חלום...

*זינה*

New member
חלום... ../images/Emo1.gif

והפעם - על FIN... אני שמה אזהרת
ספוילר
, למרות שאני לא בטוחה אם זה ספוילר, סה"כ לא ראיתי את הפרקים וזה רק חלום...
אז ככה: חלמתי שראיתי את FIN הראשון, ואני לא ממש זוכרת מה הלך שם... אני רק זוכרת את התלבושות, גבריאל עם הקימונו הכחול הזה וזינה עם האדום, ושיש להן אוייב מרושע מאד. היה קטע שזינה נפצעה קשה, וגבריאל באה לעזור לה, וזינה התעלפה, כאילו... מתה... ואז נגמר החלק הראשון. אני זוכרת שהייתי בשוק גמור, מאחר ואני דיי יודעת את הסוף, (תודה לאנשים שלא טורחים להשים פה אזהרות ספוילרים!!
) אמרתי שזה לא הגיוני, כי זה היה רק החלק הראשון... ואז התחיל החלק השני... זה התחיל מזה שראו ים. ומתוך הים, זינה יצאה, רכובה על סוס חום, עם התלבושת הזאת האדומה, ושרה "לראות את הכאב" של שרית חדד...
(נרדמתי עם הדיסק...) אחר כך היה עוד קטע שהיא שרה לאחד השליחים של האוייב הרע את השיר "כאילו כזה" של חדד, שיש בו שורה: "אם לך הכל מותר, אז למה לי אסור? איפה הכבוד, איפה השיוויון, שוביניסט כמוך אין אפילו בדימיון" והם התחילו להילחם. ואז הייתה הפסקת פרסומות, וזהו! התעוררתי...
מוזר - איך שקמתי, והייתי כזאת מעופפת חצי ישנה, חשבתי ´טוב היום אני אראה את החצי השני של הפרק...´ ואז קלטתי... זה היה נורא דבילי...
וחוצמיזה היה עוד חלום הלילה, שחלמתי על איזה פרק... אבל אני לא זוכרת איזה ומה, רק שהוא היה ישן. טוב נו.

LLRO

New member
זינה שרה שירת חדד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

זה יהיה מעניין לראות... היא גם סילסלה?

shiri_b

New member
נשמע חלום......מעניין....

זינה יצאה עם הסוס ושרה "לראות את הכאב"....
את זה הייתי רוצה לראות!! אולי היא יכולה לשיר תדליקו נר שהיא עושה את הנשיפת אש על מישהו.....

shiri_b

New member
נשמע חלום.......מעניין

זינה יצאה עם הסוס ושרה "לראות את הכאב"....
את זה הייתי רוצה לראות!! אולי היא יכולה לשיר תדליקו נר שהיא נושפת אש על מישהו.....

Dafi the Mighty

New member
חחח...

ואני עוד חשבתי שלי יש חלומות מוזרים... בעצם יש לי חלומות מאד מוזרים! חחח, נשמע חלום נחמד בסופו של דבר... אגב, חלמתי היום חלום שנראה לי שתרצי לשמוע עליו, על איזו מישהי...

*זינה*

New member
אה??? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

וואו... אנחנו עוד נדבר...
ובקשר לשאלה של LLRO - לא היא לא סילסלה... בקטע הזה של השיר אין סילסולים, אבל ב"כאילו כזה" היא כן סילסלה, ושרה את זה בעצבנות משהו...
אבל הכי הרג אותי זה עם הסוס, שכאילו מצלמים את זה מהרגליים למעלה, והיא שרה בעוז: "לראות את הכאב, ולהביט לו בעיניים..." ועכשיו כשאני חושבת על זה השיר הזה דיי מתאים לפרק... במובן מסויים...

אתמול או שלשום

חלמתי שראיתי את FIN 2, והסוף היה קצת שונה. אני לא זוכרת פרטים, רק את האווירה.

למעלה