חלום צלול?

Dafi the Mighty

New member
חלום צלול?

היום (לפנות בוקר ליתר דיוק) חלמתי שאני בורחת ממישהו, ואז הגעתי לאיזה מסדרון ורוד והתחלתי להסתובב, ואז אמרתי בקול:"אני חולמת, אני יודעת שאני חולמת" אחרי זה אמרתי, "אני רוצה לעוף!" ואז כשניסיתי לעוף החדר התחיל להסתחרר. זה היה חלום צלול? אני לא יודעת, כי אני לא זוכרת שהייתה לי אז שליטה מלאה, אבל אני זוכרת שאמרתי בקול רם שאני יודעת שזה חלום.

Variety

New member
ועוד איך!

זה היה חלום צלול! את לא צריכה שתהיה לך שליטה על החלום. זה שאת יודעת שאת חולמת הופך את זה לחלום צלול! Variety-

Dafi the Mighty

New member
באמת?

אבל לא יודעת, אבל לא הרגשתי שום שליטה או שום מציאות באותו רגע. רק אמרתי את זה, ואז כל החדר התחיל להסתובב והחלום המשיך בצורה מוזרה כרגיל אצלי. ואגב, רציתי לדעת מה יומן חלומות אמור לעזור? לזכור את החלומות יותר טוב?

Variety

New member
תגובה

היי Dafi the Mighty, תראי, אם ידעת שאת חולמת, זה היה חלום צלול. את צריכה להזכר, אם כשאמרת את זה ידעת שאת חולמת. אולי זה היה חלום צלול בדרגת צלילות נמוכה. אבל זה מאוד טוב, כי זה אומר שאת מעלה את רמת המודעות שלך. ועם אימון ורצון טוב, את רק תשתפרי. יומן חלומות אכן עוזר לזכור חלומות. זה הרעיון העיקרי בו אבל הוא גם מעלה את רמת המודעות בחלומות שלך ועוזר ותרגול לחלימה צלולה. אני מאוד ממליץ שמדי פעם תקראי את היומן חלומות שלך, להזכר בחלומות. חלומות פז, Variety-

Dafi the Mighty

New member
עשיתי פעם יומן חלומות.

אבל הפסקתי, לא זוכרת למה. אבל התחלתי יומן חדש (יש לי עוד את הדפים מיומן החלומות הקודם, וקראתי את זה). אני חושבת שבחלום פשוט אמרתי לעצמי שזה חלום, אבל אם ידעתי? אני לא יודעת, אני לא בטוחה. אני חושבת שפשוט אמרתי את זה, לא כי ידעתי, אבל כשאני נזכרת בזה, לא יודעת.

למעלה