חלום שחלמתי...

Dafi the Mighty

New member
חלום שחלמתי...

אז מה שהיה, כך היה. כל החלום היה נורא מציאותי, אני זוכרת אותו בכלליות, ויש חלקים שאני ממש זוכרת בפירוט, אבל בעיקרון הוא היה ממש מציאותי, והסביבה הייתה צבועה בצבע צהוב, כמו שיש סופת חול. היה קטע, שאני זוכרת שאני עוברת ליד גדר תיל ואומרת: "יו, איזו מציאות נוראית. חבל שזה לא יכל להיות חלום." אז אני הולכת עם שני חברים (שריר, הופעת בחלום, אתה היית אחד מהחברים שהלכתי איתם) ואנחנו יושבים איפושהו כדי לראות משחק של מכבי ת"א בכדורגל. מגיעה ילדה אחת ואומרת לנו שזה המקום שלה. טוב! אנחנו קמים מהמקום ויוצאים מהמגרש. אנחנו הולכים לחנייה, ויש שם שתי מכוניות בורדו זהות. אני נכנסת לראשונה, היא לא נעולה. אני דיי מופתעת, ואז מגלה שזה לא האוטו שלנו. אז אני יוצאת ונכנסת לאוטו עם שני החברים. בא איזה איש, אחרי שראה שהדלת של האוטו מלפנינו פתוחה והתחיל לפרוץ לאוטו. אז הוא שם לב שאנחנו מסתכלים עליו, והוא הסתכל עלינו במבט מרושע. אז מהר אנחנו מתחילים לנסוע, והוא נוסע אחרינו. אנחנו מגיעים לאיזו סימטה, ואנחנו לא מספיקים לעבור עם האוטו. אז אנחנו יוצאים מהאוטו, ורצים. הוא רודף אחריי, אז אני מגלה שאין לי לאן לרוץ, אז אני עוצרת במקום, פוחדת. אני אומרת בקול רם: "אני יודעת שאני חולמת, אני יודעת שאני חולמת, אני רוצה לעוף!" אני מתחילה לשחות למעלה. כ"כ פחדתי שהוא יתפוס אותי, וכל מה שרציתי זה לעוף כדי שהוא לא יגיע אליי. באותו רגע איבדתי אותו וגם את הצלילות, אבל בכלליות, המשכתי את שאר החלום בידיעה כללית שזה אכן חלום. היה קטע שאני זוכרת שדיברתי עם מישהי וחשבתי תוך כדי שזה חלום. זה היה חלום צלול?

ליטן א

New member
מאוד צלול....

חלום צלול זה פשוט מאוד שאת יודעת שאת חולמת.... זה לא שאת צריכה לעשות משהו מרצונך בחלום... מספיק לך שתדעי שאת חולמת... אבל יש הבדל בין זה שתדעי שאת חולמת - לבין זה שהראש יגיד לך שאת חולמת (הבנת את ההבדל??? בראשון את אקטיבית - בשני פאסיבית) ליטן

Dazed&Confused

New member
ואוסיף

שהמעבר מבין הפאסיבות לאקטיביות לא קשה אם רוצים ומתאמצים, רק צריך לנסות חזק לשלוט בנעשה או יותר נכון לישם את הידע הזה שאת חולמת ולהחליט כמו במציאות, ואז זה כבר יבוא בקלות. בהצלחה!

למעלה