חלום שלילי שחוזר על עצמו והשאיר אותי ב..

asafasaf26

New member
חלום שלילי שחוזר על עצמו והשאיר אותי ב..

לפני חודש וחצי חלמתי חלום מפחיד לפני שבוע חלמתי אותו שוב. אז ככה ,במציאות יש איזה מועדון שהוא קצת מפחיד שאני הולך אליו והוא מתחת לאדמה. ולחלום: חלמתי שאני הולך למועדון הזה אבל לא אליו אלא שמתחת למועדון הזה שאני הולך יש עוד מועדון זא שעוד יותר נמוך ממנו ויותר מפחיד מתחתיו יש מועדון אחר ואני נכנס אליו והמקום נראה כזה מפחיד מאוד. מאז שחלמתי את החלום לפני שבוע אני לא מצליח לשכוח ממנו ואני מאז חי בתחושה מפחידה נורא ,לא יודע איך להסביר אני פשוט מרגיש משהו שלילי,אני גר לבד בדירת גג ולפני כמה ימים ראיתי שכן מבוגר שניסה להתגנב לי לגג וצרחתי עליו שאם זה יקרה עוד פעם אני קורא למשטרה. בכל מקרה מאז החלום אני לא יודע להסביר אבל יש לי תחושה הרגשה מפחידה ואני לא מצליח לשכוח מהחלום. יש לי קטע כזה שאני מרגיש מקומות שליליים ואנשים שליליים, אבל עכשיו זה נהיה יותר חזק כל פעם שאני רואה מקום שלילי או מרגיש שמקום מסוים הוא עם אנרגיות שליליות אני נזכר בחלום המפחיד. למשל יש איזה גן ציבורי שאני עובר בו לפעמים ואני מרגיש בו אנרגיות לא טובות ומאז החלום אני מרגיש את האנרגיות האלו יותר חזק ונזכר בחלום המפחיד. היתה לי תמיד נטיה לכעוס על עצמי שאני נמשך למקומות שליליים.

Markup

New member
טראומה, לא יותר.

ראשית אתה צודק - אלמנטים בחלומות שלנו הם ביטוי לאירועים ומקומות במציאות. החלום הוא אמצעי של המוח לסיים עיבוד מידע שלא הסתיים במשך היום מכל מיני סיבות. לגבי הגן הציבורי, מה שאתה מרגיש הוא פחד רגיל, חשש מפני האפשרות שתותקף כשאתה עובר שם לבד. הרגשה נורמילת לחלוטין ונובעת מאינסטינקט ההישרדות שלנו. עצתי לך - פשוט תתעלם וזה יעבור. אל תתחיל לפתח את זה כי לא תצא מזה.

למעלה