חלום שחלמתי

אבח"י

Well-known member
ובחלומי, אני מנקה בעזרת מכשיר השטיפה כמו בסופר את שולי שדרות בגין בואכה יפו. בעודי מנקה מגיע קומראד יוסי1 [ לא כמו שאני זוכר בחיים, אלא במראה אחר ] ומתעניין לדעת מה הסתובב לי בראש. עניתיו שכך אני תורם לקהילה. כמו אתה לא תורם מספיק, שאלני. לא כנראה לא מספיק עניתיו. ואז בא איזה כלב גורר ילד אחריו... וקמתי ורצתי לשירותים.

קלייטון.ש

Well-known member
תופעה מוכרת בחלומות שמופיע מישהו שאתה יודע שהוא זה או זו, אבל נראה לגמרי אחרת, כמו מישהו או מישהי שלא ראית מעולם. ואין לך מושג של מי לעזאזל החיצוניות הזו. התשובה הפשוטה תהיה איזו דמות חולפת ברחוב או מישהי שראית דרך חלון האוטובוס או הרכבת, ולא תראה שוב לעולם.

Zadig

Well-known member
ובחלומי, אני מנקה בעזרת מכשיר השטיפה כמו בסופר את שולי שדרות בגין בואכה יפו. בעודי מנקה מגיע קומראד יוסי1 [ לא כמו שאני זוכר בחיים, אלא במראה אחר ] ומתעניין לדעת מה הסתובב לי בראש. עניתיו שכך אני תורם לקהילה. כמו אתה לא תורם מספיק, שאלני. לא כנראה לא מספיק עניתיו. ואז בא איזה כלב גורר ילד אחריו... וקמתי ורצתי לשירותים.
גרסת יוסף :) אתה רעב להכרה על פועלך, אך היא נמצאת רק אצל מכריך. ואתה לא שבע בחלום, עד שהמציאות מתנגשת בו בדמות כלב שמלכלך מתי שבראש שלו וצריך לנקות אחריו תמיד, כמו הילד; שניהם נסחפים אחר הטבע, ומאולפים, מי ישאר בהשגחה תמיד (לכן אתה מנקה בלי סוף), ומי אולי יחליף אותך בבוא היום (ילד-זקן). והטבע, מעיר אותך קורא לך לשירותים...

נערך לאחרונה ב:

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
גרסת יוסף :) אתה רעב להכרה על פועלך, אך היא נמצאת רק אצל מכריך. ואתה לא שבע בחלום, עד שהמציאות בחלום מתנגשת בו בדמות כלב שמלכלך מתי שבראש שלו וצריך לנקות אחריו תמיד, כמו הילד; שניהם נסחפים אחר הטבע, ומאולפים, מי ישאר בהשגחה תמיד (לכן אתה מנקה בלי סוף), ומי אולי יחליף אותך בבוא היום (ילד-זקן). והטבע, מעיר אותך לשירותים...
מעולה

תוסיף רק כמה פרות רזות ויהיה מושלם.

יוסי ר1

Active member

צליליתה1

Well-known member
אם פתחנו היום את נושא החלומות:

חלמתי שאני שוכבת במיטה, אוכלת גזר וקוראת ״חתול תעלול״

(חתול תעלול אני בהחלט קוראת, או יותר נכון, מקריאה, גזר אני אוכלת בכיף גדול, אבל בחיים לא אוכלת במיטה, גזר או כל דבר אחר)

צ'מעי, אם עדין יש לך למי לקרוא את 'חתול תעלול' ותגיע אליכם ההצגה (תיאטרון מדיטק)- מעולה.

אוף.. הייתי רוצה פענוח לחלום משלי, אבל כבר שנים שאיני זוכרת את חלומותי. :confused:

אבח"י

Well-known member
גרסת יוסף :) אתה רעב להכרה על פועלך, אך היא נמצאת רק אצל מכריך. ואתה לא שבע בחלום, עד שהמציאות מתנגשת בו בדמות כלב שמלכלך מתי שבראש שלו וצריך לנקות אחריו תמיד, כמו הילד; שניהם נסחפים אחר הטבע, ומאולפים, מי ישאר בהשגחה תמיד (לכן אתה מנקה בלי סוף), ומי אולי יחליף אותך בבוא היום (ילד-זקן). והטבע, מעיר אותך קורא לך לשירותים...

לגבי הרעב.. קצת מוגזם. בעלי חיים תמיד מייצגים את היסודות הלא מודעים שלנו, ואני מגדל כלבה בבית. ההסבר קוהרנטי ומעניין יותר מהחלום. תודה ♥

קלייטון.ש

Well-known member
אוף.. הייתי רוצה פענוח לחלום משלי, אבל כבר שנים שאיני זוכרת את חלומותי. :confused:
איזה כיף לך. אני לא רק זוכר את החלומות שלי לפרטי פרטים, אני גם מבלבל אותם עם המציאות ולא פעם צריך לחקור עם עצמי אם זכרון מסויים קרה באמת או שהיה רק חלק מחלום.

למעלה