חלום

חלום ../images/Emo5.gif

חלמתי חלום שבו אני נכנסת לחדר של הבן שלי ועל התקרה עומד חתול כשרגליו דבוקות לתקרה, חתול קטן - גור. אני זורקת לעברו חפצים והוא לא מגיב אלא ממשיך לעמוד כמו פסל. לאחר זמן מסוים הוא זז קצת אל הקיר. הקיר הוא קיר עשוי מבוץ רך ודביק ומסריח הוא נכנס לתוך הקיר שם שוהה אימו שכולה מלאה בבוץ ומנקה/מלכלכת אותו. הוא יוצא מתוך הקיר אל התקרה ומחרבן על פניו של בני. קמתי מזועזעת ורועדת ועם תחושת גועל. אלישוע, לך פתרונים! בברכה, מיקילוניה.

מיקי את יודעת למי הפיתרונים

החדר של בנך הוא הרחם שנשא אותו בביטנך. ההריון שלו לא היה רצוי, או בא שלא בזמן טוב. בשלב מאוחר יותר השלמת עם ההריון וקיבלת אותו, עם רגשות אשמה שנמשכים עד היום. החתול מסמל את כוח החיים החזק והרצון הנחוש לחיות. כמה נשמות יש לחתול ? או נאחז בצפורניים בקירות הרחם. החירבון מסמל את היעוד. על חרא אומרים צואה אך זו טעות למעשה נכון יותר לומר "צוואה", ולמה ? כי הצוואה היא המורשת שנותרת מאחרו. צבי משאיר את צוואתו מאחור וממשיך הלאה. החיפושיות, והצמחים שלמטה ניזונים מצוואתו. צוואה זו הותרת חותם. תכלית, יעוד, מטרה בחיים. החתול בא אליו ואמר לו, אם ברצונך לשרוד נכון את החיים האלה כדאי שתהיה כמוני, אני נותן לך מכוחי. החלום הזה יכול להיות נכון גם לגבייך ולגבי ההריון הפרטי שלך בבטן אימך. הוא נכון לגבי. מקווה שדברי היו עינייניים. שבוע טוב. אליש

לאלישוע,

דבריך מעניינים מאוד. נתת לי המון חומר למחשבה. אני עדיין ממשיכה לחשוב. תודה. מיקילוניה.

רציתי להוסיף משהו אבל אני לא רוצה

בלא רשותך מיקי..... שיהיה אחלה ערב והרבה אהבה דניאל

אה...יכול להיות שמישהי כבר כתבה

את זה... אבל לי יש גם בעייה, או הייתה בעייה עם חתולים. אלרגיות וכו' והייתי בארה"ב ובשני מקומות מתוך השלשה בהם התארחתי היה חתול... וכשבדקתי את העניין שלי עם החתול, התברר לי שהחתול מסמל (בכלל ולי) את הנשיות, והבעייה שהייתה לי היתה קשורה ל"שיפוטיות" מסוימת שהייתה לי על דפוסים נשיים מסויימים. עד כאן החלק שלי... עכשיו, יש לך בן ובת נכון ? והבת קצת מקנאת בבן (אם אני זוכר טוב) . ההמשך אינו ידוע לי אלא רק נקודות למחשבה שאת יכולה (או לא...) להרכיב מהם את הפאזל שלך. הצעה - בת שמשקפת את דפוסי הנשיות שלך שאיתם את מתמודדת בעצמך ההשלכות של הנשיות על הבן החתולה על התקרה המ"חרבנת" על הבן והקשר עם האמא אולי אשמה או שיפוטיות יתר על נשיות ? אין לי שמץ מושג רק כיוון חיבוק, תודה על השיתוף ! ותודה על נתינת המקום להתייחסות ! שיהיה אחלה יום דניאל

מיקי,מה טעם לחשוב. זה צריך לעלות

מיד. אם את לא מתחברת אל תפשפשי, זה ביזבוז מיותר של אנרגיה. לא תמיד זה ברור, הרעיון הוא לא לחשוב, אלא להבין את התנועה והסמלים ולהניח את הספקנות בצד. השכל מלא בספקות. אני משתדל לחשוב פחות ופחות. בקליניקה, אם אמצא את עצמי עסוק במלאכת חשיבה תוך כדי הפגישה, החמצתי. אני משתדל פשוט להיות ולראות מה עולה בי, ואז להניח לו לצאת. אליש

לא יודעת אם הייתי קוראת לזה

מחשבה...אלא אולי עיכול של הדברים. לפעמים עולים בחלומות דברים לא קלים.... מיקילוניה
מדנה

כן כן כן

אין מה לעשות האותות מגיעים מכל מקום...רק להיות קשוב עם שתי עיניים פקוחות. בריאות לנו

חשבתי המון ואז נפל האסימון...

יש אנשים שחושבים מהר ואז הם חושבים שהם לא חושבים אלא הכל זורם להם. אבל אני ככל הנראה מעבדת לאט. כתבת לי פירוש מדהים ומהמם ואני בטעות חשבתי שהכוונה להריון האחרון ולא כך הדבר. הכוונה להריון של בני הראשון בן ה-10 ואז הכל מתאים בול. הפירוש מדהים הוא לוקח אותי להבנת המעמקים. יכול להיות שהריח של הגלובולים של בתי משפיעים עלי? מיקילוניה.

נשמע לי כמו חלום על

עכביש. עומד על התקרה הפוך עם רגליים דביקות.... לעכביש יש משמעויות רבות וגם משמעות הומאופתית. אולי זה מתאים ואולי לא... עירית

הי עירית

.".אני נכנסת לחדר של הבן שלי = הרחם. "ועל התקרה עומד חתול כשרגליו דבוקות לתקרה, חתול קטן - גור". = מיקום השיליה שעל קירות הרחם והעובר בפנים. "אני זורקת לעברו חפצים והוא לא מגיב אלא ממשיך לעמוד כמו פסל." = נסיונות להפיל אותו ממעמדו. "לאחר זמן מסוים הוא זז קצת אל הקיר. הקיר הוא קיר עשוי מבוץ רך ודביק ומסריח הוא נכנס לתוך הקיר שם שוהה אימו שכולה מלאה בבוץ ומנקה/מלכלכת אותו." = צירי לידה, מים מקוניאליים. " הוא יוצא מתוך הקיר אל התקרה" = הלידה "ומחרבן על פניו של בני = ? אולי משהו בין הילדים, או שינוי הדינמיקה של המערכת המשפחתית. אני חשבתי שזה שיעור שהחתול נותן. בכל פעם שאנו חולמים על חיה מסויימת זה אומר שאנחנו מקבלים לתוכנו את מהותה. קמתי מזועזעת ורועדת ועם תחושת גועל = ראקציה. זה כי החלום נגע במעמקים. זה יכול להחשב כהחלמה ממשהו. אחת הפואנטות היפות בחלוםה היא היכולת להחזיק בציפרניים. הנחישות, ששום דבר לא יזיז אותך ממטרתך. מצד שני למה לא לזוז כשצריך. .

גריני

New member
איזה פירוש מדהים ../images/Emo24.gif

ואם יורשה לי - פאן נוסף: חתולים מסמלים בחלק מהחלומות אנרגיות נשיות (למשל: אמהות
), אז ייתכן רובד נוסף לחלום המראה על מאבק פנימי שהיה לחולמת לגבי האמהות שלה: מצד אחד - היא משליכה חפצים על החתול - כאילו לא רוצה באמהות, אבל צד אחר שלה נאחז ולא מרפה

מיקילוניה אהובה../images/Emo140.gif

יש תובנות שבהן תוכלי לשתף אותנו זרקת לנו פצצה בדוגמאת חלום ונעלמת
שובי אלינו במהרה

למעלה