי שהיא חולת אלצהיימר, אולי באמת זו התבוננות עצמית של איך אני מטפלת בה ואולי גם אני צריכה לפעמים מדריך כדי לא לאבד אותה. מדהים כל נושא החלומות האלו, בסוף עוד אני אתמחה בתרגום של זה רק מכל התעוד של החלומות שלי כי אני גם מנסה לחקור את זה

007-קודם אחרי החלום אומרים

חלום טוב, פתרון החלום הולך אחרי הפה, אם תאמרו , הוי חלום לא טוב רע, חלילה יהיה רע , תמיד צריך להגיד ולפרש את החלום רת לטוב, ולספר את החלום רק לאנשים שיפרשו לטובה.אז חלומות טובים לכולם.

למעלה