חלום שחלמתי הלילה ..

נעמה283

Active member
שלום אלישבע
הלילה חלמתי חלום מוזר ,כנראה את תוכלי לפרש אותו יותר בבירור ...
בחלום אני רואה את גרושתו של הידיד המדובר , היא פתאום נראית יותר רזה ויפה יותר , ואז היא מתקשרת אליו ואומרת לו אני רוצה לדבר כי אני רוצה שנחזור להיות ביחד , חשבתי לעצמי איך הוא ירצה אותה היא עדיין לא נראית משהו .... ואז היא אומרת נלך לעו"ד שיחזיר אותנו בחזרה...
לפתע אני רואה בחורה צעירה גבוהה ויפה ,במקומו , אמרתי לעצמי איפה הוא ? ואני מסתכלת על שתיהן ואומרת לעצמי מי זאת ,?
שתיהן נכנסות לעוד ומדברות על הון כספים והסדרים של כסף ביניהם , ועדיין היא מייצגת אותו כביכול .הכוונה הבחורה הצעירה הגבוהה ...
אשמח לפתרון

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
שלום נעמה,

בחלומך את רואה את גרושתו היפה של ידידך שרוצה לחזור אליו אבל את חושבת שהיא לא נראית משהו. אבל היא רוצה לחזור אליו. החלום הוא מילוי משאלה הפוכה – אם גרושתו מתעקשת להחזיר אותו אל חיקה – מי יעצור אותה? לכן את לא צריכה לחשוב עליו ולפנטז שאולי אם הוא פנוי ( והיא לא נראית משהו) אז זה הזמן שלך להתקשר אליו ולהתחרות איתה על ליבו. זה ממילא אבוד. אז את נשארת כצופה מן הצד בגרושתו ולא זזה.

בנוסף לכל מופיעה בחלומך בחורה צעירה ויפה [ לא הבנתי למה הכוונה "במקומו", שהרי הידיד אינו מופיע בחלום ] ושתי הנשים מדברות על עסקים ביניהן. הצעירה מייצגת את הידיד ( נציגה של עורך הדין?) פרשתי את הקטע באופן חלקי, כהבנתי.

הנשים המרשימות - אחת יפה מהשניה ואחת גבוהה מהשניה – לשתיהן לא חסר ממון ויש להן זמן לעמוד באמצע הרחוב ולדון בעסקים של הון ואולי גם של שלטון ( על ליבו של ידידך). החלום אומר לך, שאין לך סיכוי להתחרות על ליבו. לא זו בלבד שגרושתו רוצה לחזור, יש עוד איזה אטרקטיבית שאולי גם היא נושאת עיניים לידיד וגם לה לא חסרים אמצעים כספיים לממש את רצונותיה והיא גם מכירה את גרושתו ועושה איתה עסקים... בקיצור – את לא בתחרות הזאת. את עומדת בצד נסתרת מעיניהן ( אבל את רואה ושומעת הכל) ואם גם את תנסי להתחרות על ליבו , שם יהיה מקומך אצלו.

אשמח לחוות דעתך, מה התאים ומה לא.

נעמה283

Active member
שלום אלישבע לא כל כך התחברתי האמת הפעם אבל תודה .
במציאות אין מצב שהוא חוזר לגרושתו בכלל , והאישה השנייה היא בכלל דמות לא מוכרת .זה היה נראה שהבחורה הצעירה היא בעצם הוא רק בדמןת אישה צעירה ויפה ... וכאילו הן זוג .. אבל הן לא . רק מסדרות ביניהם הסדרים כספיים.
לדעתי מסתתר פה פירוש אחר .

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
שלום אלישבע לא כל כך התחברתי האמת הפעם אבל תודה .
במציאות אין מצב שהוא חוזר לגרושתו בכלל , והאישה השנייה היא בכלל דמות לא מוכרת .זה היה נראה שהבחורה הצעירה היא בעצם הוא רק בדמןת אישה צעירה ויפה ... וכאילו הן זוג .. אבל הן לא . רק מסדרות ביניהם הסדרים כספיים.
לדעתי מסתתר פה פירוש אחר .
החלום אינו על גרושתו או על האישה הזרה. החלום הוא מסר מעצמך לעצמך באמצעות סמלים. החלום אינו נבואי ואינו אומר מה יקרה. החלום משקף את מה שאת חושבת בתת ההכרה, או היית רוצה שיקרה. החלום מוסר לך מסר והמסר כתוב בפרוש שכתבתי כדאי לקראו שנית. התעלמי מהדמויות בחלום הן המצאת החלום הן שחקניות בחלום שלך.
בחלום אשתו רוצה לחזור אליו ( ובכלל לא משנה שזה לא נכון) החלום אומר לך - אין סיכוי לקשר ביניכם. אין לך סיכוי להתחרות על לבו עם כל אישה אחרת. ולכן החלום אומר לך תמשיכי להיות בצד ולהסתתר ולא לעשות כלום בנידון ולא לגלות לאף אחד. גם אילו היית יוצרת איתו קשר זוגי - זה היה מקומך, כמו עכשו - בסתר ובצד, כלומר מקסימום היית אשת צללים, מאהבת נסתרת ולא יותר מזה.
החלומות הן מין משל, הן סמלים שצריך לתרגם ולהבין מה הם אומרים.
את בליבך - יודעת שאין סיכוי שהוא לא יחזור אלייך לעולם וגם את - לא תנסי. כל אחת יכולה לנסות - את לא! החלום פותר לך את הבעיה של האהבה חסרת התוחלת הזאת וזה פתרונו.

עוד פרוש שעלה בדעתי ברגע זה שאישתו הגרושה היא את עצמך. היא מטלפנת אליו כדי להחזיר אותו אליה. אבל זה לא קורה. היא פוגשת בחורה והן מדברות על השקעות . והשקעות כידוע או עסקאות כספיות, עלולות גם להפסיד. המסר של הפרוש הזה ( אם הוא מתאים) מזהיר אותך מהפסדים כספיים, אם תנסי לחזור אליו . החזרה אליו היא עסק יקר.

אשמח לחוות דעתך ואם הפרוש אינו מתאים, אז חשבי על פרוש אחר. תוך כדי מחשבה בוודאי יעלו לך רעיונות! שתפי אותנו בפורום.

נעמה283

Active member
אכן. הרגשתי שאני היא גרושתו בחלום. הפירוש השני הרבה יותר מתאים . תודה !
אשמח לשמוע על החלום השני ...

נעמה283

Active member
עוד פרוש שחשבתי עליו , שוב שגרושתו היא אני, ואני בעצם מופיעה מול בחורה צעירה ופורחת , אבל אני לא מפחדת להתעמת מולה על ענייני כספים או עסקים או ענייני עבודה , כי אני כבר לא כזו צעירה ויפה כמו פעם... יכול להיות שמדובר על התפתחות בעבודה או התפתחות אישית שלי . ולדעתי זה מה שזה אומר לי אחרי שחשבתי על זה. מתקשר לי לגרושתו כי גם היא היתה אישה שקטה כמוני וחסרת בטחון ...

אלישבע777

Well-known member
עוד פרוש שחשבתי עליו , שוב שגרושתו היא אני, ואני בעצם מופיעה מול בחורה צעירה ופורחת , אבל אני לא מפחדת להתעמת מולה על ענייני כספים או עסקים או ענייני עבודה , כי אני כבר לא כזו צעירה ויפה כמו פעם... יכול להיות שמדובר על התפתחות בעבודה או התפתחות אישית שלי . ולדעתי זה מה שזה אומר לי אחרי שחשבתי על זה. מתקשר לי לגרושתו כי גם היא היתה אישה שקטה כמוני וחסרת בטחון ...
מעולה! אולי החלום הזה ואחרים – מקנים לך ביטחון או מראים לך איך להתנהג בביטחון. הם מאמנים אותך להתנהגות בוטחת בעמך או משקפים לך את הדמות שהיית רוצה להיות.

הנה חשבת מה שאני לא הייתי יכולה לחשוב בעצמי. החולם - הוא הפרשן הכי טוב של החלומות של עצמן

למעלה