חלום של כל שחקן פוקר! אחד הדברים החזקים בחיי

matan5165

New member
חלום של כל שחקן פוקר! אחד הדברים החזקים בחיי

משחק קאש, 4 סיבובים לפני הסגירה אני מקבל AA ו בפלופ מגיע A לקחתי 1500 ש"ח ( לא היה משהו מעניין במיוחד אז אני לא אכתוב את הסדר של הדברים) סיבוב אחרי אני מקבל קלפים ורואה שוב AA דבר ראשון שעשיתי זה לראות אם לא זרקתי את הקלפים מהיד הקודמת... קלטתי ששוב קיבלתי זוג אס ביד והייתי בשוק. שחקן לפני מעלה ל 70 ש"ח 3 זורקים ואחד משווה. אני מעלה ל 200 השאר זורקים ושניהם משווים לי. נפתח בפלופ A-Q-4. זה שלפני מעלה 200 זה שאחריו אומר אול אין ומכניס בסביבות 800 אני לוקח את הזמן וכאילו מפחד מהשחקן שהימר 200 ראשון ואז משווה את האול אין שלו. השחקן השני צריך להשלים עוד 600 והוא מכניס את האול אין שלו שזה עוד 2000 ש"ח אני כמובן משווה ואז אני קולט משהו מטורף. השחקן עם הכי פחות כסף עם זוג 4 ביד והשחקן שהכניס כמעט 3000 ש"ח עם זוג Q ביד! כולנו קיבלנו סט !! הקלפים אחרי זה לא שינו שום דבר. יצאתי מאושר ברמות מטורפות ! פשוט פנטזיה לקבל סט AA פעמים ברציפות. והאמת זה בא לי בזמן מצויין כי אני בתקופה חרא והפסדתי הרבה כסף בשבועים האחרונים בגלל חוסר מזל.

matan5165

New member
מקום סגור

אנחנו 5-6 אנשים קבועים ועוד 5 אנשים שמתחלפים בינהם. אנחנו משחקים קאש רגיל רק שאצלנו הבלניינדים והקניות קצת שונה ממקום רגיל. אנחנו בעיקרון משחקים כל יום, בסביבות 6-5 שעות בבממוצע. יום ממוצע נסגר עם 12,000-10,000 ש"ח טוטאל בשולחן בדרך כלל לא פחות מזה ולפעמים יותר מזה. המשחק בבתים הפרטיים שלנו באיזור שרון-צפון. כמה שזה נשמע מצחיק כי בסכומים האלה זה לא בדיוק נשמע כמו משחק חברי אבל זה לגמרי כזה - כולנו חברים עוד מתקופת הגן והיסודי וכל משחק כולל הרבה אוכל ושתייה... כבר כמה פנו אלי בעבר במטרה להצטרף אבל לצערי אנחנו לא מחפשים שחקנים נוספים.

למעלה