חלום שחלמתי

rpg106

New member
היי. 49. ג + 1 מהצפון. כעת בחיפוש אחרי עבודה חדשה (פוטרתי לפני כשלושה חודשים). אינני יודעת אם הפרט רלוונט, אך בעוד כשלושה שבועות, אמורה להיות בביהמ"ש בעכו לתביעות קטנות שאני הגשתי
במהלך החלום, שאת תוכנו אני לא זוכרת היה פסוק אחד ששיננתי. אם אינני טועה, "הנה יד ה' הויה במקנך" כשהסתכלתי על הפסוק ראיתי שמדובר בפסוק שבו משה רבנו מבשר לפרעה על מכת הדבר. מנסה להבין מה המשמעות ולמה...
תודה מראש על תגובתכם

אלישבע777

Well-known member
שלום rpg

בחלומך הקודם את אילפת את הדוב והפכת אותו לידיד, ל-פו הדוב...

בחלום הזה חלמת על פסוק מספר שמות ט' שבו מסופר על המכה החמישית מתוך עשרת המכות: מתרה משה בפרעה שאם הוא לא ישלח את עם ישראל לחופשי ( "שלח את עמי" ) אז אלוהים יהרוג את כל בהמות העבודה בממלכה במחלת הדבר. פרעה לא הסכים והוא נענש קשות.

גם החלום הזה, הוא חלום אומניפוטנטי ( כל יכול). כמו שאילפת את הדוב ככה תעשי לנתבעים בבית המשפט לתביעות קטנות! שלא יעזו להתעסק איתך, יש לך כוחות על ואת יכולה "להרוג אותם" אם לא ישחררו אותך לחופשי. זה לא את ממש, אלא אלוהים לצידך! הוא ינקום את נקמתך, ללא התערבותך והצדק ייעשה וגם ייראה. זה תפקידו של בית המשפט, להוציא את הצדק לאור. החלום הוא כמובן מילוי משאלה והוא באמת המשכו של החלום מחודש מרץ.

חלום טוב – יש לך כוחות לעמוד בתביעה הזאת ולשכנע את בית המשפט בצידקתך!

שיהיה בהצלחה.

rpg106

New member
אלישבע, תודה רבה על התייחסותך המהירה. מדהים אותי שקישרת זאת לחלום הקודם שפרסמתי. איזה כיף לקבל מסר מרגיע שכזה. שבוע מושלם

אלישבע777

Well-known member
אלישבע, תודה רבה על התייחסותך המהירה. מדהים אותי שקישרת זאת לחלום הקודם שפרסמתי. איזה כיף לקבל מסר מרגיע שכזה. שבוע מושלם
הי rpg

תודה על תגובתך!
זכרי שאיני מאמינה בחלומות נבואיים ( אם כי פה ושם אנו מגלים שהם היו כאלה) אבל כל חלום אומר מסר לחולם! החלום הזה הוא מסתר ממך לעצמך. נקווה שהוא יתגלה גם כחלום נבואי. את זה יודעים תמיד בדיעבד ולא מראש.

למעלה