חלום שחלמתי הלילה

נעמה283

Active member
בוקר טוב יקירה
חלמתי בלילה ....
מגיע הביתה חשמלאי שצריך לעשות עבודות של חשמל בתוך הבית
ואז הוא פונה אלי ואמר לי שיש כמה חוטים שצריך לחתוך והוא לא יספיק לעשות זאת ,אז הוא נותן לי מצבט ומסביר לי איך עושים
אמרתי לבעלי מה זה אמור להיות
למה אני צריכה לעשות את זה
בעלי עונה שהחשמלאי לא מספיק כי יש לו עוד עבודות
אני מתוסכלת בחלום ומתחילה לחתוך ויש מלא עבודה
מהצד אני רואה נשים עם הילדים שלהם יושבות בנחת ואני עובדת

אלישבע777

Well-known member
שלום נעמה,

פרוש א

את לוקחת על עצמך עבודות שאחרים צריכים לעשות עבורך. אם את לא תעשי אותן – אז אף אחד לא יעשה. לא החשמלאי שהזמנת לתיקונים ולא בעלך. ומה עושות נשים אחרות? הן יושבות בנחת עם הילדים ואת עובדת!! העול שאת לוקחת על עצמך, הוא גם על חשבון בילוי עם הילדים.

פרוש ב

חוטי החשמל הם סמל לחייך הקשורים בחוטים ( חוטי חשמל) סבוכים וחזקים. מה בדיוק קשור? אולי מערכות יחסים, אולי מחשבות שאינן מיטיבות איתך, תסכולים, אכזבות. החוטים הללו הם כמו איזו רשת שלוכדת אותך ואינה נותנת לך חופש ומנוחה בגלל שהם חוטי חשמל, הם אפילו מסוכנים. את החוטים הללו את צריכה לחתוך. הזמנת לשם כך את עזרתו של החשמלאי, אבל הוא עסוק והוא אינו יכול לעזור לך.
הוא מראה לך איך את צריכה לחתוך את רשת החוטים בעזרת מצבט או צבת. הוא אינו פונה לבעלך, כי הוא לא ירצה או לא יוכל לבצע את העבודה. את העבודה הזאת – רק את יכולה לעשות!! רק את יכולה לשחרר את עצמך מן מכבלי החשמל ולצאת לחופשי ואז?... תוכלי להצטרף לנשים ולילדים ( החופשיים!) שיושבים בצד ומבלים יחד בכיף.

החלום אומר לך – לכי תתירי את עצמך מהכבלים ותצאי לחופשי. כדי לעשות זאת את צריכה הדרכה קלה מ-"החשמלאי". מי זה החשמלאי שיכול להדריך אותך? רק את יכולה לברר זאת. ויכול להיות שאת יכולה להיות החשמלאית של עצמך!

אשמח לדעת איזה פרוש מתאים לך ויתכן ששני הפרושים מתאימים ( בחלומות יש לפעמים יותר מפרוש אחד נכון) או אף אחד.

למעלה