חלום צלול זה מטריקס?

bertcat

New member
חלום צלול זה מטריקס?

אני יכול ללמוד דברים כמו קונג פו, או אנגלית בחלום צלול?? אולי כמו במטריקס, אפשר ללמוד משהו תוך לילה אחד ולקום מומחה? מה דעתכם?

שריר

New member
לא בדיוק אבל בערך

אתה יכול נגיד לקחת ספר היסטוריה לאלה שיש בגרות בינינו השנה ולהסתכל על סיכומים עכשיו הם מצולמים בזיכרון ובחלום צלול אתה הולך לזיכרון ומוציא אותם ואומר כל פעם שאני אחשוב על סטלין אני אראה את הסיכום עליו ועל ברית המועצות ועל הקומומניזם למשל בקשר לקונג פו אם אתה לומד מהתחלה קונג פו אתה בטח יכול להשתפר אני לומד קונג פו ובן טל שחר אמר לי שהוא יעזור לי בקטע של החלימה הצלולה והלחימה הקשר בייניהם

זה ממש כמו המטריקס + פיתוח כישורים

הייף כן חלום צלול זה בדיוק כמו המטריקס, אתה נמצא בתוך עולם מציאותי לחלוטין שכולו נמצא בתוך המוח שלך ואתה משוטט בו ועושה בו מה שאתה רוצה. בחלום צלול אתה יכול לפתח כישורים מוטוריים כמו כדורסל, סקי ועוד וזאת בגלל שבזמן חלימה צלולה המוח מתפקד בצורה דומה מאד למצב שבו אתה ער, אתה יכול לנצח מחלות קשות באמצעות "דמיון מודרך" שמאד קל להגיע אליו באמצעות חלום צלול, אתה יכול להתגבר על פחדים, ועוד ועוד ... לדעתי רק ההנאה מהחוויה המדהימה הזאת שווה את המאמץ להגיע לחלום צלול ! בדוק את הקישור שרשמתי בתחתית ההודעה, קרא בעיקר את כל תת הסעיפים של סעיף 2.1 , שם מדובר על מה אפשר להשיג באמצעות חלומות צלולים. ביי ביי אלון

שריר

New member
כן אבל ללמוד אומנות לחימה אתה לא

יכול אם אתה לא לומד אותה בחיים סתם להתחיל ללמוד אותה אתה חייב בסיס בחיים ככה שזה לא ממש מטריקס

Variety

New member
לכו תדעו...

... אולי כאן כל העניין המיסטי של טלפתיה ויישויות בא לעזרתנו, שהם באים לחלום שלנו ויכולים ללמד אותנו... אחרי שאני אסיים את ייצוב החלומות ולהגיע לרמה של חלומות צלולים מתי שאני רוצה, ד"א היום אני אנסה ווילד", אז אני אתחיל לבדוק את כל הדברים האלה, כי אני אוכל לבדוק. עכשיו, אפילו שאני רוצה, ואני אוכל לעשות זאת בחלום, זה לא שווה, כי החלום יכול להגמר מהר ופסיספתי הזדמנות לניסויי ייצוב החלום. חלומות פז, Variety-

shabaz

New member
כן....

אני בחלומות צלולים מנסה לקרוא לישות שלי. באתר של אלון ברמן כתוב שאחרי כמה זמן היא מופיעה לבד ואומרת לך שאתה בתוך חלום או שאתה קולט שאתה בתוך חלום בגלל שאתה רואה אותה. אבל....מה הקשר לטלפתיה? שבז

למעלה