חלום שהיה לי

kathi

New member
חלום שהיה לי../images/Emo119.gif

בחלום אני בהריון, אבל היא לא גדלה ברחם אלא היא גדלה לי בכף היד. היא כמו בובה קטנה ישנה לי בכף היד, ואני כל הזמן מסתכלה עליה, מסתכלת עליה ובודקת שהכל בסדר, בודקת שהלב פועם, שעיניים זזות, וככה היא גדלה לי בכף היד, הרופאים אומרים שהיא קטנה מדי ולי לא איכפת כי היא כל הזמן צוחקת, והעיניים שלה כ"כ ערניות, אז מה אז אם יש לה קצב משלה. וככה החודשים עוברים על שתינו בכיף ובשלווה ואני כבר "קרובה ללידה". ואז אחי הקטן רצה לשחק איתה, נתתי לו אותה והוא הושיב אותה על אדן החלון, ואני עומדת מהצד ויודעת שמשהו לא בסדר, שמשהו רע יקרה, אבל פתאום אני משותקת, פתאום לא יוצא לי הקול. והיא כ"כ קטנה והמעקה גבוהה ממנה ויא פשוט מחליקה אחורה ונופלת, נופלת מקומה רביעית ואני צורחת צורחת לא יודעת מה לעשות, ומסביבי כולם אומרים לי לא נורא, ואני לא מבינה איך אפשר לחשוב שלא נורא??? איך אפשר לראות את זה ולא לצרוח יחד איתי???.התעוררתי מהחלום לבד(בעלי היה במילואים). התעוררתי לבד עם ההרגשה הזאת של המוות. החלום הזה היה כבר לפני 8 חודשים והוא עדיין מלווה אותי, ואני כותבת ובוכה, בוכה ומתפללת, מתפללת שזה לא היה חלום נבואי.

sivanori

New member
וואו !

איזה הרגשה נוראית ! גם לי היה חלום, אבל הסיטואציה היתה שונה. אני כבר הייתי בשמירת הריון והמתח חגג. אני חלמתי שאני יולדת והולכת לחדר תינוקות ותינוק שלי צורח עד לב השמים, אני ניגשת אליו והוא הופך למפלצת, מתפתל לי בידים ולא נותן לי להרגיע אותו. התעוררתי בצרחות. זה היה פשוט נורא. אני כל כך מבינה את ההרגשה שלך ! אני בטוחה שזה לא נבואי, ואל תכניסי לך שטויות לראש. בחלומות מתגלים אלינו הפחדים הגדולים שלנו, אלה שבמשך היום אנחנו מדחיקים. אחרי החוייה שלך, אין פלא שיש לך פחדים. מה שהכי מפחיד בחלומות האלה זו המוחשיות שלהם. כשאת חולמת אותם, אין לך שום ספק שזו האמת והמציאות. את יודעת, בהריון השני שלי לא ישנתי לילה אחד ישר. בשלב מסויים, כבר הצלחתי להרגיל את עצמי לשים לב לחוסר הסבירות שבחלום. אם הדברים ממש יוצאים מפרופורציה, הייתי מתעוררת. מזל גדול היה לי שבן-זוגי היה לידי כל לילה כדי לחבק, לגרש את השדים ולמחות את הדמעות. מנגנוני ההגנה שאנחנו מסגלות לעצמינו
. בהצלחה בלילות הבאים ! אנחנו מחבקים אותך.

למעלה