חלום צלול ראשון!

סבון

New member
חלום צלול ראשון!

סןף סוף אחרי שבוע וקצת היה לי חלום צלול. הבנתי שאני חולם אחרי שנפלתי ממקום גבוה ונחתתי בלי שקרה לי כלום! הייתי על חוף ים, ניסיתי לעוף אבל לא הצלחתי אז שאלתי מישהי שהיתה שם איך עפים, היא לימדה אותי איך לעוף ואפילו הראתה לי. כשניסיתי לעוף לא ממש הצלחתי אבל כמעט לפני שנגעתי בקרקע שוב, הצלחתי להישאר באויר! אז ניסיתי לעוף עוד פעם ולא הצלחתי ניסיתי אפילו להזיז את הידים שלי כמו ציפור אבל זה לא עבד גם... זכרתי שאמרו פה בפורום שהכי טוב זה לחשוב שהרגליים שלך הם רקטות, אז ניסיתי גם את זה ולא הצלחתי. ידעתי שאין לי עוד הרבה זמן כי התרגשתי מזה שסוף סוף היה לי חלום צלול אז ניסיתי להעביר את היד דרך קיר, לא הצלחתי ואז התעוררתי! היה ממש כיף!! אני מקווה שפעם הבאה זה יהיה ארוך יותר ושאני אוכל לעשות משהו...!

Variety

New member
מזל טוב!!!!

מזל טוב על החלום. לפי מה שתארת, אני חושב שהיית מאוד צלול. וגם כששאלת - לדעתי זה מאוד חכם לעשות! אפילו שלא הצלחת, זה לא נורא. גם אני לא מצליח לעוף לפעמים, או להעביר את היד דרך הקיר. בפעם הבאה, אל תרגיש שהולך להגמר לך הזמן - כי אז יגמר לך הזמן. מה שאתה מצפה בחלום צלול קורה. בפעם הבאה, תעשה תרגילים להארכת החלום. ואם לא מצליח משהו, תנשום עמוק, ותנסה שוב. אם אתה תמהר, אתה תתעורר. כי אתה מצפה שאחרי זמן קצר תתעורר. אני למדתי את זה רק אחרי הרבה זמן ורק עכשיו יש לי חלומות שהם ממש ממש ממש צלולים. וגם אני לא מרגיש שאני עומד להתעורר. מה שכן מעיר אותי זה שעונים, טלפונים מהעולם האמיתי. בהצלחה בחלום הבא, חלומות פז, Variety-

סבון

New member
תודה

נראה לי שאם בחלום צלול לא יודעים איך לעשות משהו צריך לשאול שם מישהו...

אז למה אתה לא מספר אותם בפורום ?

היי Veriety , אתה אומר שיש לך חלומות צלולים ארוכים וברמת צלילות מאד גבוהה, אז למה שלא תספר אותם כאן ? לדעתי גם הפורום שלי באתר וגם הפורום שלך כאן מאד יבשים מבחינת חוויות אישיות של אנשים, וחבל, דברים כאלה דווקא מאד מעשירים את הפורום ועושים הרבה תאבון לאלה שעוד לא התנסו בכך. לדעתי יהיה מאד נחמד אם תשתף את חברי הפורום בחלומותיך הצלולים ואולי זה יגרום לעוד אנשים לכתוב דברים דומים כאן. אלון

שחר.

New member
אלון אתה צודק.

גם אני הייתי מאוד מעוניין לקרוא על חלומות שלך, ושל אנשים אחרים שחולמים חלומות ארוכים. הרבה מאוד מן הרעיונות שלי לקחתי מסיפורים של אנשים אחרים.

Variety

New member
אני לא תמיד מספר כי...

...אני מנסה כל מיני דברים בחלומות הצלולים. אני החלטתי שאני לא אשחק בחלום, לא אעוף, ולא אשנה דברים, אלא, אני במקום אנסה שיטות להאריך את החלום, לייצב את החלום או דברים כאלה. ובעקרון, החלומות הצלולים האחרונים שלי ממש משעממים. לפני זה, הרגשתי שאני לא שולט על יציבות החלום ואני יכול להתעורר כל שניה. ואז התחלתי לנסות קודם לשלוט על הדברים הבסיסיים לפני שאני עובר למשחקים. עכשיו יש לי חלומות ארוכים יותר, (פה ושם גם לפני היו לי חלומות ארוכים) אבל אני מנסה פשוט להשאר בחלום כמה שיותר. מה שקשה לפעמים. דבר נוסף הוא שאני קורא ספר על חוויות חוץ גופניות, שמלמד שיטות חדשות. אז לפעמים שאני מנסה לצאת מהגוף דרך חלום, אני בטעות הורס את הצלילות וחוזר לחלימה רגילה. אבל אם יהיה לי חלום צלול מעניין, אספר אותו. אני מעדיף שתהיה לי שליטה בסיסית על יציבות החלום לפני שאני ממשיך הלאה. דבר נוסף שסמתי לב אליו, שחלק מהחלומות הארוכים שלי היו ארוכים כי הייתי לא 100% צלול. ונראה לי שזה קשור. כי הרי לא מתעוררים כל-כך בקלות מחלומות רגילים. אז אולי בגלל שלא הייתי 100% צלול, זה תרם. אבל מה זה שווה חלומות חצי צלולים. אני מעדיף להשקיע זמן ולעבוד על היציבות. אחת השיטות שניסיתי לאחרונה שנראה לי עוזרת, זה לקחתי חפץ בעולם החלום, והרגשתי אותו. נניח לקחתי גביש שהיה כזה מחוספס, וזה חידד את החלום. עד שצלצל הטלפון!!!!! אם אני אמצא שיטה טובה, שתפעל טוב, אכתוב אותה כאן! עד אז, חלומות פז, Variety-

ליטן א

New member
נשמע לי די מתסכל....

שיש לך חלום צלול - אבל אתה כל הזמן מנסה לשמור עליו... מכיר את הספר "הקמצן", של מולייר? תתאר לך שיש לך מיליון דולר, ואתה מקדיש את חייך לשמירה על הכסף והגדלתו, ואתה לא מוצא לך זמן משלך בשביל להנות מהכסף הזה.... אותו דבר בחלום, לפי דעתי... אבל אתה מדבר עם אחד שעדיין לא התנסה בחלום צלול... וגם בקושי זוכר חלומות (אני לא ממש מנסה לזכור...) למרות שלפני שלושה-ארבעה ימים הצלחתי לחלום מיני-חלום-צלול: מתישהו באמצע חלום כלשהו הבנתי שאני חולם, והייתי בערך ב 40 אחוז של צלילות, ואמרתי "הגבר צלילות", וזה ראיתי הכל שחור, ואז מתבהר לאט לאט ככה, וראיתי הכל בשחור לבן (לא היה בכלל צבעוני.. ובכלל, הוא הגביר לי את החדות של החלום, ולא את הצלילות שבו) וראיתי את אחותי הקטנה על נדנדה (נדמה לי), והיא צוחקת לכיווני, וכאילו גורמת לחלום להגמר... ואז התעוררתי... היה קטע של בערך 20 שניות...

Variety

New member
זה בכלל לא קשור לדעתי.

אני מנסה ללמוד לייצב את החלום מפני שאם אני לא אלמד, אז תמיד יהיו לי חלומות צלולים ממש קצרים. ואני לא רוצה כאלה, אני כבר מעדיף חלימה רגילה על חלום צלול קצרצר. במקום, אני עובד בסבלנות, הולך צעד צעד, ובונה לי בסיס טוב, אח"כ יהיו לי חלומות צלולים ארוכים וכיפים. אם אתה נותן דוגמא של כסף, תחשוב ככה: יש לך 100 שקלים, ואתה רוצה ללכת לעשות אופנוע ים. מאה שקלים מספיק ל5 דקות. אם אתה משקיע בבנק, אחרי כמה זמן, (בגלל ריבית) יש לך יותר כסף, ואתה נהנה הרבה יותר באופנוע ים. מבין? חלומות פז, Variety-

סבון

New member
לדעתי...

גם לדעתי הרבה יותר טוב לבנות לאט לאט את הבסיס לחלימה צלולה כי עדיף לחלום חלום רגיל מאשר 10 שניות של חלום צלול...

למעלה