חלום צלול שני

Boglob

New member
חלום צלול שני

כן, התחלתי ביום שישי וכבר היו לי 2 חלומות צלולים, אולי באמת יש לי כישרון כמו שחלקכם אמרו אבל פגשתי בבית הספר חולם טבעי (סיפרתי בצחוק על חלום שהיה לי) אז זה קצת מבאס.
בכול מקרה, החלום התחיל במהומות חושך אפלה ושום מושג לאין הוא יגיע (החלומות שלי תמיד עם מתח הגיוניות וכמאט תמיד יש חידה שקשורה ברצח) אבל לפתע כול עלילת החלום נקטעה והייתי בחדר הממ'ד שיש לי בבית, היה מולי איש מאוד מפחיד עם עיינים זוהרות (אני לא מצליח לזכור אותו בדיוק) שפשוט אמר לי שזה חלום הוא ניסה להתקרב ופשוט יצרתי קירות ויצרתי חדר נפרד מהממ'ד (בלי דלת כדי לעצור אותו) והוא פשוט אמר לי שזה חלום, ושום קיר לו באמת עוזר, הוא הסביר לי על שיטה מגניבה שאתה נכנס לאדמה ויוצא במקום אחר ואז פתאום קלטתי את העיינים שלו מתחילות לצאת מהרצפה, הייתי חייב לעשות בדיקת מציאות והיו לי 7 אצבעות. אחרי שהבנתי שאני חולם ב100% (לא האמנתי בזה קודם) עשיתי עם היד שלי ו6 האצבעות שהיו לי צורה שאני עדיין זוכר (ולא מצליח לעשות כי זה לא אפשרי לעקם את האצבע בלי לשבור אותה בעולם האמיתי) וצרחתי אליו משהו כמו "זה החלום שלי! אני יכול לעשות הכול!" והוא פשוט חזר למעטה לתוך האדמה אבל חזר שוב, ובמשך דקה שתיים זה כול מה שעשיתי עד שהבנתי מה אני באמת יכול לעשות ויצאתי מהחדר, הוא לא רדף אחרי, פשוט נשאר בחדר.
לא היה כול כך עכפת לי ממנו בחלום עצמו כי עשיתי דברים אחרים אבל עכשיו מאוד חשוד לי לדעת מי לעזאזל הבחור המפחיד הזה?

וולפהרט

New member
סחתן!

חלום שלישי במעט זמן.... כל הכבוד:)
לא הבנתי את מה שכתבת בהתחלה על "חולם טבעי" ולמה התכוונת בזה.
איך יצאת מהחדר שיצרת? היו בו דלתות?

Boglob

New member
תודה

בחולם טבעי היתכוונתי לחלומות צלולים בלי אימונים ובלי ידע (הוא אפילו לא ידע איך קוראים לזה).
ולא, לא היו דלתות, עברתי דרך הקיר והלכתי לקומה העליונה.
את יכולה לעזור לי לגבי מה ששאלתי? זה באמת מטריד אותי.

וולפהרט

New member
אני לא יודעת מי זה

מקווה שאם הוא באמת מפחיד לא תתקל בו יותר, ואם תתקל, תדע להתמודד איתו בידיעה שזה חלום והוא לא יכול לפגוע בך

Boglob

New member
מעניין אותי מאוד

איש הזה באמת אמר לי שזה חלום והסביר לי את כול מה שצריך לדעת בחלום+ לימד אותי שיטה של שיגור שלא קראתי בשום מקום.
היה לי עוד 2 חלומות וגיליתי מה הדפוס החוזר החלומות שלי, הכיתה שלי תמיד מופיע שמה. ויש גם עוד אחד רק יותר מפחיד, בכול החלומות שלי, כמאט בכולם, המוות משחק את התפקיד המרכזי.
אז כשאני חושב על זה, זה דיי צפוי שהוא יהיה מדריך החלום שלי לא?
נ"ב: זה גם תגובה למלך בצהוב פשוט לא ידעתי איך מגיבים ל2 אותה תגובה.

מדריך מפחיד..

אולי זה באמת מדריך חלום עבורך. מעניין שהוא מופיע כמישהו שמפחיד אותך, ומצד שני עוזר.
מה השיטה לשיגור? עכשיו סקרנת אותי.

Boglob

New member
זה דווקא נחמד

הוא לימד אותי שקירות לא באמת יכולות לעצור אותו כי זה חלום, הוא יכול להיכנס לאדמה ולצאת ממקום אחר.
הוא גם עשה את זה לידי.
והוא גם לימד אותי איך ליצור את הקירות, דימיינתי קו של צבעים, בחרתי צבע וציירתי עם היד שלי את הקיר וזה נהיה אמיתי.
בניגוד לחלום הקודם זה היה ממש צלול.

מזל טוב :)

מתנצל על התגובה המאוחרת.
נשמע חלום מפחיד..! לא יודע מי זה, אולי זה sandman.

אל על2

New member
כל הכבוד!

הצלחת לשלוט בחלום כבר בחלום השני (וואו)
האמת החלומות הלא צלולים שלך נשמעים לי דיי מעניינים..לא אכפת לי לחקור ולהיות מין שרלוק הולמס בחלומות שלי חח
האיש המפחיד הזה הוא סתם איזשהו דמות לפי דעתי אבל בגללו הצלחת לשעת שזה חלום אז תגיד לו תודה בעצם חח
דרך אגב מה קרה בהמשך החלום הצלול?
אולי בעצם זה המדריך חלום שלך..ואתה יכול אולי לבקש ממנו להשתנות למישהו קצת פחות מפחיד..
בכל זאת..הוא עזר לך
(וגם אני מבקש סליחה על האיחור הממש-ממש-ממש ארוך שלי)

Boglob

New member
זה כול הקטע

אחת הסיבות שאני אוהב לחלום זה להיתעורר בבוקר ולהבין מה קרה לי בחלום, לנסות להשלים פערים, לחשוב מה היה יכול לקרות ולנסות לפתור את החידה (שתמיד יש לי בחלום), פעם הייתי צריך לרצוח רוצח שרצח פושע לפני שהוא ירצח אותי אבל לפני זה לגלות מי זה הרוצח, פעם הייתי צריך להילחם באפוקליפסה של זומבים ולגלות את הנוגדן ואחד החלומות הכי מסקרנים היו שבמהלך טיול למערות חשוכות אחד נעלם ונשלחתי כדי למצוא אותו ולהבין מה הקטע של המנהרה המוזרה הזאת. זה מאוד כיף, בימיוחד עם זה נהיה חלום צלול ואז אתה באמת פותר את זה תוך כדי חלום, היה לי פעם אחת חלום צלול ממש קצר (שאני לא מחשיב כחלום צלול כי מיד עיבדתי צלילות) שבאמת ניסיתי להבין איפה אני ולמה אני שם, לא היה לי זמן לנסות ב5 שניות שידעתי שאני חולם אבל זה היה נחמד.
בהמשך החלום חקרתי את הבית וראיתי שהוא ממש שונה (חוץ מבסדר של החדרים), החדר שלי היה לבן וריק, מעניין מה זה אומר עלי...
בקשר לזה ששלטתי בחלום כבר בפעם השניה (גם בפעם הראשונה טיפה הצלחתי לעשות דברים, זה למעטה אם אתה רוצה לקרוא) זה בגלל שהאמנתי ב100% שזה חלום, בהתחלה גם לא הצלחתי לגרש אותו בחזרה לרצפה (כשהאיש המפחיד התחיל לצאת ממנה) אבל אז עשיתי בדיקת מציאות וכשהייתי שלם עם עצמי שזה חלום זה היה כול כך קל לעשות את הדברים הללו.

שאלה שמעניינת אותי, היה לי חלום ממש צלול (צלילו גבוהה בלי לדעת שאני חולם) וחלמתי שלמדתי טלקינזיס, ואני זוכר שכול פעם שעשיתי את זה הרגשתי כמה זה קשה ובאמת ידעתי שיטות והרגשתי הרגשה שאף פעם לא הרגשתי בחיים שלי, כאילו הרגשתי את האנרגיה הפנימית שלי (אין לי מושג איך לא עשיתי אז בדיקת מציאות). מה שמעניין אותי, אם אף פעם לא הרגשתי את זה אז איך זה מה שהרגשתי בחלום?

אל תרגיש רע על האיחור שלך, הפורום לא כול כך פעיל במילא אז כבר התרגלתי.

וולפהרט

New member
אני חייבת להעתיק משפט שלך כאןXD

"הייתי צריך לרצוח רוצח שרצח פושע לפני שהוא ירצח אותי"
קראתי את זה 4 פעמים לפי שהבנתי במה מדוברXD נסה להגיד את זה מהר, זה שובר שיניים....

אתה תמיד מנסה למצוא פירוש לחלומות שלך, להבין למה משהו הופיע לך בחלום, או למה הרגשת ככה וכו', אבל החלומות בעיני לא תמיד באים עם תווית פירוש, החלומות הם חוויות שיכולות להיעזר במה שמכירים מהחיים כדי לתת לדברים שלא מתרחשים בחיים האמיתיים פירוש משלו. ככה כשעפים בחלום מרגשים שממש עפים, מבלי שחווית את זה קודם. אפשר אולי להשוות את ההרגשה להמראה במטוס, או למתקן בלונה פארק או כל דבר אחר שחווינו בחיים. אותו דבר עם הטלקינזיס.

היכולת לשלוט בחלום צלול שני היא מדהימה, כי בדרך כלל יש התלהבות רבה בחצלולים הראשונים, ומרוב התלהבות החלום נשבר.

Boglob

New member
תשימי לב

להגיד את האמת זה נראה לי בגלל שבחלום הצלול הראשון שלי רמת הצלילות הנמוכה לא נתנה לי להתרגש כול כך אז התרגלתי מהר.

למעלה