חלום של דודה שלי

נס 12

New member
היי אלישבע,
בסופש התארחנו אצל דודה שלי... ויום שבת היא התעוררה ואמרה שחלמה על התינוק שלי.

החלום של דודה --
חלום טוב חלום שלום:
שהיא לקחה את התינוקי שלי לבייביסיטר אצל חמתי. היא עלתה במדרגות לעבר הבית (לפי תיאור החלום הם אכן כמו במציאות)... ואז כשחמתי יצאה לקחת אותו הוא חיבק את דודה שלי ממש ממש ממש חזק. הוא לא הרפה ולא שיחרר אותה, ולא רצה ללכת לחמתי.
וכך היא התעוררה.

אשמח בבקשה לדעת מה פשר החלום... כי גם לי בעבר היו חלומות לא טובים על חמתי. עוד מהתקופה שהתחתנו לפני שהילד נולד.

המון תודה לך על הכל :)

אלישבע777

Well-known member
שלום נס,
אי אפשר לפרש חלום של מישהו אחר. אם דודתך רוצה, שהיא תכתוב כלשונה (חשוב שהיא תנסח את החלום ולא את!) ותמלא את הפרטים הנחוצים לפי ההוראות בכניסה לפורום. וגם שהיא תהיה זמינה לשאלות שלי, במידה שיהיו לי. כמו כן חשוב שהיא תרשום מה מעסיק אותה לאחרונה ומה היו האירועים שעוררו את החלום ובעיקר - מה יחסה לתינוקך ומה מערכת היחסים עם חמותך. ככל שהיא תרשום פרטים רלבנטים, כך הפרשנות תהיה טובה ונכונה יותר.

נס 12

New member
הבעיה שהיא מבוגרת. היא לא יודעת קרוא וכתוב בעברית... ובטח שלא בענייני טכנולוגיה... אין לה בכלל מייל.
לכן שיכתבה לי שאני אכתוב בשמה.
היא בזוגיות פרק ב ורצתה להביא ילדים לעולם גם בפרק ב... אבל באופן טבעי בלי התערבות. אם יבוא יבוא, ואם לא אז לא נורא. אבל אף פעם לא חלמה חלומות בסגנון הזה... מלבד על התינוק שלי כשהיינו אצלה. והיא לא מכירה את הבית של חמתי ואת חמתי... מלבד מס פעמים שראתה אותה באירועים.
תודה

אלישבע777

Well-known member
או קי, באופן חריג, ניסיתי לפרש חלום שלא נכתב על ידי החולם עצמו.

החלום הוא מילוי משאלתה של דודתך ללדת תינוק ללא טיפולים וללא מאמץ, לפי רצון האל או הגורל. בחלום היא כבר אימא עם תינוק ( את אימא טרייה עם תינוק וגם היא אימא טרייה! שתיכן חולקות חוויות דומות בעניין הזה וגם התינוקות דומים!) והיא אישה עסוקה שהולכת לעיסוקיה הרגילים ( עבודה, בילוי, קניות?) היא עולה במדרגות לביתה של הבייביסיטר שאינה אישה זרה ולכן ניתן לבטוח בה. העליה במדרגות מציינת גם עלייה למקום טוב בחיים בכלל. עלייה לתפקיד האם , התינוק מאפשר לה תחושת עליה בחיים והתקדמות מעלה. החלום מראה שהתינוק אינו מפריע לה למלא את מחוייבותיה לכאורה המשאלה מתגשמת במלואה, הכל בסדר!

החלק השני של החלום מראה שלא הכל בסדר... התינוק אינו רוצה לעבור לחיק חמותך ורוצה להישאר עם אימא ומחזיק בה בכל כוחו! החלק הזה היה כנראה קשה מנשוא, ולכן היא התעוררה. החלק הזה משקף את הדאגות בגידול תינוק בגיל מבוגר בנישואין שניים. לא הכל הולך חלק. גידול תינוק כן עלול להפריע לה בחיים הרגילים, וזה גורם לה להתעורר מהאשליות שהכל יהיה בסדר. היא אינה סגורה על המשאלה שלה. לכן אם יגיע התינוק – טוב ואם לא – גם טוב...

לחלום אין קשר לתינוק שלך או לחמותך או לחלומות הרעים שלך עליה. החלום אינו אומר דבר וחצי דבר על חמותך, שהיא ממילא לא מכירה.

אשמח לחוות דעתה של החולמת על הפרוש הזה. ואם לא הצלחתי, אולי עכשו היא תוכל לחשוב על פרוש מתאים יותר.

למעלה