חלום צלול ספונטני

חלום צלול ספונטני

הלילה הייתי באיזה כינוס מפואר עם אורחים וכיבוד. הלכתי הצידה לרגע, ושם הבנתי שאני חולם. בדקתי בפעמיים על ידי ספירת אצבעות ואכן חלום.
רציתי ליישם את מה שרוברט ווגונר דיבר עליו בהרצאה שלו- לבקש מהחלום להראות לי משהו מדהים.
ניערתי מעלי איזו דמות חלום שהחליטה שזה הרגע הנכון לדבר איתי, נעמדתי עם עידיים לצדדים ואמרתי בקול ברור "תראה לי משהו מדהים".
מיד הרגשתי את עצמי מורם באויר ועף למעלה. התייצבתי בגובה 10-15 מטרים ומולי ראיתי הרים מושלגים וקרחון ענק בכחול- אפור יפיפיים. אחרי שראיתי אותו הרגשתי את עצמי מרחף למטה אט אט, ומתחיל לאבד צלילות. חידדתי את החלום עם שפשופי ידיים ופקודות קוליות ונחתתי.
ניסיתי את אותו הטריק שוב- נעמדתי ואמרתי שאני רוצה לראות משהו מדהים, ואותו הדבר קרה שוב- ההרים והקרחון. אחרי הנחיתה השניה כבר איבדתי צלילות (לא זוכר אם התעוררתי או לא).

לא חשבתי על זה בחלום עצמו, אבל יעד שלי בחלומות צלולים כבר כמה שנים זה לעוף לגבעות של ההימלאיה. אולי זה מה שראיתי..

אל על2

New member
יאיי!

חצלול מגניב :)
הימאליה..כבר כמה שנים אתה שוכח לנסות? חח אני זוכר שאפילו אני כבר הזכרתי לך על זה :)
זה מזכיר לי את הסוף של הספר "המעניק" (כן,כן! אנחנו בשבוע הספר אז אני אתחיל לחפור לכם על ספרים שאני קורא..חח)
כשימציאו מקליט חלומות..אולי תוכל לשתף גם אותנו בנוף המושלג של ההרים האלו..(;

למעלה