חלום שקשור לאקסית

אור_30

Active member
בוקר טוב אהובה,

רקע:
מניחה שהחלום הגיע בעקבות רקע מחברה שגם כחלק מהתהליך שלי הפכה לרחוקה, אני שומרת על גבולות + מרחק בריא וכו'. (היינו הכי קרובות ובקשר רעיל)
מרגיש שגם היא עושה תהליך ואני שמחה בשבילה
היא סיפרה לי כי רצתה שאראה את התהליך שלי וכל הכבוד לי..
היא סיפרה לי שהאקסית הנרק' פתאום כבר פחות נחמדה לבת הזוג שלה, מתנהגת לא יפה, מזלזלת וכו', לא משנה לא אפרט. האמת ששמחתי לשמוע, זה נותן תוקף ואישור לתחושות שלי.
מאוד מרוצה מהתוצאה והתהליך שלי, שהוא גם הדרך.
החברה הזו מכירה את בת הזוג של הנרקיסיטית עוד מלפני.. והיא שומעת ממנה. המון זמן שלא דברה עליה כי ביקשתי, אבל את טענה שהיא חייבת לספר לי כדי לשמח אותי.

החלום:
חלמתי שהייתי עם בת הזוג שלי בהופעה, היינו בקהל.
הנרקיסיסטית הייתה עם בת הזוג שלה
צחקתי, הייתי בשלי ועם בת הזוג.
היא הסתכלה כזה, והן ונעלמו.

נראה לי שתת המודע הפנים ואני שמחה על זה. ההרגשה בחלום הייתה טובה, של ניצחון
יש לך משהו להוסיף?

תודה מראש

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלומך על האקסית

בעבר היו לך הרבה חלומות על האקסית: על הבעיות בקשר, על הפרידה המכאיבה ועל הגעגועים אליה. היא היתה איבר חיוני, בשר מבשרך אבל גם גידול סרטני שלקח זמן לנתק אותו בתהליך מכאיב שלקח זמן. והנה הפתעה. היום כשאת במקום אחר בכלל – את חולמת על האקסית חלום חדש לגמרי. חלום מתקן!!

את בהופעה עם בת זוגך החדשה הנחמדה רואה מרחוק את האקסית עם בת הזוג שלה ( שאת יודעת יפה מי היא ומה מערכת היחסים ביניהן!!) ואת צוחקת. את צוחקת כי את יודעת את האמת, את צוחקת כי עשית כברת דרך מאז שנגמלת מהסם הזה שהוא האקסית שלך. היום את במקום אחר לגמרי. הרבה יותר בוגרת ושלמה בתוך עצמך. את צוחקת כי את יודעת עליה את כל האמת. היא לא השתנתה! נשארה במקום הנמוך שלה ומקיימת אותם דפוסי התנהגות שלה. היא לא התבגרה ולא למדה כלום. את משווה בינך ובינה ומבינה לאן התקדמת!! אין פלא שהיתה לך תחושה של ניצחון. חלום טוב! חלום הנותן לך פרספקטיבה על החיים שלך. את יכולה להסתכל אחורה בשביעות רצון, לא בזעם.

אשמח לחוות דעתך

למעלה