חלום שחלמתי היום לפנות בוקר

mikemn

New member
חלום שחלמתי היום לפנות בוקר

חלמתי שאני רואה פלישה של מאות חלליות בשמים. היה מפחיד ונכנסנו לבית. הייתה הרגשה כאילו חללית עומד מעל הבניין. התעוררתי בפחד נוראי ונשארה תחושה כאילו משהו שמה גם אחרי ההתעוררות. אני רוצה להבהיר שאני כמעט לא מתעסק בנושא הזה בזמן האחרון ולכן אני לא יודע מה גרם לי לחלום על זה. יש לכם רעיונות? שבת שלום.

Gilliana

New member
להיפך

ככל שאתה מתעסק בזה פחות במודע - כך גובר הסיכוי שתחלום על כך. אני יכולה לומר לך שזה מסוג החלומות הקלאסיים ומכיוון שמדובר למעשה בסיוט - אין פלא שהתעוררת בתחושה שהכל מאד מציאותי. הסיבה שחלמת על פלישה היא שבתת-מודע העניין מטריד אותך.

mikemn

New member
למה שזה יטריד אותי?

לרוב אני מוטרד מדברים הרבה יותר ארציים

Gilliana

New member
תשמע, עובדה שאתה בעצמך כותב...

שזה "לאחרונה". משמע, הנושא הזה העסיק אותך באופן הכרתי אם נקרא לזה כך - בעבר. המח שלנו הוא עסק מאד מאד מורכב ומסתורי שלא פוענח עד עצם היום הזה, אבל מה שברור הוא שבאופן תת-הכרתי הנושא מטריד אותך. למה? לאלוהים פתרונים, אולם החלום מוכיח זאת.

ירדן121

New member
חח מה קרה כולם חולמים שחייזרים באים

חח זה לא טוב.. וגם טוב מאוד באותו זמן..

גם לי זה קרה פעם...

כשהייתה תקופה מסויימת שלא התעסקתי בנושא... אולי החלום הזה בא להגיד שגם אם אתה לא מתעסק בנושא ולא רוצה להתעסק בו... הנושא הזה כבר ימצא דרך להתעסק איתך... יכול להיות גם שהחלום הזה שבא מתןך התת מודע בא להכין אותך לעתיד אפשרי...

MetalSinagouge

New member
אומנם זה נכתב לפני שבוע...

אבל גם אני לפני כחודש וחצי חלמתי על חיזרים. עמדתי בתחנת אוטובוס וצלחת (פשוטו כמשמעו) נחתה ליד, אני מסוגל לשחזר את ההתרגשות שאחזה בי, אקסטזה מטורפת, (כמובן לא שמתי לב לחוסר ההגיון שבגודל המזערי של כלי הרכב החללי). החיזרים יצאו כמעין הולוגרמות ובדיוק 2 שניות לפני ההתעוררות, נתנו לי מפה שלפי הבנתי הייתה קשורה לישוע הנוצרי.

למעלה