חלום רטוב או שמא.......מציאות

tairon

New member
חלום רטוב או שמא.......מציאות

המקום : החדר שלי ,המיטה שלי ---------------------------- מתחת לשמיכת פוך אחת אני מכורבל ישן מה זה ישן? חורפ לפתע......מתוך שינה אני מרגיש ליקוקיםזה מתחיל באוזן עכשיו.... אני יכול להשבע שאני הלכתי לישון לבד!! אני זוכר הייתי מת מעייפות והלכתי לישון ...לבד? עושה תרחיש מהיר של מה שקדם לפני שנכנסתי למיטה הזו שלי כן..כן אני נכנסתי ללא ליווי טוב שלב הבא... האם אני חולם איזשהוא חלום רטוב? אני כל כך עייף שלא מצליח לפקוח את העיניים מצד שני הלקוקים מקבלים איזשהוא מרץ ולא מפסיקים טוב נו........ננסה לפקוח עין אחת כמה קשה כבר זה יכול להיותואז אולי נבין אחת ולתמיד מה הולך פה האם זה חלום אירוטי אוףףף אבל אז אני ממש לא רוצה שהוא יפסק או...שהלכתי באמת לישון עם מישהי ו..אז אויה למבוכה אני יקלע אליה מתאמץ לפקוח עין אחת זה מצריך ממני מאמץ עילאי לאט לאט לאט היא העין נפתחת ולידי????? בלונדינית יפיפיה מדהימה רגע תעצרו שתבינו משהו בדר``כ הבולנדינית הזו היא על ארבע רק שהיום היא שרועה לצידי החליטה על יום נקיון האוזן של הבעל הבית שלה גולדנית רטריברית מדהימה מפונקת לא חלום... לא בחורה רק הדבר הכי נאמן שיש לאדם

חחחחחח.. והיא הכי הכי..

יפה שבעולם הבלונדה הזו ואני מתה עליה ויש לי דיבור איתה אהה! בגלל זה הליקוקים

markrin

New member
מזלך,שלך יש לפחות כלבה נקבה בבית..

תאר לך שלי יש זכר בוקסר.. איזה ליקוקים ואיזה בטיח ישר נשיכה בב..

tairon

New member
מורן

אם היו לך שערות על המעיל הן לא היו מהבלונדה שלי ולא לא סיפרת לי על כך מעולם זה הדבר היחידי הנכון אולי במקרה הזה שלך חלמת על הכלבה שלי האמת שאני גם הייתי חולם עליה מעבר לזה המעיל שלך אם ישנן בו שערות הכלבה שלי חפה מפשע ומכחישה את הכל בתוקף ואני שואל אותה שוב? האוווווווווו האווווווווווווו הכחשה מלאה היא צועקת שהיא זכאית ! לא היה ולא נברא אני מאמין לה

tairon

New member
מוטב שתגדירי עושה לי אתה זה?

אבל גרמת לי לחשוב הכלבה שלי עושה לי את הכייף כי תמיד תמיד ולא משנה מה יהיה מצב רוחי היא תכשכש בזנב תקפץ ותשמח לראות אותי יש לה עינים חכמות וקולטות כל דבר ושאני טיפה עצוב היא מיד לידי מלקקת נותנת יחס היא גורמת לי לצחוק ודרכה למדתי אי אילו דברים על עצמי והיא לא משנה למה כמה תמיד תאהב ותקבל אותי אז כן בדרך מסויימת היא עושה לי את זה אם את מתעקשת לקרוא לזה ככה וכן אני אוהב אותה מאד

מרקי...

לי יש זכר ונקבה מהזה מתוקים שניהם מלקקים ואוהבים הזכר במיוחד מאהב מושלם.. ושלא תחשוב עלמה שאתה חושב.... חחחחחחחחחחח

רותי ב.

New member
סחטיין על הליקוקים טיירון

וגם על ההסתחבקויות. אווףףףףף כמה ימים לקח לי להקיף את כל העמודים פה מאז שחזרתי, ולקרוא הודעות עצובות של געגוע, ושל שמחה גדולה, ולהכיר אנשים חדשים, ולא להעז להגיב עד שאגמור לקרוא הכל הכל. ודווקא היום, ככה בדף האחרון ולפני קצת הודעות אחרי שכבר מימנתי כמה מחשבים הכי חדישים לספק הרשת שלי, התקציר הענייני של דובשנית שכתבה לטובת ליברטד, דווקא כאשר הארץ המובטחת נראתה כל כך קרובה. דובשנית יקרה, צריך לעשות תקציר כזה כל עמוד בערך, זה מה-זה חשוב. וקרני, שהקימה פה בית אמיתי, אמנם שקוף, אבל זה כל הקסם, ישר כוח, כבר אמרתי לך מלא פעמים כנ``ל. מורן, ישר כוח גם לך על הפורום החדש, מקוה שתשכילי לנהל אותו כפי שקרני עושה פה. איב האחת והיחידה, שמחתי לקרוא על כל ההתלבטויות, ולבסוף ההחלטה הכואבת אבל האמיצה כל כך, וגם ההחלטה שלאחריה (של ההתנזרות), ומאחלת לך הצלחה ואת כל הטוב שבעולם, ולהיות שלמה אם כל החלטה שתקבלי על עצמך. ולכולם, מאחלת ימים טובים, המון. טיירון, סלח לי על הטרמפ שתפסתי על הודעתך, לא רציתי לפתוח הודעה חדשה, ואהבתי את שורת הסיכום - הדבר הכי נאמן שיש לאדם, זה נכון. ממני, ומההכי נאמנה שלי, לברדורית חומה לקקנית ונהדרת.

קרני

New member
לפחות יש מי שמנקה לך את האוזניים ;-)

ובינינו, טוב שלא בחורה עשתה את זה ... ייאאאאאאאאאכככככסססססס.... ;-)) יום טוב מתוק

למעלה