חלום שחלמתי

meirav69

New member
חלום שחלמתי../images/Emo23.gif

היי בנות, אני דיי פאסבית כי מנסה להתרחק כרגע מהנושא: הריון.. כשנה עברה לה מאז הלידה המוקדמת שלי ועיניינים שקשורים ברחם קרו לי, דימומים כאבים וכו´, לפני כ- שבועיים החלטתי ללכת לרופא מומחה לבדיקה יסודית וקבעתי תור. מאותו רגע התחלתי לחלום בלילה חלומות אימה ממש, שהרופא בודק ואומר שהרחם שלי רקוב, או שהרחם שלי לא יכול יותר להכיל עובר וככל שיום הבדיקה הגיע השינה שלי נעשתה רעה ומועקה כבדה ישבה לי על הלב והנשמה. היום הייתי אצלו וסיפרתי לו את הסיפור, הבדיקות כולן תקינות.. חוץ מבדיקות דם שאני עאשה בקרוב. הוא אמר לי לתת לגוף להרגע, שנה כנראה לא הספיקה לו, אני רק רציתי לשתף אתכן, כדי שתדעו שלא בושה להרגיש ככה, לילה נפלא לכולכן, וחלומות פז כמובן. לכן, מירב69

סדנאת חלומות

הי מירב נראה לי שצריך לפתוח כאן תת פורום או ספריה לאיסוף חלומות הזוועה שלנו. כמעט בכל חלום שאני חולמת (ורובם, איך נגדיר זאת, לא הכי טובים) אני מוצאת קשר לאובדן גם אם החלום לכאורה לא עוסק בכך ישירות. כל בוקר אני קמה עם כמה חלומות כאלה ועוד לא דיברנו על הסיוטים הישירים שגם שנה אחרי לא נעלמו. אני חושבת שאת באמת צריכה להרגע. נכון שזו עצה שהיא גם מצויינת וגם מעשית? בכל אופן, מה שלי כן עזר להפחתה ניכרת במתח הייתה (ועודנה) מדיטציה. זה דווקא לא בכיוון "הטבעי" שלי, אבל זה פשוט עבד. נסי למצוא את האפיק שלך ואני בטוחה שתמצאי דרך להפחתת המתח. אני מאמינה גדולה בקשר גוף -נפש וחושבת שדברים לא באמת יסתדרו עד שתצליחי להתגבר על חלק מן הנושאים. אני יודעת שזה אולי לא נשמע הכי מעודד, אבל האמת שזה כן, כי בטווח כל שהוא (שהוא לא קבוע ולא ניתן לחזות אותו מראש) את כן תתגברי ופתאום תזהי תהליך של החלמה אמיתית ותראי איך דברים יסתדרו. מקווה בשבילך שזה יגיע במהרה פילה סגולה

meirav69

New member
מדיטציה.

את יודעת תקופה ארוכה עשיתי מדיטציה, לאחר שנפגשתי עם כמה נשים, חלקן כותבות כאן, במעגל נשים. למדנו על הדרך להרגע וזה עוזר, אין אפס. כרגע הזנחתי הכל אני מאמינה שזה יחזור לבד - לפחות אני יודעת שהרחם תקין - זה המון בשבילי. תודה, ושיהייה יום נפלא. מירב

karen01

New member
לא חלום, אבל ידיעה ברורה

הי מירב, נראה לי שאנחנו לפעמים מחמירים עם עצמנו יותר מדי, ומגיעים למסקנות או חלומות שלאו דוקא קשורים למציאות. אחרי שלא הגיע לי המחזור למרות כדורי הארגסט, הייתי אצל הרופא והוא אמר שיש 2 אפשרויות - או שגלולות יעזרו או שהיתה לי פגיעה ברחם ויש הידבקויות וצרות כאלה. הוא היה מאוד אופטימי, אבל אני חזרתי הביתה עם ידיעה ברורה ומוחלטת שהרחם שלי נפגע, ושלא יהיו לי ילדים משלי, וכבר התחלתי לגלוש אל האופציות האחרות - אימוץ וכו´. בכיתי בהיסטריה כי זו היתה ממש "ידיעה" ברורה של כל החושים. בסוף הגלולות עזרו ואני עכשיו בשבוע 22... גם עכשיו מדי פעם ברור לי שההריון לא יסתיים בתינוק, ואז אני מנסה להיזכר ב"ידיעה" המופרכת שהיתה לי אז כדי לחזור לאיזון ולתקווה. כך שלא תמיד החושים או החלומות שלנו קשורים למציאות - הרבה פעמים הם מחוברים יותר לפחדים האפלים מאשר למציאות. אני מאוד שמחה לשמוע שכל הבדיקות תקינות, ועכשיו אפשר לשחרר קצת את הפחד ולהתחיל אולי לקוות? מאחלת לך הרבה טוב, קרן.

meirav69

New member
תודה קרן.

כן, אני פשוט נחשפתי ל-DES וברגע שהתחלתי לדמם שלא בזמן הוסת הייתי בטוחה שגורלי נקבע, שלא נדע. עכשיו כאשר הכל תקין... אני אנוח לי קצת ואצא לדרך שוב, IFV וכו´, חוצמזה, כאשר כבר הריון נקלט - מי הפיר מחכים לי בסיבוב: X שביר... אבל לפחות הכל תקין בגוף ואשפר להרגע, תודה שוב, מירב

מירב - חשוב

הי מירב. אני מצטערת לשמוע שהכל כל כך מורכב ומאמינה (כמוך) שעכשיו כאשר את יודעת שהרחם תקין הכל יהיה יותר רגוע (גם אני הצלחתי ממש להרגע רק אחרי אולטרה סאונד של האגן הקטן שהוכיח לי שאני מבייצת ויש רירית יפה ביותר). רציתי להסב את תשומת ליבך כי לפני מספר ימים כתבה כאן בחורה בשם מירב (כמוך) שהיא עתה אחרי הפסקת הריון בשל מספר חזרות גבוה בעובר לX שביר. היא שאלה אם יש בפורום נשאית של X שביר, אם תמצאי את הודעתה, אני בטוחה שהיא תשמח לשמוע ממך. מאחלת לך המשך קל בכל הפרמטרים פילה סגולה

meravsl

New member
ל - MEiRAV69

קראתי את הודעתך ואני מסכימה עם שאר הבנות שעכשיו שאת יודעת שהכל תקין אצלך את תהיי יותר רגועה ושלווה. כואב לי לשמוע על החלומות שהיו לך אבל אולי עכשיו תחלמי חלומות מתוקים ויפים. אני מבינה שגם את נשאית של X שביר כמוני. אני אשמח מאוד אם תיצרי עימי קשר במייל [email protected]. בברכה, מירב

למעלה