חלום צלול שני!!! ( התעוררתי מהר :(

ליאור87

New member
חלום צלול שני!!! ( התעוררתי מהר :(

שלום שוב ::) !! עכשיו אני עצבני... אוקיי... הנה החלום. אני יושב בכתה שלי, והמורה (המורה להסטוריה, אבל לא משנה) בדיוק בודק אם יש שיעורים. אני שם לב שזה מה שכתוב במחברת שלי : ש.ב === (כאן היו אמורים להיות רשומים מהם שיעורי הבית שלי). ש.ב === (כאן היו אמורות להיות רשומות התשובות לשיעורים...), ובשניהם לא היה רשום כלום.. טוב, הסתכלתי על חבר שלי שישב מצד ימין שלי, ושאלתי אותו אם היו שיעורים, אם אני זוכר נכון הוא לא ענה לי. פתאום איכשהו, אל תשאלו אותי איך, ידעתי שאני חולם, דבר ראשון הסתכלתי על השעון שלי, והופ - אני מוצא את עצמי במיטה. אני שוב מנסה להסתכל בשעון, ואני שם לב שאני בקושי מצליח להגיע ליד שלי, ניסיתי ממש בכוח - חזק חזק, וכמעט בצלחתי. אחרי זה ניסיתי לשפשף את הידיים שלי אחת בשנייה כדי אולי לראות יותר טוב מה שקורה מסביבי (כי לא היה ממש צלול), הגעתי ממש רק בקצות הידיים שלי, כמובן ניסיתי לקום היה נורא קשה, ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי, לאחר מכן איכשהו - הצלחתי, אבל שוב, זה לקח לי דיי הרבה זמן. אני קם, שוב מסתכל בשעון, ומשהו לא היה ברור.. הלכתי לסלון, שוב ניסיתי להסתכל על השעון (הפעם כשהאור בסלון היה דלוק) וגם ניסיתי להדליק את האור של השעון, ושמתי לב שהאור של השעון ממש כהה (לא רגיל) ולא רואים כלום. בשלב זה זה אמור להיות ממש ממש ברור שזה חלום, למרות שזה כן חלום, אני אף פעם לא בטוח בזה, ולא העזתי לקפוץ מהמרפסת. ניסיתי לקפוץ כמה קפיצות בבית, כדי לראות אם יש קצת שינוי בכוח המשיכה, ולא... פשוט נפלתי לרצפה... תמיד לפני חלומות תכננתי מה אני רוצה לעשות בהם.. יש מליוני דברים... ניסיתי להזכר באחד מהם בחלום, וכמובן - לא הצלחתי. הדבר היחיד שבו נזכרתי הוא לנהוג מכונית - (וואו!! איזה ריגוש לעומת הדברים שאני יכול לעשות).. {אההה... שחכתי לציין שהדלת של הבית היתה פתוחה עד החצי.. אם אני לא טועה זה קרה לי פעם באיזה חלום...} אוקיי, הלכתי לשולחן שעליו נמצאים המפתחות לאוטו של אמא שלי, ואמרתי לעצמי, למה אני בעצם צריך מפתחות ? זה חלום!! באתיר לצאת מהדלת.. ונחשו מה קרה ? נכון... ה-ת-ע-ו-ר-ר-ת-י !!!!!!! לאאאאאאאא !!! אני לא מאמין !!!! אני לא יודע מה גרם לי להתעורר, אני חושב שלא התרגשתייותר מידי, גם לא בחלום הראשון (טוב אולי כן!!) בכל מקרה, זה החלום הצלול השני שלי. ואז נזכרתי שיש לי הודעה בפלאפון והוא ציצף לי כל הבוקר, והייתי עצלן מידי כדי ללכת לסגור אותו (ד"א זה העיר אותי כל חמש דקות בבוקר), אז כנראה זה היה מה שהעיר אותי, ואם לא - אז אני לא יודע... ד"א לא הגעתי בשום שיטה לחלום, זה בא (שוב) שטבעיות, מה שנותן תקווה לכאלה שלא רוצים כ"כ לנסות שיטות {ומי שאני מתכוון אליו יודע ::)}... פשוט כל הזמן התעוררתי ונרדמתי, התעוררתי ונרדמתי, אז אולי זה משהו דומה לווילד כזה... למרות שהצלילות הגיעה לי באמצע החלום - לא יודע! בקיצור... שוב חוויה :)... נתראה בחלום הבא, ליאור.

אלון ב

New member
גם לי קרה ככה - צלילות פשוט נמוכה

היי, גם לי קרה מקרה דומה ( או יותר ממקרה אחד כזה ) שבמשך זמן רב לא הייתי בטוח אם זה חלום או לא ובקושי יכולתי לזוז ובקושי הצלחתי להסתכל על השעון כי הוא היה מטושטש מאד ... אל תתייאש ! כל זה בסך הכל מצביע על חלום צלול ברמת צלילות נמוכה, חכה עד שיהיה לך חלום צלול ברמת צלילות גבוהה זה סיפור שונה לגמרי, שם הכל יראה צלול לחלוטין והמחשבה שלך תהיה צלולה לגמרי ולא מעורפלת, לדעתי הקושי לזוז נובע מזה שפשוט לא היית לגמרי בתוך החלום והרגשת את הגוף שלך ששוכב במיטה ומשותק, גם לי זה קרה בחלומות הצלולים הראשונים וזה באסה ! תמשיך להתאמן ! ( או שלא ... ) אלון

למעלה