חלום צלול שהיה לי הלילה

Panther

New member
חלום צלול שהיה לי הלילה

הלילה הלכתי לישון, ושכבתי כמה זמן בחושך ולא הצלחתי להרדם. פתאום זה נורא עניין אותי לדעת מה התאריך עכשיו, אם כבר התחיל אוגוסט או לא. דחיתי את זה, וחשבתי שמחר בבוקר אני אבדוק, כי אם אני אדליק את האור עכשיו אני אתעורר יותר ויקח לי יותר זמן להרדם. חשבתי וניסיתי למצוא מה התאריך היום, אבל לא היה לי מושג. בסוף נרדמתי. בחלום פתאום נזכרתי שרציתי לדעת מה התאריך. הסתכלתי על השעון שלי והיה כתוב *-3-4 (בכוכבית היה משהו מטושטש שאני לא זוכר) חשבתי בהתחלה שאני צריך למצוא במקום אחר, ושמשהו לא בסדר בשעון. אבל אז באה לי מחשבה - זה חלום! השעון ממש משוגע אז אני חולם! ניסיתי לזוז קצת אבל לא הצלחתי והתעוררתי. לפני השינה חשבתי על חלומות צלולים ומה אני אעשה בחלום הצלול הבא.

Variety

New member
סחטיין, איזה מגניב.

מה עשית בחלום??? לי גם היה כזה דבר, הסתכלתי בשעון והוא כתב Error. אבל השעון שלי באמת כותב Error לפעמים אם אני לוחץ על משהו לא נכון. אבל בכל זאת ידתע שאני חולם :) אבל גם פעם אחת השעון אני לוחץ על השעון, והוא מתחיל לצפצף מאוד מאוד מוזר, והוא הראה שעה לא נכונה, אבל הוא באמת השתגע :) Variety-

Panther

New member
זהו שלא הצלחתי לזוז בחלום

בחלום התחלתי לזוז, ואז חשבתי שזה חלום צלול, אם אני אזוז הגוף האמיתי שלי יזוז,ואז ניסיתי להזיז את הגוף רק בדמיון. ואז אמרתי לעצמי שבשביל מה אני מתאמץ כ"כ להזיז את הגוף בדמיון אבל לא במציאות, זה חלום צלול, אני יכול לעשות מה שאני רוצה. ואז בקיצור התבלבלו לי כמה מחשבות והחלום התמוגג.

Variety

New member
לא הצלחת לזוז?

לא הצלחת לזוז? אני פשוט זז כמו במציאות. מזיז את הרגליים, והרגליים החלומיות שלי זזות (ולא אלה שבמציאות). הגוף לא סתם משתק את עצמו, כדי שנוכל לזוז בחלום. לא? Variety-

למעלה