חלום 2 בלילה

חלום 2:
אני מגיעה לדירה שחושבת שהיא הדירה של אחותי וישנה שם, באמצע הלילה אני מבינה שזאת הדירה הישנה שלי (בתקופה לפני הניסיון לילד), ותוך כדי שאני מבינה את זה, בעלת הבית החדשה מגיעה, בחורה צעירה, רזה ונאה, אני מסבירה לה את אי ההבנה היא צוחקת ונראה שמבינה אבל אחרי כמה דקות אני מוצאת את עצמי מסוממת ותחת חקירה ב שלה יחד עם בן הזוג שלה, הם מבינים שאני דוברת אמת ומשחררים אותי, אני יוצאת לרחוב והולכת איתה לים שם אני פוגשת את אמא שלי שאומרת לי להסתלק מהים כי עוד מעו תהיה הצפה ובאמת בשניות הים הופך לבן לגמרי וכולם בורחים ממנו, אני מבינה ששכחתי את הנייד וההתיק שלי עם המפתחות לבית קרוב לים אבל מפחדת לחזור ועולה על אזור גבוה עם מדרגות לפני ההצפה. כך מסתיים החלום.

המון תודה על עזרה.

אלישבע777

Well-known member
שלום שרון,
בהתלה לא הבנתי מדוע רשמת את החלום עוד פעם... הרי שלחתי פרוש מזמן... אבל בסוף ראיתי שהפרוש שלי לא נשלח, אלא נמחק! אז כתבתי אותו מחדש, הנהו לפנייך.

הפרוש שלי לחלום 2 על הדירה שלך, החקירה, אימא, הים הגואה והטלפון שנשכח

חלק א

בחלק א יש רצף אירועים קטנים ומוזרים שמרמזים על אירועים גדולים יותר שיבואו

• את מגיעה לדירת אחותך
  • זו בעצם הדירה שלך מלפני שנים (לפני התחלת טיפולי הפוריות)
  • את לא בעלת הבית! בעלת הבית החדשה מופיעה לפתע- בחורה צעירה נאה.
  • היא מקבלת בהבנה ובצחוק את ההסבר שלך מדוע את נמצאת בדירה שלה
בחלק א- רצף של טעויות או תגליות אבל לא קורה משהו רע. הכל בסדר בינתיים!

בקטע הזה את חוזרת לדירתך הישנה, את כאן צעירה וחסרת דאגות. אינך יודעת עדיין שאת לפני טיפולי פוריות מתישים, אבל בהמשך את מבינה שאת בהווה ולא בעבר. דאגה אחת נפתרה אבל חדשות מגיעות ועוד איך, בהמשך.

את מגלה לפתע שאת אינך בעלת הבית ואת עוד צריכה להסביר את הבלבול שלך. הקטע אומר לך שאת חשה לא ממש שליטה על גופך (בעלת הבית) , בעקבות טיפולי הפוריות הקשים, שמבלבלים את נפשך ואת סדר יומך.

חלק ב'

כאן מתפתחת דרמה נוראה מסרטי אימה! בעלת הבית הנחמדה שהבינה את הטעות שלך, לא הבינה בסוף כלום!! את חשבת שהכל בסדר וזו היתה טעות איומה. את מסוממת על ידי בעלת הבית ובן זוגה ועוברת חקירה! בסוף הם משתכנעים שאת דוברת אמת. גם בחלום הזה – למרות הסמים והחולשה שלך – את מצליחה לשכנע אותם בצדקתך ( בדומה לאיש הרע בחלום 1, שאת עוצרת את מרדפו אחרייך , בדיבור). למרות מה שאעברת – את בסבבה... לא מבוהלת, לא מתרגשת ואפילו הולכת לבלות עם בעלת הבית (!) בים! לפני רגע היא הפכה את עורה ועתה היא שוב "חברה שלך". יתכן שזה קשור לאירוע של אי הבנה עם חברה? קולגה? בוסית?

הקטע הזה אומר שיש לך כוחות גנוזים וגם במצבים קשים – את יכולה לצאת מהסבך ולשכנע את הסובבים בצדקתך. קשה לי לדעת מדוע חלמת על סמים ועל חקירה אולי זה קשור לתרופות שאת לוקחת בעקבות הטיפולים. ואולי זה קשור לאירועים שקדמו לחלום שהשפיעו עליו. הקטע אומר שאת יכולה לסלוח על התנהגות בלתי מקובלת כלפייך ולא נוטרת לאנשים שמבינים שהם טעו.

חלק ג

את פוגשת את אימך וישר בלי הקדמות - היא מזהירה אותך מגאות נרחבת בים שעלולה להציף את החוף ועלייך להסתלק. בחלק הזה – בעלת הבית אינה מופיעה ואת פוגשת את אימך לבד. את לא צריכה אותה והיא חסרת חשיבות בחייך. יישרתן את ההדורים ביניכן ולכן אין לה תפקיד יותר. מאידך, את שוב לבד בחוף הים . חוף הים הוא חוץ השלווה שלך. מרחבים אין סופיים של ים כחול – זה מה שאת צריכה עכשו, אבל במקום בילוי נפלא ומרענן איך שאת מגיעה לחוף מבטחים... את חייבת להסתלק מייד. זה אינו חוף מבטחים כלל וכלל!

תוך שניות קורה דבר מפחיד שרק אימא ידעה על כך מראש - הים מציף את החוף בקצף לבן וכולם בורחים על נפשם. וזה לא נגמר! ברגע זה את מגלה לחרדתך ששכחת את הטלפון והמפתחות- הדברים שאסור לאבד לעולם, בדירה של בעלת הבית. עיכוב על עיכוב. הים גואה ואין דרך לחזור. המצב באמת מייאש. אימא לא נמצאת על ידך וגם לא בעלת הבית שאיתה הלכת לים, אצלה נמצאים החפצים. אין לך טלפון להזעיק עזרה ואין לך מפתחות כדי להיכנס לדירתך ואם זה לא מספיק, את צריכה קודם כל למצוא מקום גבוה למלט את נפשך! אבל תושיה יש לך ויש. את מצליחה למלט את נפשך למדרגות העולות מהחוף.

למרות שהתרשלת בשכחה, עשית את הבלתי יאמן. הצלחת להתרומם מהמקום הנמוך ביותר ולהציל את עצמך. עכשו את יכולה להמשיך לפתור את שאר הבעיות קלות הערך של מציאת הטלפון והמפתחות....

החלום אומר לך – לא לאבד תקווה ולהיות בעלת תושיה. גם כשהמצב מייאש, אבוד ומסוכן – למצוא פתרון. החלום אומר שתמיד יכול להיות יותר גרוע ולכן יש להיערך בהתאם. לא לשכוח שום דבר. להיות מסודרת, להתכונן לבאות ו- "לשמוע בקול אימא"! את רוצה להיות אימא ולכן את צריכה להתנהג ולהיות אחראית - כמו אימא בכלל וכמו אימא שלך בפרט. כשתהיי ראויה להיות אימא.... אז תעלי במדרגות ותינצלי מהטיפולים הקשים שאת עוברת.

פרוש אחר – את חייבת להציל את עצמך, כי את צריכה להגשים את החלום להיות אימא. אינך יכולה לטבוע בים, בלי להשאיר אחרייך צאצא.

אשמח לחוות דעתך כרגיל

למעלה