חלום על שתילת ענף

אור_30

Active member
חלמתי שלמשוררת שאני מאוד מעריכה היה ענף בגינה, תלוש כזה
אני בכלל לא יודעת מה עשיתי שם ואיך הגעתי אליה הבייתה
היא עוד לא הגיעה לבית שלה
הייתי איתה בטלפון
שתלתי לה את הענף והיא שמחה, זה היה רעיון שלי. אני לא זוכרת מה היא הציעה
היא ממש הופתעה מזה
בהמשך החלום הגיעו היא וחברות שלה (גדולות ממני ב3 שנים)
הרגשתי שונה ולא שייכת, לא רצויה
היא הכינה טוסטים לכולן
אני הכנתי לעצמי

רקע:
מאוד מעריכה אותה והיא כותבת מהמם. היא מוכרת כזה ברשת.
היא מכירה אותי מהרשת וכמה הופעות שלה שהייתי
כ-10 חודשים אחורה מאוד הערצתי אותה.. התבגרתי והבנתי שהיא בשר כמוני :)
פרגנתי לה המון.. היא כתבה המון על אכזבות, קשיים ושברונות לב
למדתי ממנה ודרכה המון, היא עזרה לי להתאמן עלכל מה שאני עובדת עליו, דרך התכנים שלה, יש מה משפטי העצמה ותכשיטים, קולקציה שלה..
בגדול, מאחלת לעצמי קרובים בסגנון שלה, רוחניים, עמוקים, יוזמים וכו'.. ולראות עצמי יותר ויותר שוות ערך
*הלוואי שאשחרר את תדמית העבר יותר ויותר.

אלישבע777

Well-known member
שלום אור,

את נמצאת בחלום, בחצר הפרטית של המשוררת ( מיקה?), היא לא נמצאת בביתה ואת משוחחת איתה בטלפון.
הענף התלוש שאת רואה שם - הוא את עצמך! הנה מה שאת כותבת על התלישות שלך:

את אינך יודעת איך הגעת לביתה,
את אינך יודעת היכן היא נמצאת,
את אינך מכירה אותה אישית, (אלא מהרשת , מההופעות שלה, משיריה)
את אינך זוכרת מה היא הציעה, או אמרה לך בשיחת הטלפון.

ושיא התלישות מופיע בסוף:

כשהיא מגיעה לביתה ( ואפילו לא ברור אם סיימתן את השיחה בטלפון, או לא!) עם חברותיה - היא בכלל לא מדברת איתך פנים אל פנים! למרות שקודם שוחחתן בטלפון. החברות שלה אינן מתייחסות אליך. המשוררת הנערצת מכינה טוסטים לכולן ואת מכינה לעצמך.

כמעט כל החלום הוא על ענף תלוש בעצם. ענף מנותק מצמח האם ( גם לא היתה לך אימא נוכחת נפקדת וכל חייך חלמת או ייחלת לאם ואב מתפקדים כהורים) את בעצם לא רק ענף תלוש, אלא גם ענף שבור או חתוך או פצוע. ענף יתום, ללא התייחסות מהסביבה, הבנות מתעלמות ממך, כי את תלושה , שותקת ומפגינה ריחוק. למשוררת - את מתאימה לשיחת טלפון מרחוק, אבל לא לשיחה ולהתרועעות פנים אל פנים!

אבל.... וכאן יש בחלום דבר מאוד חשוב שאינו כל כך בולט והוא מרמז על מסר החלום. למרות כל התלישות שלך ואולי דווקא בגלל זה, את לוקחת את עצמך ושותלת את עצמך בחצר טובה, באדמה פוריה, באדמה מושקית, באדמה מזינה וזה היה הרעיון שלך והיוזמה שלך! המשוררת הופתעה מהרעיון הנפלא.

כשאת שותלת את עצמך במקום טוב לך ולאחרים – הם מופתעים! כשאת עושה מעשה, שאף אחד לא מאמין שאת יכולה לעשות ומתעלה על עצמך, ומוציאה את עצמך מן הבדידות ומן הזיכרונות הכואבים ומתחברת למקומות טובים עם אנשים טובים שיש להם מה להציע לך – את מפתיעה. אבל עדיין את נושאת את הבדידות והעבר על גבך. החלום אומר לך – לכי תשתלי את עצמך באדמה פוריה , תצמיחי שורשים, ענפים, פרחים ופירות!! לכי ומצאי מקום טוב להשתקע בו, להתבסס ולפרוח! לדעתי את עצמך מתחילה לתפוס זאת בזמן האחרון ( תהליך ההיטהרות שלך, השלת עור הנחש והקליפות המיותרות). אבל זו עדיין רק ההתחלה.

אשמח לשמוע מה חוות דעתך על הפרוש.

אור_30

Active member
תודה רבה אהובה.
פירוש מאוד מדויק😮
התחברתי להכל

מאוד מעניין שהענף הוא אני, לא חשבתי על זה למרות שזה חוזר בפירושים שלך על החלומות שלי
תוהה אולי זה דפוס מסוים ממני ולא כל ה"אני".. או (פתאום עולה לי) מה שחשבתי שאני/"אני" חדשה

אני מאוד מאמינה בחלומות כי בעיניי זו דרך של התת מודע "לדבר" בצורה נקייה, אי אפשר לזייף..
נשמע שזה מוטמע לאט לאט, כל השינויים שאני עושה.
כיף שזה מגיע לתת המודע
זה נתן לי תזכורת וחידד לי כמה זה אנחנו מול עצמנו בסופו של דבר

השינוי הוא קיצוני, ומאוד קשה לי תפוס אותו, זה מזעזע את המערכת
מקווה שאתרגל לזה לאט לאט ועם הזמן

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
תודה רבה אהובה.
פירוש מאוד מדויק😮
התחברתי להכל

מאוד מעניין שהענף הוא אני, לא חשבתי על זה למרות שזה חוזר בפירושים שלך על החלומות שלי
תוהה אולי זה דפוס מסוים ממני ולא כל ה"אני".. או (פתאום עולה לי) מה שחשבתי שאני/"אני" חדשה

אני מאוד מאמינה בחלומות כי בעיניי זו דרך של התת מודע "לדבר" בצורה נקייה, אי אפשר לזייף..
נשמע שזה מוטמע לאט לאט, כל השינויים שאני עושה.
כיף שזה מגיע לתת המודע
זה נתן לי תזכורת וחידד לי כמה זה אנחנו מול עצמנו בסופו של דבר

השינוי הוא קיצוני, ומאוד קשה לי תפוס אותו, זה מזעזע את המערכת
מקווה שאתרגל לזה לאט לאט ועם הזמן
הנה לך דוגמא איך חלום שהוא כאילו רע ומאכזב, ברובו, המסר שלו הוא חיובי ביותר והופך אותו מחלום רע לחלום טוב, בלי להרגיש בכך... כשאת סיפרת את החלום לעצמך וכאן בפורום - הוא מתואר כחלום מאכזב. רק בין השורות בזמן אפשר למצוא את העידוד של החלום לעתיד ואת העובדה שאת מתקדמת בכיוון טוב! גם לי לקח זמן למצוא את נקודת האור הזאת שהיא בעצם מאירה את החשכה כולה!

למעלה