בוקר טוב אלישבע,
חלמתי שהיינו אני וסבתא שלי ז"ל אצל אחותי וגיסי. אמא שלי הייתה בבית שלה, לא באה איתנו.
היינו אמורים לצאת מהבית: אני אחותי גיסי וסבתא לאנשהו.. ופחדנו שתהיה אזעקה (דרום)
וגיסי עשה מניפולציות כדי שנישאר בבית, הוא פחד. אמרתי לו תחליט, מה הבעיה: אוטו או רגל, אני עוד לוקחת את סבתא למרכז, מה הבעיה לנסוע פה במושב כמה דק'..."
ענה "צריך להיות מדויקים" (פחד)
בחלום הם היו סתומים כזה, לא רואים פתרון, תקועים בבעיה.
רקע:
סבתא מצד אמא..
אני ואמא שלי לא מדברות כרגע עקב משהו שקרה בחג, מניחה שלכן לא הייתה בחלום.
בחג הייתה סיטואציה שאחותי של גיסי מזעזעת ניסתה על חשבוני לקבל צומי מכל המשפחה, ניסתה להשפיל, בסה"כ על משחק שהפסידה לי
לקחה אותי לדבר בצד, חשבתי איזה יופי.. אבל רצתה לשכנע אותי למה היא צודקת ואני טועה. למדתי מהמטפלת הנוקשה לחתוך, הלכתי משם. היא לא הרפתה ואמרה לי "אם את לא מקשיבה לי לבד את תקשיבי לי מול כולם" היה שקט, היית בהלם, שוב הילדה הקטנה מול כולם.. קמתי משם ויצאתי
היא באה שוב ושוב בכוח, לא נתתי לה והגנתי על עצמי. אני סהכ היית בגישה של "נסכים שלא נסכים"
אמא ואחותי הפתיעו אותי מאוד ניסו לפייס, אבל בעיקר אותי, שאחבק אותה
הן לא השפילו אז הסכמתי בסוף
חשבתי שחלף.. עוד במשחק כבר הקללתי ועשיתי הומור.. אבל היא הייתה אובססיבית
אח"כ היינו אצל אמא שליח, אני ובת הזוג.. היא רעילה ונמאס לי מזה. כמה לאחותי לא היה נעים שזה קרה. ושהשפילו אותי? למישהו איכפת?
סופסוף אמרתי לאמא שלי הרבה מילם שבעבר פחדתי להגיד כי שלא תרביץ לי.
עדיין מפחדת, אבל אמרתי בכל זאת, ואני גאה בעצמי.
הלוואי שאפנים את הגדילה ברמת הזהות
אני עדיין רואה אותי כילדה מול המבוגרים..
גם היה לה יומולדת עגול ובגלל שקיללה אותי שבועיים קודם וחסמה אותי, חסמתי חזרה ולא שלחתי מזל טוב. היה לי קשה, אבל אני שמה גבולות! חלאס.
מבאס שאחותי וגיסי לא יצרו קשר
למרות שהיו לי שיחות סבירות איתם
והיה איתם כיף בחג (הבלאגן קרה ביום השני, בערב חג היה ממש ממש כיף והרגשתי מהם אהבה ושייכות) וגם מול אחותי וגיסי אני מתעוררתרואה את הילדים הפנימיים שלהם, כי פעם הערצתי אותם...
חלמתי שהיינו אני וסבתא שלי ז"ל אצל אחותי וגיסי. אמא שלי הייתה בבית שלה, לא באה איתנו.
היינו אמורים לצאת מהבית: אני אחותי גיסי וסבתא לאנשהו.. ופחדנו שתהיה אזעקה (דרום)
וגיסי עשה מניפולציות כדי שנישאר בבית, הוא פחד. אמרתי לו תחליט, מה הבעיה: אוטו או רגל, אני עוד לוקחת את סבתא למרכז, מה הבעיה לנסוע פה במושב כמה דק'..."
ענה "צריך להיות מדויקים" (פחד)
בחלום הם היו סתומים כזה, לא רואים פתרון, תקועים בבעיה.
רקע:
סבתא מצד אמא..
אני ואמא שלי לא מדברות כרגע עקב משהו שקרה בחג, מניחה שלכן לא הייתה בחלום.
בחג הייתה סיטואציה שאחותי של גיסי מזעזעת ניסתה על חשבוני לקבל צומי מכל המשפחה, ניסתה להשפיל, בסה"כ על משחק שהפסידה לי
לקחה אותי לדבר בצד, חשבתי איזה יופי.. אבל רצתה לשכנע אותי למה היא צודקת ואני טועה. למדתי מהמטפלת הנוקשה לחתוך, הלכתי משם. היא לא הרפתה ואמרה לי "אם את לא מקשיבה לי לבד את תקשיבי לי מול כולם" היה שקט, היית בהלם, שוב הילדה הקטנה מול כולם.. קמתי משם ויצאתי
היא באה שוב ושוב בכוח, לא נתתי לה והגנתי על עצמי. אני סהכ היית בגישה של "נסכים שלא נסכים"
אמא ואחותי הפתיעו אותי מאוד ניסו לפייס, אבל בעיקר אותי, שאחבק אותה
הן לא השפילו אז הסכמתי בסוף
חשבתי שחלף.. עוד במשחק כבר הקללתי ועשיתי הומור.. אבל היא הייתה אובססיבית
אח"כ היינו אצל אמא שליח, אני ובת הזוג.. היא רעילה ונמאס לי מזה. כמה לאחותי לא היה נעים שזה קרה. ושהשפילו אותי? למישהו איכפת?
סופסוף אמרתי לאמא שלי הרבה מילם שבעבר פחדתי להגיד כי שלא תרביץ לי.
עדיין מפחדת, אבל אמרתי בכל זאת, ואני גאה בעצמי.
הלוואי שאפנים את הגדילה ברמת הזהות
אני עדיין רואה אותי כילדה מול המבוגרים..
גם היה לה יומולדת עגול ובגלל שקיללה אותי שבועיים קודם וחסמה אותי, חסמתי חזרה ולא שלחתי מזל טוב. היה לי קשה, אבל אני שמה גבולות! חלאס.
מבאס שאחותי וגיסי לא יצרו קשר
למרות שהיו לי שיחות סבירות איתם
והיה איתם כיף בחג (הבלאגן קרה ביום השני, בערב חג היה ממש ממש כיף והרגשתי מהם אהבה ושייכות) וגם מול אחותי וגיסי אני מתעוררתרואה את הילדים הפנימיים שלהם, כי פעם הערצתי אותם...