חלום צלול הראשון שלי!!!!!!!!!!!!!!

חלום צלול הראשון שלי!!!!!!!!!!!!!!

לא, רגע .... לא חלום צלול שלי ... אלא של מישהו אחר ..... פשוט מישהו אצלי בפורום השאיר היום הודעה מעניינת על החלום הצלול הראשון שלו וזה נשמע מאד מעניין אז חשבתי שגם אתכם כאן תהיו מעוניינים לקרוא אז הנה אני מעתיק את שתי ההודעות שלו גם לכאן ( אני בטוח שאין לו התנגדות ) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - נושא: חלמתי את החלום הצלול הראשון שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר מתרגל את זה שבוע: עושה בדיקות מציאות רושם את החלומות שלי ובימים האחרונים אני זוכר לפחות 3 חלומות ביום בצורה מפורטת לגמרי ואתמול זה בא לי חלמתי את החלום הצלול הראשון שלי!!!!!!!!!!!! אני רגיל תמיד שאני הולך לשתות אני עושה בדיקת מציאות אז בחלום הייתי צמא הלכתי לשתות ושעשיתי בדיקה הסתכלתי במראה וראיתי את עצמי רזה עם זקן הומלס כזה וישר ידעתי שאני חולם אני אומר לכם זה מציאותי לגמרי אז כמובן ישר ניסיתי לעוף ולא הצלחתי........אז אמרתי לעצמי יותר נכון צעקתי שזה החלום שלי ואני יעשה מה שאני רוצה בכוונה שאני רוצה מאוד מאוד לעוף אז ניסיתי ועפתי חלק יכלתי לשלוט בכיוונים זה היה הכי כיף בעולם!!! אז אני עף ברחוב ופתאום אני רואה ילדה כוסית בטירוף אז אתם יודעים זה חלום ואני יכול לעשות מה שאני רוצה...........תסיקו את המסקנות ביי וחלומות צלולים לכולם!!!!!!!!!!! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - נושא: כן זה הדבר הכי מדהים שראיתי!!!!!!!!!!! כן זה היה מציאותי לגמרי הכל אמיתי הייתי צמא מת אז הייתי בבית שלי הסתובבתי ופתאום אני רואה כוס קולה קר עם קרח אני אומר לך הטעם הקרירות הכל אותו דבר אני לא האמנתי, אז אני כבר רגיל לעשות בדיקת מציאות תמיד שאני שותה עשיתי והתברר לי שאני בחלום ואת ההמשך אתה כבר יודע ציון הייתי נותן 95 זה אשכרה אמיתי הטעם של הקולה הריחות האנשים הכל!!!!!!!!!!!!!!!! הרוח על הפנים שאתה עף הסינוור של השמש אבל היה כמה פרטים קטנים לא כל כך מציאותיים נגיד שעפתי ברחוב ראיתי את הצל שלי אחרי אבל הוא התחיל לשנות צורה תמיד שהסתכלתי עליו. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - נכון שזה עושה שוב תאבון לחלומות צלולים ?
אלון

ליטן א

New member
רק בגלל הילדה.... ../images/Emo13.gif

חחחחחחחח.....
לשתות קולה בחלום צלול??? תשמעו, איזה רעיונות יש לאנשים.... אני התרשמתי... יאללה, לילה טוב לכולם!!!

למעלה