חלום צלול מאולץ

Boglob

New member
חלום צלול מאולץ

בזמן האחרון היכולת שלי בחלימה משתפרת ואני גיליתי הלילה משהו חדש, התעוררתי בלילה מחלום שהיה לו פוטנציאל אדיר, הלכתי לשרותים ולישון כשכול הזמן במוח חזרתי על הסצנה האחרונה שאני זוכר, כשחזרתי למיטה דימיינתי אותה וניסיתי להמשיך, בהלתחלה זה היה מעצבן אבל לאט לאט זה נהיה פחות קשה ולפתע קרו יותר ויותר דברים שלא שלטתי אליהם (כמו מה שדמויות אחרות אומרות וחפצים בסביבה) ובסוף זה המשיך לחלום צלול (ניסיתי כמה נשקים בסביבה אבל לא עשיתי הרבה כי המודעות שלי נעלמה).
זה סוג של wild רק שלא נכנסתי לשיתוק שינה וזה יותר קשה, אף פעם לא הייתי מאז לנסות שיתוק שינה אז טוב לדעת שיש שיטה דומה רק יותר טובה.
כולכם מוזמים לחשוב על שמות מגניבים לשיטה ולהגיד מה הם חושבים אליה.

אל על2

New member
זה האמת נשמע יותר כמו mild מאשר wild...

אתה נרדמת במעבר בין החזרה על הסצנה לחלום צלול?
אם כן אז זה mild
אם לא..אז אני מניח שזה wild בלי שיתוק שינה..(או שהשיתוק התחיל אחרי שהחלום התחיל)
אני לא ממש הבנתי מה קרה לך שם...X_X (כן כן..אני יודע..מזעזע שאני לא יודע להבחין בין wild ל mild..רק אל תרצחו אותי P: )
&nbsp
בכל מקרה..מזל טוב על החצלול ואני מקווה שהיה לך כיף :)

Boglob

New member
זה מוזר

יצרתי את הסביבה של החלום בעזרת זיכרון של חלום קודם שקרה לא ממזמן ולמשך כמה זמן דימיינתי את הכול (קשה כול כך) והמשכתי בעצמי עד שקלטתי שלפתע דברים שאני לא מדמיין מתחילים לקרות ואז ברגע זה פשוט הפך להיות חלום (וידעתי שאני חולם).
אגב, מה אתם אומרים על LDBI = Lucid Dream By Imagination (חלום צלול בעזרת דימיון)?

אל על2

New member
אוקיי עכשיו הבנתי (נראלי...)

אוקיי ה"היפותזה" שלי היא:
זה wild שבו לא היה לך שיתוק שינה (או שהשיתוק התחיל כשהחלום התחיל או שפשוט לא שמת לב)
ובו התרכזת בסצנת חלום (דמיון) שהיה לך!
או במילים אחרות.. זה wild שבו התרכזת בחלום מהעבר :)
&nbsp
הבנתי!
אהא!
אאורקה!
&nbsp
אם מישהו רוצה להגיש נגדי התנגדות...
אז הוא מוזמן לבית המשפט! (;
(עם ראיות חותכות!)
&nbsp
&nbsp

Boglob

New member
בדיוק

והייתי צריך להסביר לך רק פעמיים כדי שתבין.
בכול מקרה, לא יודע מאיפה בא לי הרעיון, פשוט היה שם קשת שהייתי חייב לנסות וכול כך התבאסתי שהתעוררתי בגלל זה אז חשבתי מה אני יכול לעשות.
הרעיונות הכי גדולים מגיעים אליך כשאתה נמצא בשירותים. תזכרו את המשפט הזה.

אל על2

New member
אוקיי

הרעיונות הכי גדולים מגיעים אליך בשירותים..*–* (לא ממש חשבת על המשפט הזה..נכון? x_x)
אצלי הם מגיעים במקלחת...
דרך אגב השורה הראשונה של ההודעה שלך הייתה בציניות?
&nbsp
לבן דוד שלי יש חץ וקשת..(וגם חרבות..) (לא אמיתיות!..)
אני תמיד אהבתי כלי נשק שנקרא פיגיון.. (זה כמו סכין מטבח קטנה...XD)
&nbsp
אז כנראה שאין שיטה חדשה שקוראים לה LDBI... חבל.. הייתי מת לנסות אותה..(;
&nbsp
והבאת לי השראה..אולי גם אני אבצע wild הלילה?
נראה איך זה מתקדם :)
&nbsp

Boglob

New member
השירותים זה מקום קדוש

בשבילי ובשביל הרבה אנשים, זמן בשירותים נותן לך זמן לחשוב, פשוט לחשוב על דברים שאין לך מושג למה אתה חושב אליהם ובגלל זה הם גאוניים.

לי בבית יש פגיון 2 סכינים (לא מטבח, נשק אמיתי) 3 חרבות (אמיתיות) חץ וקשת וחנית ארוכה, מידי פעם אני פשוט אוהב להתאמן עליהם ובחץ וקשת אני לא יכול (אלא עם כן אני רוצה חור בקיר) אז בגלל ההזדמנות הזאת כול כך רציתי לחזור.
דרך אגב, כול הפואנטה של ווילד זה שיתוק שינה בעירות, מה שלא קרה לי אז מה שאומר בוודאות שזה לא ווילד.

אל על2

New member
אני נשבע שזה היה wild!

זה היה wild אבל בזמן שינה קצרה. (אם אתה מאוד עייף ואתה מתחיל לישון אתה מתחיל לחלום מיד, להתחיל שיתוק שינה *מלא* ידרוש יותר מידי זמן בשביל שינה קצרה)
ואני מאוד אודה לך אם תפסיק לדבר על חדר השירותים..זה כבר נהיה קריפי...x_x
ויודע מה בוא נתערב! :)
אני הולך על wild
ואתה הולך על mild (או כל שיטה אחרת שנראית לך מתאימה לסיטואציה שלך..)
ואנחנו שואלים את וולפהרט ואת המלך בצהוב מי צודק..
מתאים?

Boglob

New member
...

זה לא wild ולא mild, זה היה משהו אחר.אני בסדר לגמרי עם לשאול את המומחים של הפורום כי אני בטוח שאני צודק אז תרגיש חופשי.
ואגב, אם השירותים לא היו גאוניים כול כך אז אף פעם לא הייתי מתחיל לנסות להיות אונירואוט.
לעוד נושא, חייבים למצוא מילה מגניבה יותר למחצלל ממחצלל ואונירואוט (השם המדעי של זה), מה אתם אומרים על...
רגע לוקח קצת זמן לחשוב..
הלוסיקר? (הלו זה קיצור של הזהיות וסיקר זה מחפש מה שיוצא מחפש הזהיות) halluseeker או פשוט סיקר (seeker)? אדם שמחפש משהו שלא יכול להתרחש בעולם הזה ופונה למימד אחר שנמצא במוח שלו? אני דווקא אוהב יותר את השני.

אל על2

New member
אתה לא חייב להיות כזה גס רוח!!

ואין לי בעיה עם זה שנשאל אותם! כי "אני צודק אז תרגיש חופשי"...
&nbsp
...
&nbsp
בוא פשוט נעזוב את זה...

אל על2

New member
גם אני רוצה לבקש סליחה..

אבל לא נורא..לפחות אנחנו יכולים להאשים בזה את גיל ההתבגרות..
הורמונים..וכזה..XD
והאמת היא שלא אכפת לי איזה שיטה זאת יותר...
אז במקום להאשים את גיל ההתבגרות...
בוא נעבור לגנון?
שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם?
חחח

Boglob

New member
גיל ההתבגרות...

עם יש משהו אחד שלמדתי ב13 שנותי כגבר זה אף פעם לא להאשים מישהו (או משהו) בהתנהגות שלך.
אני משתתף בפורום לתמיכה רגשית ונפשית כך שאני דיי מנוסה בבעיות, זה עוזר לי להכניס את הבעיות שלי לפרופורציות אז גיל ההתבגרות, זה לא סיבה לריב.

וולפהרט

New member
טוב, לפי מה שהבנתי

ניסית לחזור לסביבת החלום הקודם, בעזרת הזיכרון (או שרק ניסית לזכור אותו) ואז איבדת לרגע מודעות וזה היה חלום, ואז חזרת למודעות וזה הפך לחלום צלול.
כדי להגדיר מה זה היה בדיוק חשוב להגדיר מה זה WILD ומה זה MILD והאמת שאני תמיד מתבלבל בהגדרות, כי אני אישית התנסיתי רק ב: WILD וגם כן רק פעמיים סך הכל.
כדי לרענן את זכרוני עיינתי קצת באינטרנט וראיתי שמה שחווית מתאים יותר להגדרת MILD, בגלל החזרה לאותה סביבת חלום מהזכרון.
והאמת שאני לא רואה סיבה אמיתית להגדיר כל חלום בשם, סנופקין אומר: "למה צריך לקרוא זה בשם? זה כאן וזה יפה"
אבל אם תשים לב שתופעה חוזרת על עצמה בכמה חלומות שלך, ואין לה שם מוגדר, אתה מוזמן באמת להמציא לה שם ונאמץ:)
לגבי המילה: "חצלול", אני דווקא אוהבת, היא כל כך ישראלית, סלנג שלנו כזה. אז לה לאמץ מילים לועזיות במקום?
&nbsp
לגבי שיתוק שינה: אין דבר כזה בלי. שיתוק שינה קורה תמיד ברגע שנרדמים. מה שכן יש זה אי תשומת לב למעבר לשיתוק שנה. וזה יכול לקרות גם ב: WILD או בכל שיטה אחרת. אני אישית תמיד מדלגת על חווית השיתוק שינה. זזה במציאות ואז זזה בחלום.
מסכימה עם המלך בצהוב. לדבר זה נחמד, אבל אין "צודק ולא צודק", כל העולם בנוי מצדדים והשקפות. אין צורך לריב!

אל על2

New member
טוב זה באמת לא חשוב כמו שאת אמרת..

ואני מעריך שהגבת בנושא.
אבל אפשר לעזוב את השרשור הזה בשקט?..
/:
&nbsp
וחצלול זה באמת סלנג ישראלי ויפה :)
&nbsp

למעלה