חלום על תולעים...

G אור G

New member
חלום על תולעים...

בישבן\איבר מין.
בחיים לא חלמתי חלום כזה ככה שאין לי אפילו חוט מחשבה כלשהו. חלמתי שמגרד לי האיבר מין, אני מגרדת ומוצאת תולעת שם, קטנה אולם. על מה חלום שכזה אמור להצביע? יש בכלל לדבר הזה פירוש? מצטערת מראש על הגועל.

ALIsuperstar

New member
פרשנות חלומך

הגירוד מסמל את דאגותייך חסרות הערך, את דואגת סתם ממשהו לא חשוב בחייך, האיבר המין מסמל חוסר מיניות, אובדן המיניות... התולעת היא רמז לעימותים שעלולים להסב נזק. יכול להיות שקרה לך משהו אישי, ואת מגרדת כי את חשה שאת נאלצת לדאוג, אולי מהיריון, אולי ממשהו אחר שקשור למין, אבל הדאגה שלך כניראה סתם, וכניראה לא חשובה... אולי כדאי לשכוח מהדאגה זה לא מגעיל... חלומות הם כאלה לפעמים, מקווה שעזרתי עלי

G אור G

New member
שאלה...

ראשית, תודה על ההתייחסות. שנית, האם הדאגה שעליה את מדברת היא בקשר למין או לאו-דווקא ויתכן כי מדובר בדאגה אחרת? (פשוט אני לא רואה סיבה לדאגה מבחינה מינית היות ואני ב"תקופת יובש")

ALIsuperstar

New member
כן החלום מרמז לך על בעיה הקשורה...

למין, או זהות מינית, וכפי שציינת את לא רואה שום סיבה לדאגה בקשר למין, יכול להיות שבגללך מצבך "תקופת יובש" את דאגת סתם, אבל אין סיבה לדאגה מותק אז... והחלום מראה לך שאין לך שום סיבה לדאוג... וכן זו יכולה להיות דאגה אחרת, זהות מינית, אובדן המיניות, או הביטחון העצמי... אבל הבעיה כן קשורה למין ךפי מה שראית בחלומך, יכול להיות ששכחת לציין כמה פרטים מהחלום... ואני גבר לא בת, מקווה שעזרתי שוב, עלי

G אור G

New member
אהמ...

למה לי לדאוג בקשר למין אם אין שום יחסים? ו- הזהות המינית שלי ברורה. הכל בסדר עם המיניות וגם הביטחון. לא יודעת.
סורי על זה שחשבתי שאתה בחורה.

ALIsuperstar

New member
בגלל ... ../images/Emo9.gif

שאין יחסים את מודאגת כניראה, יכו ללהיות שאת מודאגת כי אין לך יחסים ואת היית רוצה, את חושב תשהבעיה היא בך... אבל החלום מראה לך בעצם שאין לך שום בעיה, שאת מודאגת מסתם... עלי

למעלה