חלום שחור בשפה אחרת.

Variety

New member
חלום שחור בשפה אחרת.

היי, מלפני ממש המון זמן, היה לי חלום, שהכל היה שחור, בלי גרפיקה. והיה קול מוזר שדיבר בשפה מוזרה למדיי זה נשמע כאילו מדברים הפוך. בהתחלה הוא דיבר רגיל, ואז ככל שהזמן התקדם, הוא דיבר יותר מהר. יותר ויותר מהר עד שהוא ממש נשמע כמו צליל אחד ואז התעוררתי. לא הייתי צלול, ולא הייתי לא צלול. אני לא יודע איך להסביר את זה. פשוט הקשבתי לקול הזה, עד שהתעוררתי. Variety-

הנה דוגמא...

לפי הערכתי היית חלקית בגוף החולם שלך. לא יצרת לך עולם אשלייתי סביבך, אלא היית אתה, אך לא היתה לך אנרגיה, מודעות ורציפות מספיקות, בכדי לתפוש את העולם סביבך. זה כאילו נתקעת בין הגוף החולם לגוף הוירטואלי. הקול שדיבר אליך היה או אתה-עצמך או יצור ממשי חסר גוף-פיסי שניסה לתקשר איתך. אם זה היה יצור ממשי, יכול להיות שהוא חשב בהתחלה שהוא מדבר לאט מדי כי אינך מגיב אז הוא הגביר את המהירות (בדרך כלל הם מדברים לאט מדי, או מהר מדי, או חזק מדי, או חלש מדי, עד שאנחנו מתערבים באופן פעיל ומדריכים אותם כיצד לדבר כך שנבין אותם). כחלום, אין לזה לדעתי משמעות מיוחדת - ועם זאת יש לכך את כל המשמעות שבעולם. זה אומר אולי שאתה די בקלות נכנס לגוף החולם שלך ושיצורים אינטליגנטיים חסרי גוף-פיסי כבר ניסו ליצור איתך קשר בעבר. מצב מוזר, אם זה אכן כך - וטעון זהירות. לא זהירות של פחד, אלא זהירות של עבודה עם עולם בלתי-מוכר שהינו ממשי לחלוטין, בניגוד לעולם החלומות הוירטואליים. יש כמובן לקחת בחשבון שאני טועה - ושהיה זה סתם חלום רגיל סמי-צלול, עם או בלי משמעות. בהודעה אחרת כתבת שאתה לא רואה טוב דברים בדמיונך. זה מחזק את ההשערה שהיה זה חלום רגיל ושמיהרתי להסיק מסקנות. כך או אחרת, זה מעולה שאתה זוכר את הדברים האלה. לי היה מאוד קשה בעבר לזכור חלומות ועד היום יש לי נטייה להניח להם. מעניין, איזה עוד חלומות יוצאי דופן היו לך? בן

Variety

New member
בקשר לדמיון ולחלומות...

...ראשית, תודה על התגובה המעניינת. בקשר לדמיון, זה מוזר. אני לא יודע אם הוא ``גרוע``, זה פשוט מן גבול שאני צריך לעבור ואז השינויים חדים, כאילו איזה מעצור קטן שאני צריך לפתור ואז אני אצליח, זה ההרגשה שלי כי פעם אחת, עצמתי עיניים, וראיתי דבר ממש יפה, יצור שנראה כמו מדוזה שוחה בחלל הדמיון שלי. זה היה ממש יפה, אני רואה את זה כתמונה היפנוגוגית, שהייתי צלול. כנראה זה מאיזה ספר שקראתי לפני. לגבי חלומות מוזרים: הנה כמה: * הנה הסיפור, אני עברתי בטסט שלישי. ולפני כל טסט, היה לי חלום, שהראה אם אני אעבור או אכשל. אז ב 2 שנכשלתי, חלמתי שאני אכשל בלילה שלפני וביום שעברתי, לפני חלמתי שאני אעבור. * היה לי חלום, שאני יושב בכיתה (שלא נראת כמו הכיתה שלי אלא סתם כיתה) ומהדלת יוצא סבא חורג שלי שנפטר, ואומר, ``גיא, אני צריך את העזרה שלך לעבור לעולם הבא (או משהו בסגנון), יש לי עוד 20 דקות, אתה צריך להיות צלול (או משהו בסגנון הזה)`` ואז הוא לקח אותי לדלת, וכשיברתי, זה היה מן חלל עם מלא אורות סגולים כחולים זורמים בו. ואז התעוררתי. ניסיתי לחזור לחלום אח``כ אבל לא הצלחתי. * זה חלום אחד החזקים שהיו ל יאי פעם, אולי הכי חזק. אני בחדר שלי (היה לי אז ספסל בחדר) ומתחתיו היה ארון הקודש מהתנ``ך ואני השומר שלו. שמתי אותו מתחת לספסל כדי שלא יגעו בו. פתאום, הוא מתחיל לזוז, ומתפרק, על צד שלו נופל לכיוון אחר ויוצא ממנו אנרגיה ממש ממש חמה, וזה עבר בי. הרגשתי שאני ממש נשרף, וכל הגוף שלי רעד. אחרי שקמתי עדיין רעדתי ככה לאיזה כמה דקות טובות. יש לי כל מיני חלומות שממש מרמזים על דברים. אני מנסה לפרש אותם בצורה של תבניות. לפעמים, דווקא החלומות הפחות חזקים או מוזרים, הפירוש ממש עוזר. חלומות חזקים קשה לפרש אותם Variety-

מדהים!

לדעתי חלק מהחלומות שהבאת - מדהימים. הכי משך את תשומת לבי החלום עם סבא שלך. בעיני זה החלום החשוב ביותר מאלה שהבאת. נראה לי כי יש לו משמעות כבירה. אני לא מאמין שדמיינת את סבא שלך מתוך עצמך, אף על פי שיתכן שזה לא היה סבא שלך, אלא אנרגיה אחרת שקשורה אליו חלקית או לא קשורה אליו בכלל ולבשה את הדמות של סבא שלך ברגע שהיא נכנסה לתחום תת-המודע שלך. אני חושב שהחלומות שלך מאוד חזקים ושגם כאשר אתה נמצא בגוף הוירטואלי, אתה קשור קשר הדוק לגוף החולם. נראה לי שכדאי לך לפתח את הנושא של אמנות החלימה מעבר לחלומות הצלולים הנשלטים ושהצטרפותי המדרבנת וה``מעניינת`` לפורום איננה מקרית. שלך, בן

למעלה