חלום שאני חולמת.

justme007

New member
חלום שאני חולמת.

לאחרונה אני חולמת כל הזמן שאני נוהגת עם חברים והרכב כאילו לא מותנע אבל מדרדר לו (כמו יונה דוהה) לאט כזה. ואז כאילו אני לא מצליחה לעצור את הרכב ויש אנשים בדרך שאני מפחדת לדרוס. ואז לא יודעת איך אני כל הזמן נמצאת במקום ואז אמא קוראת לי ושאני באה לקחת אותה אז יש מן תהום, בור כזה שחור שמפריד בינינו. ואז אני קמה. כנראה שהפחד חודר לי לתת מודע.

ענתי44

New member
חלומות הם דרך להתמודד עם המצב

יקירה, גם אני חולמת חלומות.בין היתר חלומות על אמא,כמו שאני לא מתעוררת בזמן ואני מוצאת אותה חבולה ובוכייה על הריצפה והיא מאשימה אותי במציאות כשהחלה ליפול לפני האירוע מוחי היתה מקדמת את פניי עם חיוך על שבאתי הביתה לעזור לה. מאותו יום נורא חודשיים לפני האיבחון כשמצאתי אותה בגינה כששמלתה נכנסה לברזל חד והיא על הארץ לא עזבתי אותה יותר לרגע לבד) חלומות שהמשותף לכולם שאני מפשלת. ובחודש האחרון כל הזמן חלמתי שאני מתעוררת וכל הבית מלא ומריח בצרכיה של אמא ואני מתעוררת בבכי. "מכונית" חייך תקועה ועל פי תהום, זה ברור לא סומרכת עליך שאת תדעי לחלץ את המכונית מהתהום ולהסיע את יקיריך למחוזות מוריקים עם שמי תכלת וחמה מחייכת. תבלי טוב עם הוריך בגן החיות בחג. וסליחה שלא עניתי. רוב היום אני במיטה.

למעלה