חלום שחלמתי

rpg106

New member
גרושה + 1 מהצפון. חבר מזה כשנה וחצי... עובדת כמוקדנית שנתיים וחצי. לאחרונה "ירד לי" מהעבודה במוקד ו... מסתבר שגם המנהלים שלי לא מרוצים. מצבי בעבודה מעורפל כרגע...
ולחלום: בעבר עבדתי כסייעת לילדה אוטיסטית בבי"ס מיוחד בצפון (לאחר שסיימתי את העבודה איתה עברתי למוקד).
חלמתי שאני מקבלת קטע וידאו מהמורה שלצידה עבדתי, ובו הילדה האוטיסטית שחנכתי. היא ראתה מולה דוב בכלוב (אם אני זוכרת נכון, הצבע של הדוב היה חום). בהתחלה היא הייתה בחרדה כשראתה אותו, ואפילו צעקה מפחד. לאט לאט היא כן אזרה אומץ וניגשה לכיוון הכלוב. לקראת סוף החלום היא אפילו "התגרתה" בדוב והניחה את כפות הידיים שלה על הכלוב, (אם אני לא טועה, הדוב "שיתף איתה פעולה" ושם את כפות הידיים שלו במקביל לכפות הידיים שלה)
מציינת שאת החלום חלמתי בלילה לאתמול וההודעה מהמנהלת שלי הייתה היום.
אשמח לקרוא את התייחסותכם לחלומי. תודה מראש

אלישבע777

Well-known member
שלום rpg ברוך בואך לפורום!

הפרוש שלי לחלומך על הדוב בכלוב

הילדה האוטיסטית היא את עצמך. היחסים העכורים בעבודה, אי שביעות הרצון שלך מהמנהלת שממנה קיבלת מכתב ( לא ציינת מה, אבל יש להניח שהוא מכתב שמביע אי שביעות רצון ממך). יתכן שיש אי הבנות ביניכן ושתיכן "אוטיסטיות" זו לזו. לא היה לי ברור מה הקשר בין סיפור החלום לבין קטע וידאו, ( האם החלום שלך הוא בעצם סרטון וידאו שאת צופה בו?) לכן התעלמתי מהעניין. אם זה נראה לך חשוב - תסבירי.

הילדה ( את) רואה דוב חום בכלוב ונבהלה. כנראה שזו היתה תגובתך למכתב מהמנהלת. הילדה בחלום, אזרה אומץ לאט לאט והתגרתה בדוב כנקמה או עונש וכך את היית רוצה לנהוג. להשיב לה כגמולה!

אך בעלילת החלום חלה תפנית מפתיעה. הילדה אילפה את הדוב! הוא משתף איתה פעולה! במקום לנשוך או להכות את ידיה המונחות על סורג הכלוב, הוא מניח את כפותיו מול כפותיה!! והוא רגוע לחלוטין. וכך גם הילדה. החלום שהחל באימת הדוב המפחיד, הסתיים בידידות מופלאה...הדוב הרע הפך לדוב טוב! מדוב מסוכן לדוב מחמד... לפו הדוב...

החלום הוא מסוג החלומות האומניפוטנטיים – הכל יכולים. מלוי משאלה של כוח ושל יכולת. העבודה והמנהלת הם דוב מאיים ואפילו די מפחיד. אבל אם תדעי איך להתנהג ומה לעשות – את תאלפי את כולם שם ותהפכי אותם מדובים פראיים לחיות מאולפות...והם יישארו מעבר לסורג, בכלוב.... ואת – חופשיה.

אפשרות אחרת – החלום אומר לך, שהכל הפחדות והמנהלת רוצה להפחיד אותך. אם לא תפחדי, היא תשתפן... את תמיד תישארי מחוץ לכלוב והיא תישאר בכלוב שלה ואף כי לא תוכל יותר להרע לה – היא תישאר אסירה סגורה בכלוב.

אולי יש כאן רמז שאת צריכה לעזוב את העבודה הזאת למשהו טוב יותר.. גם ילדים אוטיסטים הם במידה רבה חופשיים ממוסכמות החברה, עושים דברים לא מקובלים. כך גם את – צריכה לעשות משהו לא מקובל, כי את אדם חופשי!

אשמח לשמוע חוות דעת על הפרושים - למה התחברת ולמה לא התחברת (ויתכן שיהיו כמה פרושים נכונים לאותו חלום!) ואם יש לך מה להוסיף, תשתפי אותנו בפורום. החלום אינו נבואי, אבל לפעמים הם עצה מעצמנו לעצמנו. אז עכשו יש לך חומר למחשבה.

rpg106

New member
היי אלישבע. תודה רבה על פירוש החלום ועל העידוד שלצידו. מאד יכול להיות שהדב בחלום הוא לא המנהלת אלא הפיטוריםז/ אבטלה שאני כל כך מפחדת מהם, אבל בסופו של דבר אוכל להשתמש בהם לצרכיי

אלישבע777

Well-known member
היי אלישבע. תודה רבה על פירוש החלום ועל העידוד שלצידו. מאד יכול להיות שהדב בחלום הוא לא המנהלת אלא הפיטוריםז/ אבטלה שאני כל כך מפחדת מהם, אבל בסופו של דבר אוכל להשתמש בהם לצרכיי
שמחתי לקרוא את תגובתך. אכן תאלפי את הדוב (פחדייך !) ותצאי לחופשי, ותמצאי דרך חדשה ומוצלחת יותר! כל טוב

למעלה