חלום

RainBird

New member
חלום ביום שישי חלמתי חלום בעל אופי שאמני ורציתי לתארו כמיטב יכולתי כאן. קפצתי מצוק סלעי אל מים בהירים של תורכיז ושם במין הרגשתי ניכור, מה שקיים לפני ההתחלה ואז לוויתן כחול ענק בלע אותי, בתוך קיבתו השקופה (ראיתי את האוקיינוס בחוץ) התגלה לי קול שאמר שזה ליוותן חלומות, את כל מי שהוא בולע חלומותיו ורצונותיו מתגשמים, בהמשך החלום ראיתי את משפחתי כפי שהם וראיתי את כולם, את המשפחה הקרובה ורחוקה ואנשים שלא ראיתי אותם שנים, למשל את דודה שלי שהיא, ממש נחשבת אופנתית, כקורבן של התעללות כילדה, לבושה בקרטונים עם משקפיים מגוחכים שהיא אומרת שהיא אובת והזמינה אותן ממעצב ובקיצור כל האמת הטובה והרעה על המשפחה שלי, ואז התעוררתי. מה אתם יכולים לומר על החלום הזה? RainBird

morning star

New member
ממה שאני יודע על חיות בשאמאניזם, הלוויתן אכן קשור באופן הדוק לשינה וחלומות - ושהוא השומר על החלומות (או משהו כזה). מכאן אני מניח כי לחלום ישנה חשיבות גדולה, אם היצור הזה "טרח" להופיע בו. בקשר לשאר החלום, ובכן, אני לא ממש יודע מה להגיד. אני אשאל ואם אני אקבל תשובות טובות, אני אכתוב לך. שלך הנווד

שאמן

New member
לוויתן שלום רב, הלוויתן בתרבויות השאמניות ןהאינדיאניות הוא זה שאוחז את הידע שהיה, הווה,ויהיה על פני אמא אדמה. עושה רושם שאותו לוויתן הגיע כדי להביא לך ידע על המשפחה שלך, בגלל הצבעים של כחול ותורכיז אני יכולה להבין שיש איזה שהוא סוד רגשי שקשור במשפחה שהלוויתן מנסה להעביר לך כדי לפתור איזו שהיא דילמה רגשית. אמא אדמה אוהבת גם אותך טרה

RainBird

New member
שאלה למה שהישות החזקה הזו, תבוא מרצונה לחלומות שלי? למה שהיא תרצה להגיד לי את האמת על המשפחה שלי?

למעלה